sınav sonucları
Re: sınav sonucları
herkez ogrencı gırıs yerlerıne gırebılıomu arkadaslar ...
- fatihsaki9
- Doktor
Ben girebiliyorum da bi gelişme yok bari cevapları yayınlasalardı ya ordan bakardık hemen .Ben eğitekinm sitesinden buldum sandım cevapları ek sınav soruları ve cevapları diye cevapları yazdım kenara derken bi ilk sayfadaki tarihe bakayım dedim 3 eylül de ki ek sınavın sonuçlarıymış meğersem yaa offf be kardeşim

yarın açıklanır heralde sonuçlar
aynen abı ılk ek sınav derslerın sonuclarıymıs heycan yaptk ama sonuc cıkmadı ...bende gırıorm ogrencı gırısını ama bı gelısme yok daha yarın a kaldı heralde
sınav sonuçları açıklanmış hayırlı olsun.2 kredi ile mezun olamadım
geometri-2 dersi sonraki sınavda muaf olacak.acaba 3. ek sınav yapılır mı 

evet açıklanmış sonuçlar mezun olmuşum
merve mezun oldun yazısı yazıo mu sende ...bende bıttı ama yazmıo anlamadm
üfff ya 2 kredi ile mezun olamıyorum
geometri-2 dersi 2 soru ile gitti 

zorunlu dersım kalmadı kredılerım 199 138 .mezun oldum mu ben smdı ?
yok bendede yazmıyor daha ama sisteme yeni girildiyse ondandır kaç kredi seninhrrch yazdı:merve mezun oldun yazısı yazıo mu sende ...bende bıttı ama yazmıo anlamadm
evet benimde zorunlu dersim yok kredide tam mezunuz yani öğrencilik durumu aktif yazıyor ama en geç yarına mezun yazarhrrch yazdı:zorunlu dersım kalmadı kredılerım 199 138 .mezun oldum mu ben smdı ?
saolasn merwe
neyse artık geçti üzülme boşuna 3.ek sınavı çıkarmazlar çünkü yarın kayıt yenilemeler başlıyor ocakta sınav var zatensbulut06 yazdı:üfff ya 2 kredi ile mezun olamıyorumgeometri-2 dersi 2 soru ile gitti
sende saol emeklerimiz boşa gitmedi istediğimiz ek sınav oldu mezunuz sonunda bizden başka kimsenin sesi çıkmıyo açıklanacağını beklemiyorlardı heraldehrrch yazdı:saolasn merwe