Diplomamı ne zaman alırım?
Diplomamı ne zaman alırım?
26 eylülde yapılan 2. ek sınavda mezun oldum.diplomamı ne zaman alırım?
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / TÜRKÇE MATEMATİK
AOL KREDİ : 222
AOL Alan Kredi : 88
Mezuniyet Dönemi : 27 Eylül 2010
Diploma Notu : 67,46
AOL KREDİ : 222
AOL Alan Kredi : 88
Mezuniyet Dönemi : 27 Eylül 2010
Diploma Notu : 67,46
Re: Diplomamı ne zaman alırım?
Dur daha biz almadık
Celal tahmini bir rakam vericem en az 1,5 2 ay..

Öğrenmek akıntıya karşı kürek çekmektir. Durduğun an geri gidersin. ( Benjamin )
Biz 3. dönem mezunlarının bile daha basılmamış.Ek-sınav mezunlarıyla birlikte toptan basacaklar herhalde... 

Mesafeler gözyaşlarıyla doldurulamaz...
- fatihsaki9
- Doktor
Bunlar diplomayı toplu göndericek anlaşılan arkadaşlar
Benim sormak istediğim sitede okudum çıkma belgesine 10 tl veren diploması basıldığında çıkma belgesinin aslıyla giderse para vermeden diplomasını alabiliyormuş nyse o değilde bu diplomayı zaten açık öğretim bizden dilekçe fln almadan kendi basıyor dimi bizim yapmamız gerekn bir işlem yok şu 10 tl yatırma mevzusu dışında

arkadaşlar ben diplomamı aldım.
- intrepid25
- Doçent
aybiçe yazdı:arkadaşlar ben diplomamı aldım.
Hayırlı olsun

-
- Acemi
ne 10 tl si ya ? para mı yatırmamız gerekiyo diplomayı almak için ?fatihsaki9 yazdı:Bunlar diplomayı toplu göndericek anlaşılan arkadaşlarBenim sormak istediğim sitede okudum çıkma belgesine 10 tl veren diploması basıldığında çıkma belgesinin aslıyla giderse para vermeden diplomasını alabiliyormuş nyse o değilde bu diplomayı zaten açık öğretim bizden dilekçe fln almadan kendi basıyor dimi bizim yapmamız gerekn bir işlem yok şu 10 tl yatırma mevzusu dışında
Ne zaman ? Nerde ? Nasıl?intrepid25 yazdı:aybiçe yazdı:arkadaşlar ben diplomamı aldım.
Hayırlı olsun

Öğrenmek akıntıya karşı kürek çekmektir. Durduğun an geri gidersin. ( Benjamin )
Eğer yanlış hatırlamıyorsam 10 tl yatırmadan diploma falan vermiyorlar. Ama dediğin gibi ''Çıkma Belgesi'' için 10 tl yatıranlar tekrar yatırmayacak.infinitemadness1 yazdı:ne 10 tl si ya ? para mı yatırmamız gerekiyo diplomayı almak için ?fatihsaki9 yazdı:Bunlar diplomayı toplu göndericek anlaşılan arkadaşlarBenim sormak istediğim sitede okudum çıkma belgesine 10 tl veren diploması basıldığında çıkma belgesinin aslıyla giderse para vermeden diplomasını alabiliyormuş nyse o değilde bu diplomayı zaten açık öğretim bizden dilekçe fln almadan kendi basıyor dimi bizim yapmamız gerekn bir işlem yok şu 10 tl yatırma mevzusu dışında
Ya Aybiçe sen emin misin diplomayı aldıgına ? (: Senden baska kimsede duymadım halk eğitim de birşey demiyor.... Bir tek sen mi aldın noldu , anlamadım