işte ben
- intrepid25
- Doçent
işte ben

En son intrepid25 tarafından 05 Kas 2010, 11:11 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Re: işte ben
Allh'ım,inanamıyorum,ne kadar güzel bir resim bu!...
Öndeki manzarayı bozmuş ama yine de çok güzeeelll....

Öndeki manzarayı bozmuş ama yine de çok güzeeelll....

Mesafeler gözyaşlarıyla doldurulamaz...
- intrepid25
- Doçent
Kızlar böyle işte kendileri resim koyamasalarda yemekteyiz programı gibi eleştirirler

genelleme yapmayalım lütfenintrepid25 yazdı:Kızlar böyle işte kendileri resim koyamasalarda yemekteyiz programı gibi eleştirirler![]()

ve gerçekten laleler süper

Kırklareli Üniversitesi <3
- intrepid25
- Doçent
Eğer gerçekten laleden anlıyorsanız, lalelerin en kötü döneminde çekilmiş fotoğrafı olduğunu bilirdinizGüListaN yazdı:genelleme yapmayalım lütfenintrepid25 yazdı:Kızlar böyle işte kendileri resim koyamasalarda yemekteyiz programı gibi eleştirirler![]()
ve gerçekten laleler süper![]()

lalenin en kötü dönemimi oluyormuş zaten senede bir kere olmuo mu o 

zeytin siyahıydı ZEYD'in gözleri....
- intrepid25
- Doçent
Senede 1 kere evet doğruda, lale gonca açıp gonca ölmüyor, işte benim resimdeki en açmış ve dökülme zamanı hatta ona bir isimde verirler ama neyse demeyim ben...Sen birde Antalyalısın iyi bilmen lazım..adaasu yazdı:lalenin en kötü dönemimi oluyormuş zaten senede bir kere olmuo mu o

antalyalı deilim antalya bölgesindenim de belediye düzenleme de çalışmıyorum ilgi alanımda değil niye bileyim ki 

zeytin siyahıydı ZEYD'in gözleri....
- intrepid25
- Doçent
Laleleri bilmek için belediyeci olmaya gerek yok,göz var nizam var görmüyormusun dökülmeye başlamışlar,görmen için fotoğrafta yeterli çözünürlükde var,bak gülistan bacı olayı anlamış nickindenmidir nedir çiçekçiliğede bayağı sardıadaasu yazdı:antalyalı deilim antalya bölgesindenim de belediye düzenleme de çalışmıyorum ilgi alanımda değil niye bileyim ki

ewt baya sardıintrepid25 yazdı:
gülistan bacı olayı anlamış nickindenmidir nedir çiçekçiliğede bayağı sardı![]()
![]()
![]()

- intrepid25
- Doçent
Gülistan Çiçekçilik Ltd.ŞtiGüListaN yazdı:ewt baya sardıintrepid25 yazdı:
gülistan bacı olayı anlamış nickindenmidir nedir çiçekçiliğede bayağı sardı![]()
![]()
![]()

vaayy süper olduintrepid25 yazdı: Gülistan Çiçekçilik Ltd.Şti![]()