muaf olma
muaf olma
arkadaşlar ben açık lisede dönemim 4 fakat 3 dönem yani ağustos ayındaki sınavımda mat 3 ilkdefa girdiğim halde 9 neti aşamadığim için beni muaf etmişler. sitede aynı dersten 3 kez girip başaramayınca muaf olunacağı yazıyor neden beni ilk girdiğimde muaf ettiler çağrı merkezine 2 defa e mail göndediğim halde bir yanıt alamadım ne yapmam gerekiyor bilmiyorum bu konuda bana yardımcı olurmusunuz
En son aysima tarafından 04 Eki 2010, 11:58 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Re: muaf olma
aysima yazdı:arkadaşlar ben açık lisede dönemim 4 fakat 3 dönem yani ağustos ayındaki sınavımda mat 3 ilkdefa girdiğim halde 9 neti aşamadığim için beni muaf etmişler. sitede aynı dersten 3 kez girip başaramayınca muaf olunacağı yazıyor neden beni ilk girdiğimde muaf ettiler çağrı merkezine 2 defa e mail göndediğim halde bir yanıt alamadım ne yapmam gerekiyor bilmiyorum bu konuda bana yardımcı olurmusunuz
örgün eğitimde matematik dersindende kaldıysan 2 ayrı dönem bu girmiş olduğunla 3 yapıp tamamlayıp muaf oluyorsun.
Okul / Alan - Bölüm SOSYAL BİLİMLER
Toplam Dönemi : 11 AOL'de Okuduğu Dönem : 7
Toplam Kredi : 193 Alan Kredi : 112
Mezuniyet : Temmuzda Geometriden 3. kez muaf olunca
Toplam Dönemi : 11 AOL'de Okuduğu Dönem : 7
Toplam Kredi : 193 Alan Kredi : 112
Mezuniyet : Temmuzda Geometriden 3. kez muaf olunca
ya öyledir yada alan dersinse bir kere başaramadığın zaman muaf olursun hangi bölüm olduğunu yazmamışsın çünküburock yazdı:örgün eğitimde matematik dersindende kaldıysan 2 ayrı dönem bu girmiş olduğunla 3 yapıp tamamlayıp muaf oluyorsun.
zeytin siyahıydı ZEYD'in gözleri....
fen bilimleriadaasu yazdı:ya öyledir yada alan dersinse bir kere başaramadığın zaman muaf olursun hangi bölüm olduğunu yazmamışsın çünküburock yazdı:örgün eğitimde matematik dersindende kaldıysan 2 ayrı dönem bu girmiş olduğunla 3 yapıp tamamlayıp muaf oluyorsun.
e o zaman alan dersin oluyor ya o yüzden bir girişte başaramasan bile muaf oluosun kendimden biliorum 

zeytin siyahıydı ZEYD'in gözleri....