diplomalarımız geldi
diplomalarımız geldi
arkadaşlar 3. dönem mezunlarının diplomaları halk eğitime gelmiş.Mezunlar gidip alabilir.
Re: diplomalarımız geldi
diploma basıldı yazmıyor bbende ama , emin misin ?????
Diplomalarınız elinize geçer geçmez resim çekip foruma koyarsınız dimi 

Mesleki Açık Öğretim Lisesi - Bilişim Teknolojileri Alanı
MEZUN
MEZUN
benimkinde yazıyor halk eğitime gittim aldım darısı başınızanecowa yazdı:diploma basıldı yazmıyor bbende ama , emin misin ?????

ewt ewt kesin koyunMaol yazdı:Diplomalarınız elinize geçer geçmez resim çekip foruma koyarsınız dimi

Kırklareli Üniversitesi <3
1.ek sınavda mezun olanların da gelmişmidir ki 

-
- Yardımcı Uzman
daha ben alamadım sinir oldum bu işe :@@@
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / TÜRKÇE MATEMATİK
Öğrencilik Durumu : MEZUN
Toplam Dönemi : 8 AOL'de Okuduğu Dönem : 3
Toplam Kredi : 207 Alan Kredi : 84
Mezuniyet Tarihi : 09/08/2010
Diploma Notu : 67,07
Muhammed kardeş yada diğer kardeşler diplomaların aldıklarında buraya tarayıp yada foto çekip buraya ekleyerek bizede gösterebilirler mi?
Merak ediyoruz. 

Düşünmeden konuşmanın cezası, konuştuktan sonra düşünmeye mahkum olmaktır. (Hz.Ali a.s)
Öğrencilik Durumu:Mezun
Diploma Notu:63,28
Öğrencilik Durumu:Mezun
Diploma Notu:63,28
- fatihsaki9
- Doktor
Bende de basıldı yazmıyor ama ama hangi halk eğitime gitmemiz lazım peki diploma için ? Fark edermi semt ?aybiçe yazdı:benimkinde yazıyor halk eğitime gittim aldım darısı başınızanecowa yazdı:diploma basıldı yazmıyor bbende ama , emin misin ?????
-
- Çırak
Ben bugün gittim benim diplomam yoktu bana bir numara verdiler bunu arayın dediler eve gidince aradım en geç haftaya cuma gününe kadar alabilirsin dedi.Göndermeye başlamışlar.
-
- Yardımcı Uzman
benim sistemde diploma nosu verilmis öğrenci yazıyor ama diploma basıldımı da hayır yazıyor cıkmısmıdır diplomam ?
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / TÜRKÇE MATEMATİK
bende de aynen diploma nosu almıs ogrenci yazıyor. basıldı mı kısmında hayır yazıyor. acaba bu durumu bilen var mı , diploma ne zman gelir vs vs ???
DİPLOMA NOSU ALMIŞ GENEL LİSE ÖĞRENCİLERİ Durumunda Olan Öğrencilerin Sisteme Giriş Yetkileri Yoktur..!
böyle bir uyarı aldım,öğrenci sistemime giremiyorum.Diploma nomu öğrenmek için yarın çağrı merkezini arıycam,umarım gelmitir diplomalar.çok uzadı.
birde bişey sormak istiyorum diplomaları herhangi bi halkeğitimden alabiliyormuyuz yoksa merkezi halkeğitim merkezinden mi alıcaz bilen var mı?
böyle bir uyarı aldım,öğrenci sistemime giremiyorum.Diploma nomu öğrenmek için yarın çağrı merkezini arıycam,umarım gelmitir diplomalar.çok uzadı.
birde bişey sormak istiyorum diplomaları herhangi bi halkeğitimden alabiliyormuyuz yoksa merkezi halkeğitim merkezinden mi alıcaz bilen var mı?

-
- Çırak
MuhammedEmin ve necowa bendede aynı durum vardı.Halk eğitim merkezine gittiğimde seninki daha gelmedi dediler.Bir numara verdiler aradım o numarayı en geç haftaya cuma halkeğitim merkezine diplomanız gelir dediler.
Cetin heralde sitede Diploma Nerede ? yazan yere gideceksin gönderdiklerinde orada yazar diye düşünüyorum.
Cetin heralde sitede Diploma Nerede ? yazan yere gideceksin gönderdiklerinde orada yazar diye düşünüyorum.