3.Donem Mezunlarından Diplomasını Alan Var mı ?
Re: 3.Donem Mezunlarından Diplomasını Alan Var mı ?
Ya Aybiçe diplomayı aldım yazmıssın foruma... sen emin misin diplomayı aldıgına ? (: Senden baska kimsede duymadım halk eğitim de birşey demiyor.... Bir tek sen mi aldın noldu , anlamadım 

3. dönem mezunları diploma bilgilerinde diplomalarınız halk eğitim bürolarına gönderilmiş yazıyorsa ve diploma nosu verilmişse gidip alabilirsiniz.diplomamı aldım ve bugünde aof sosyal hizmetler bölümüne kayıt yaptırdım.ben sadece diplomamı almış değilim şanlıuurfadaki 3.dönem mezunları hepsi alıyorlar.şanlıurfadaki mezunlara duyrulurnecowa yazdı:Ya Aybiçe diplomayı aldım yazmıssın foruma... sen emin misin diplomayı aldıgına ? (: Senden baska kimsede duymadım halk eğitim de birşey demiyor.... Bir tek sen mi aldın noldu , anlamadım

hayırlı olsun aybiçe aöf de de basarılar dilerim...
ama sıkıldım artık ya 2 ay oldu ne zaman verilecek bu diplomalar :S
ama sıkıldım artık ya 2 ay oldu ne zaman verilecek bu diplomalar :S
diploma tarihi 09.08.2010 yazıyor bende sende de oyle mi ???
teşekkür ederim necowa benimde diploma tarihim 09.08.2010. ama galiba sadece halkeğitim merkezlerine mesleki liselerinin diplomaları gönderilmiş.çünkü mol nin sitesinde diplomalarınız halkeğitim merkezlerine gönderildi duyurusu var. ama aol nin sitesinde hala duyuru yapılmamış.isterseniz sizlerde bir bakın...ben meslek liseliyim.halk eğitimdeki memur sadece meslekliseli öğrencilerinin diplomalarının gönderildiğini söyledi.ne diyelim darısı başınıza 

Evet bu doğru. Meslek Liselerine Ankarada çıkma belgesi verilirkende ayrıcalık tanılıyordu. Sanırım bunun nedeni maol'de daha az sayıda öğrencinin olması.
Öğrenmek akıntıya karşı kürek çekmektir. Durduğun an geri gidersin. ( Benjamin )