5,6,7,8. DÖNEM YALANI!
5,6,7,8. DÖNEM YALANI!
Arkadaşlar Ankarayı aradım sordum. 5,6,7,8. dönemler dahil bütün dönemlerde alanlar kaldırılıyormuş. Bana bağırıp çığırmayın aklınızı alırım! Ben Ankaranın yalancısıyım. Güvenmeyen varsa arasın sorsun! Öğrendiğim bilgiyi aktarmak istedim sadece...
Saygılar...
Saygılar...
Re: 5,6,7,8. DÖNEM YALANI!
yaa inanmıyorum yaa kesin bi bilgi yok mu??
zeytin siyahıydı ZEYD'in gözleri....
-
- Acemi
bu yeni şeylerden bişey anlamadım iyiki mezun olmusum
nasıl 5.6.7.8 alan dersleri kalkmıs 9. donemden itibarenmi alan dersi secıon ?

Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / SOSYAL BİLİMLER
Öğrencilik Durumu : MEZUN
Toplam Dönemi : 11 AOL'de Okuduğu Dönem : 7
Toplam Kredi : 196 Alan Kredi : 90
Öğrencilik Durumu : MEZUN
Toplam Kredi : 196 Alan Kredi : 90
yok yani eğer doğruysa bütün herkesden kaldırılmış alan /bölüm
en iyisi bekleyip görmek 

Kesin bilgi dediğiniz Ankara Açık Öğretim Lisesi merkez binadan almış olduğum bilgidir. İnanmıyorsanız biraz zahmet edip işinizin arasında arayınız 0312 444 83 83'ü!adaasu yazdı:yaa inanmıyorum yaa kesin bi bilgi yok mu??
-
- Acemi
Bu durum son senesınde olan öğrencilerin yararına mı olarak yoksa zararına mı ?
Bilmiyorum. Tam bir açıklama yapılsa da...keremaciroglu yazdı:Bu durum son senesınde olan öğrencilerin yararına mı olarak yoksa zararına mı ?
ne yaptıkları belli değilki..
Okul / Alan - Bölüm SOSYAL BİLİMLER
Toplam Kredi : 193 Alan Kredi : 112
Mezuniyet : Temmuzda Geometriden 3. kez muaf olunca
Toplam Kredi : 193 Alan Kredi : 112
Mezuniyet : Temmuzda Geometriden 3. kez muaf olunca
Aslında yazı sözden daha değerlidir demeyi o kadar da çok istemiyorum şimdi çünkü hangisine güvenceğimizi artık bilemez olduk. İşimiz söz yada yazı güvenirliği kıyasına mı kaldı demekten alamıyorum kendimi.
Telefonda bütün dönemlerin alanları kaldırılıyor demişler ama 2010-2011 AOL I.Dönem Kayıt Yenileme Yönergesi'nde 1.2.3 ve 4. dönemlerin alan seçmeyeceğini alanlarının kaldırılacağı yazıyor.
http://www.aol.meb.gov.tr/upload/2010_2 ... ergesi.doc
Yazının sonundaki şu bölümleri okuyun lütfen:
Açık Öğretim Lisesine halen kayıtlı olup kayıt yenilediğinde dönemi 5 ve üzerinde olanlar için mezuniyet alanları ve şartları:
Açık Öğretim Lisesine halen kayıtlı olup kayıt yenilediklerinde dönemi 1, 2, 3 ve 4 olanlar için mezuniyet alanları ve şartları:
Telefonda bütün dönemlerin alanları kaldırılıyor demişler ama 2010-2011 AOL I.Dönem Kayıt Yenileme Yönergesi'nde 1.2.3 ve 4. dönemlerin alan seçmeyeceğini alanlarının kaldırılacağı yazıyor.
http://www.aol.meb.gov.tr/upload/2010_2 ... ergesi.doc
Yazının sonundaki şu bölümleri okuyun lütfen:
Açık Öğretim Lisesine halen kayıtlı olup kayıt yenilediğinde dönemi 5 ve üzerinde olanlar için mezuniyet alanları ve şartları:
Açık Öğretim Lisesine halen kayıtlı olup kayıt yenilediklerinde dönemi 1, 2, 3 ve 4 olanlar için mezuniyet alanları ve şartları:
Düşünmeden konuşmanın cezası, konuştuktan sonra düşünmeye mahkum olmaktır. (Hz.Ali a.s)
Öğrencilik Durumu:Mezun
Diploma Notu:63,28
Öğrencilik Durumu:Mezun
Diploma Notu:63,28
bende bunu kastetmiştim yakzan joker biraz agresife bağladı 

valla ne yalan söyleyim bende onu kasdettimadaasu yazdı:bende bunu kastetmiştim yakzan joker biraz agresife bağladı

telefon hattındakiler bir şey bilmiyor ki, dikkate almayın bile. kanun gereği 5.6.7.8 ler etkilenmeyecek alanlar sadece ilk 4 dönem için kaldırıldı. meb'in kararı bu ve aöl uygulamak zorunda ki kendi sitelerinde de yazıyordu aynı laflar
- intrepid25
- Doçent
5,6,7,8 ler alan değiştirme kalkmazsa inadına genel kültüre geçicem 

aynısını ben düşünüyodum şimdi. iyice çocuk oyuncağına döndü o iş yazılı bir açıklama varsa neden telefonda böyle bir şey söylüyorlar ki o kadar duyarsız mı aölde çalışanlar açıpta bir yönetmelik okumuyorlar mı anlamadım ben bu işiintrepid25 yazdı:5,6,7,8 ler alan değiştirme kalkmazsa inadına genel kültüre geçicem