Çıkmaz ayın son çarşambasıdiablo_57 yazdı:bu ders seçme işlemi ne zaman akif olacak sizcee

Çıkmaz ayın son çarşambasıdiablo_57 yazdı:bu ders seçme işlemi ne zaman akif olacak sizcee
eagle67 yazdı:Ohooo ben diyorum şişhane, bunlar diyor Gümüşhane....benim yukarıda yazdıklarımla sizin ortaya koyduklarınızın bir ilintisi varmı?
Bakıyorum birçok kişi bu konuya duyarsız,paşa gönlünüz bilir .isterse 2o gün kala ders seçme ekranı açılsın,ben derslere çalışmışım eski soruları çözmüşüm YGS ye hazırlanıyorum.Yaa arkadaş haber merkezlerini arayın bunu haber yapsınlar, ben tek olarak kanal d yi aradım birkaç kişiden duysalar haber yaparlar.Kımldayın biraz ... yoksa bunlar nasılsa 2,5 ay var daha diyerek sallıyorlar.Sizin zararınıza ben karışmam.
Mi24 yazdı:Arkadaşlar kusuruma bakmayın buraya yazıyorum ben açık öğretim meslek lisesine ilk kez kayıt oldum yüz yüze eğitim ne zaman başlar okula gidemiyorum istanbulda değilim birde ben lise 2 de sınıfta kaldım okuldan atıldım lise 2 den mi başlayacağım yoksa 3 denmi puanımı nasıl hesaplarım size sahmet cevaplarsanız sevinirim