aol de 5. dönemıım arkadaslar.. yanlız dıplomam olmadı için ehlıyet krsuna gıremıcem sanırm
gırme ıhtımalm warmıdr. ?
ehlıyet :/
Re: ehlıyet :/
2011 yılından itibaren, lise mezunları ehliyet alabilecek, öğrenci durum belgeni al, bir an önce kursa kaydını yaptır.
Okul / Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ / SOSYAL BİLİMLER 4 YILLIK
AOL KREDİ : 194
AOL Alan Kredi : 92
Mezuniyet Dönemi : 27 Eylül 2010
Diploma Notu : 78,32
Bu muhabbet her sene çıkıo. Kesin olduğuna dair bi link varmı?burakk yazdı:2011 yılından itibaren, lise mezunları ehliyet alabilecek, öğrenci durum belgeni al, bir an önce kursa kaydını yaptır.
Var, avrupa birliği kriterlerini inceleyin. Bu sonuca ulaşırsınız.Adore26 yazdı:Bu muhabbet her sene çıkıo. Kesin olduğuna dair bi link varmı?burakk yazdı:2011 yılından itibaren, lise mezunları ehliyet alabilecek, öğrenci durum belgeni al, bir an önce kursa kaydını yaptır.
Okul / Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ / SOSYAL BİLİMLER 4 YILLIK
AOL KREDİ : 194
AOL Alan Kredi : 92
Diploma Notu : 78,32
ben 2009 da tasdiknameyle kayıt olmuştum sürücü kursuna.ortaokul mezunuydum yani.bi sorun cıkarmadılar.
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / TÜRKÇE MATEMATİK
AOL KREDİ : 222
AOL Alan Kredi : 88
Diploma Notu : 67,46
AOL KREDİ : 222
AOL Alan Kredi : 88
Diploma Notu : 67,46
Kardeş Hiç bişey olmaz öğrenci belgeni al kaydını yaptır. Sözde 3 senedir Stajyer ehliyet çıkacak. 10 yıldır Lise mezunları ehliyet alacak. Gider alırsın sen o zamana kadar ehliyetini ayrıca 2011 de çıkacak olsa bile 2010 Aralıkta sınav var...