ders seçimi hala meydanda yok!

Her Konuda Tartışabilirsiniz
monoroza
Çırak

ders seçimi hala meydanda yok!

Mesaj gönderen monoroza » 25 Eki 2010, 11:28

arkadaşlar ben 6. dönem ders kitaplarını aldım halk eğitimden başladım çalışmaya.yani eski konu üzerinden.bunlara kalırsa sınavdan bir gün kala açıklarlar ders seçimini.vakit daralıyor ne zaman yatiştireceğiz düşünen yok!sonuçta benim alan derslerim belli ne kadar değiştirebilirler ki sanırım bu ders seçimi ilk dönemlerde olanlar için geçerli olacak..bana katılan yada başka bir fikri olan da varda ayrıca yazsın lütfen.

ndfm

Re: ders seçimi hala meydanda yok!

Mesaj gönderen ndfm » 25 Eki 2010, 11:54

Adamların umrunda değil ki... Çay kahve içerler, kaplumbağa hızıyla işleri ilerletip maaşlarını alırlar... Sen okul geçmişsin, ders seçmişsin, kredi tamamlamışsın kimin umrunda? Bunları dava etmek gerekir... Bir 15 gün daha geçsin göreceğiz...

Kullanıcı avatarı
gülbeyaz
Doçent

Mesaj gönderen gülbeyaz » 25 Eki 2010, 12:02

monoroza yazdı:arkadaşlar ben 6. dönem ders kitaplarını aldım halk eğitimden başladım çalışmaya.yani eski konu üzerinden.bunlara kalırsa sınavdan bir gün kala açıklarlar ders seçimini.vakit daralıyor ne zaman yatiştireceğiz düşünen yok!sonuçta benim alan derslerim belli ne kadar değiştirebilirler ki sanırım bu ders seçimi ilk dönemlerde olanlar için geçerli olacak..bana katılan yada başka bir fikri olan da varda ayrıca yazsın lütfen.
ben de 6. dönemime girdim derslerimde belli ama kitaplarımı alamıyorum kitap dağıtılan yer kilitli ilgilenen kimsede yok :twisted: bu arada haklısın alanların kalkması sadece 4. döneme kadar olanları etkileyecek.

Kullanıcı avatarı
intrepid25
Doçent

Mesaj gönderen intrepid25 » 25 Eki 2010, 13:22

gülbeyaz yazdı:
monoroza yazdı:arkadaşlar ben 6. dönem ders kitaplarını aldım halk eğitimden başladım çalışmaya.yani eski konu üzerinden.bunlara kalırsa sınavdan bir gün kala açıklarlar ders seçimini.vakit daralıyor ne zaman yatiştireceğiz düşünen yok!sonuçta benim alan derslerim belli ne kadar değiştirebilirler ki sanırım bu ders seçimi ilk dönemlerde olanlar için geçerli olacak..bana katılan yada başka bir fikri olan da varda ayrıca yazsın lütfen.
ben de 6. dönemime girdim derslerimde belli ama kitaplarımı alamıyorum kitap dağıtılan yer kilitli ilgilenen kimsede yok :twisted: bu arada haklısın alanların kalkması sadece 4. döneme kadar olanları etkileyecek.

Anahtarı üzerinde unutmamışlarmıydı :mrgreen: Ben gittim ilgili kişi erken paydos etmişti ama odanın anahtarı üzerindeydi,üstelik ışıkları merkezi yerden kapatmışlardı açtım cep telefonumun ışıklarını kitapları bir bir seçtim :) sadece her zamöan olduğu gibi yine 1 kitap eksik oldu yoktu :( kitapları aldım ama ders çalışmıyıcam daha erken :mrgreen:

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 25 Eki 2010, 15:35

Ben de 3. dönemdeyim. Şu an elimdeki iki kitaba çalışıyorum. Onlar bitene kadar hala ders seçimi yapamazsam gider kafama göre belirlediğim kitapları alırım.
Resim

monoroza
Çırak

Mesaj gönderen monoroza » 25 Eki 2010, 16:08

ya birde yeni icat çıkartmışlar halk eğitimde .neymiş banka gibi kapıya numara koymuşlar sırası geleni alacaklarmış.zaten sabahtır yok kitap parası yok okul aile birliği parası bankada birde ziraat ki sormayın ömür törpüsü.gitmişim saat 5 olmuş vay efendim bekle.girdim içeri dedim alt tarafı imzalıyacaksın herşeyim hazır .burnunu büktü yaptı mecbur.e kitaplar dedim, yok dedi. tercih yapınca. ben hangi kitabı alcağımı biliyorum dedim.girdim aldım kitapları.orda da var anormallik.4 tane üzerinde mat 2 yazan kitap var.ama hepsinin içerikleri farklı.ya bu kadar olmaz.gerçekten dersler değil, sınavlar değil ama bu işler insanın zamanını ve aklını alıyor.hayırlısıyla bitirelim de kurtulalım inşallah...

eagle67
Uzman Doktor

Mesaj gönderen eagle67 » 25 Eki 2010, 16:36

Arkadaşlar hepinize merhaba...bende 8. dönemimdeyim,her hafta Eğiteki arıyorum.Fakat verilen cevaplar hep aynı,şu yaşımda(43)bu kadar lakayıtlık görmedim,Burada dertlenen arkadaşlarada sonuna kadar hak veriyorum.Bir arkadaşımız Ankarada oturuyor galiba,okula gitmiş ve orada ki bir tanıdığı ile konuşmuş..okişi bu hafta içinde ders seçme ekranlarının açılacağını söylemiş,inşallah.Şimdi ben diyorum ki bunlar bu işi 15 Kasıma kadar halletmezlerse herkes mağdur olur arada çok kısa bir zaman kalır.Devletin görevi vatandaşını mağdur etmemektir,eğitim anayasal haktır ve bunun önüne hiç kimse set çekemez,Bölge idare mahkemelerine başvurulur sorumlular hakkında gereken yapılır.
ALTYAPISINDA -DÜRÜSTLÜK - OLMAYAN HER EYLEM, BAŞARISIZLIKLA SONUÇLANIR.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön