Bakarmısınız

Her Konuda Tartışabilirsiniz
Mi24

Bakarmısınız

Mesaj gönderen Mi24 » 27 Eki 2010, 11:39

1-arkadaşlar ben açık öğretim meslek lisesine bu yıl kayıt oldum ben düz lise'ye geçmek istedim ancak 10. sınıftan not aldıgım için düz liseye geçirmediler ben şimdi açık öğretimi bıraksam akşam liselerinde düz liseye geçebilirmiyim yoksa ordada sistem aynımı

2-ben açık öğretim muhasebe bölüme kayıt oldum istemeyerekten öğretmen bana 3 yıl ders göreceğimi söyledi ben şimdi gerekli pauanları alsam dahi yinede 3 yıl ders görmek zorundamıyım?

saygılar

Kullanıcı avatarı
Deliyürek
Asistan

Re: Bakarmısınız

Mesaj gönderen Deliyürek » 16 Kas 2010, 21:30

Benzer bir durumu ben yaşadım, gittim birilerinin aklına uyup, Açık Liseden Mesleki Açık Liseye geçtim ve tekrar Açık Liseye dönmek istedim ama geçilemiyordu ve ben Gölbaşı Kampüsü Açık Öğretim Lisesi Genel Merkezine gidip müdür yardımcısıyla görüşüp geçtim. Ankara'da isen git görüş hatta sana isim bile veririm sana yardımcı olmaları için...
En son Deliyürek tarafından 20 Kas 2010, 17:35 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

burakk
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen burakk » 18 Kas 2010, 05:03

Unearthed yazdı:Açık meslek lisesinde yüz yüze eğitim vardır ama derslere girme zorunluluğunuz varmı orasını bilemiyorum ayrıca açık akşam lisesine kayıt olmak gerçekten çok pahalı ben sormuştum sadece 1 dönem çin5 bin tl istediler.
keklemişler seni, ne 5 bin tl si. :mrgreen:

Okul / Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ / SOSYAL BİLİMLER 4 YILLIK
AOL KREDİ : 194
AOL Alan Kredi : 92
Mezuniyet Dönemi : 27 Eylül 2010
Diploma Notu : 78,32

ridvanergun

Mesaj gönderen ridvanergun » 12 May 2011, 12:13

Deliyürek yazdı:Benzer bir durumu ben yaşadım, gittim birilerinin aklına uyup, Açık Liseden Mesleki Açık Liseye geçtim ve tekrar Açık Liseye dönmek istedim ama geçilemiyordu ve ben Gölbaşı Kampüsü Açık Öğretim Lisesi Genel Merkezine gidip müdür yardımcısıyla görüşüp geçtim. Ankara'da isen git görüş hatta sana isim bile veririm sana yardımcı olmaları için...

Bende mesleki açık liseye kayıt oldum 1 sene yüz yüze eğitime gittim fakat şimdi çalıştığımdan dolayı gidecek durumda değilim. Açık Lise Sosyal bilimler alanına geçiş yapmak istiyorum. İnternet sitesinde geçiş olmadığı yazıyor bana yardımcı olur musun? Açık liseye geçiş yaparsam bu sene mezun oluyorum. Maol de kalırsam yüz yüze eğitime devam etsem bile ancak seneye mezun oluyorum. 1 sene daha kaybetmek istemiyorum. Lütfen yardımcı ol bana. Gerekirse Ankara'yada giderim

Kullanıcı avatarı
dark_angel
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen dark_angel » 12 May 2011, 12:44

ridvanergun yazdı:
Deliyürek yazdı:Benzer bir durumu ben yaşadım, gittim birilerinin aklına uyup, Açık Liseden Mesleki Açık Liseye geçtim ve tekrar Açık Liseye dönmek istedim ama geçilemiyordu ve ben Gölbaşı Kampüsü Açık Öğretim Lisesi Genel Merkezine gidip müdür yardımcısıyla görüşüp geçtim. Ankara'da isen git görüş hatta sana isim bile veririm sana yardımcı olmaları için...

Bende mesleki açık liseye kayıt oldum 1 sene yüz yüze eğitime gittim fakat şimdi çalıştığımdan dolayı gidecek durumda değilim. Açık Lise Sosyal bilimler alanına geçiş yapmak istiyorum. İnternet sitesinde geçiş olmadığı yazıyor bana yardımcı olur musun? Açık liseye geçiş yaparsam bu sene mezun oluyorum. Maol de kalırsam yüz yüze eğitime devam etsem bile ancak seneye mezun oluyorum. 1 sene daha kaybetmek istemiyorum. Lütfen yardımcı ol bana. Gerekirse Ankara'yada giderim
ablamın arkadaşı istanbul`da ki aol kayıt merkezinde,maol den aol ne geçti.belki o da ankara`ya gitmiştir,ama sanmıyorum. bence sen kendi bulunduğun bölgedeki aol merkezine git ve danış.

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 12 May 2011, 15:34

Benim bir arkadaşım da yüzyüze eğitime devamda sorun yaşadığı için, AÖL'ye geçmek istedi ama önüne kesin bir 3 dönemi geçmemek şartı çıktı. Böyle Ankara'dakilerle görüşüp oluyorsa bizim içinde çok iyi olur..
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

ridvan-ergun

Mesaj gönderen ridvan-ergun » 12 May 2011, 16:41

Açık Öğretim Lisesine e-posta ile sorduğumda bana 3 dönemden sonra geçişin mümkün olmadığını söylüyorlar.

Bir Akşam Lisesi müdürüne danıştım bu konuyu o da bana böyle bir şeyin olmadığını söyledi. Geçişin mümkün olduğunu söyledi. Mesleki açık liseden Akşam Lisesine geçişinde mümkün olduğunu hatta bana yıllık 4.000 tl ye bizim lisemizde okuyabilirsin dedi.

Ama bir üstteki mesajda Deliyürek isimli arkadaşın sanırım Ankarada bir tanıdığı var. Bana yardımcı olur mu acaba?

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön