Ders çalışma yöntemleri hadii!!!!
Re: Ders çalışma yöntemleri hadii!!!!
zeki insanın hali bi başka oluyo tabi 

zeytin siyahıydı ZEYD'in gözleri....
kitapların arkasındaki testleri sökün, cevaplayın.
Coğrafya için sadece, konu bitimlerinin sonunda yayınlanan testleri alın, her soruyu google'ye yazın ve cevabını bularak işaretleyin.
Test cevap işareti yok Coğrafya kitaplarında.
Coğrafya için sadece, konu bitimlerinin sonunda yayınlanan testleri alın, her soruyu google'ye yazın ve cevabını bularak işaretleyin.
Test cevap işareti yok Coğrafya kitaplarında.
Okul / Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ / SOSYAL BİLİMLER 4 YILLIK
AOL KREDİ : 194
AOL Alan Kredi : 92
Mezuniyet Dönemi : 27 Eylül 2010
Diploma Notu : 78,32
Yav arkadaşlar kitaplar verilmediği için ben bilgisayardan çalışmaya çalışıyorum
ama diyorum ki bu sefer matematik de seçeyim matematik için veya diğer bütün dersler için konu anlatım videosu bulamadım acaba nerden bulabiliriz...

konunun adını yazıp video anlatım deyince veya aol nin sitesinde kendi anlatımları olur oradan bulabilirsnz
zeytin siyahıydı ZEYD'in gözleri....
- intrepid25
- Doçent
pence yazdı:Yav arkadaşlar kitaplar verilmediği için ben bilgisayardan çalışmaya çalışıyorumama diyorum ki bu sefer matematik de seçeyim matematik için veya diğer bütün dersler için konu anlatım videosu bulamadım acaba nerden bulabiliriz...
en iyi site burası :
http://www.ekolhoca.com/
ben sözelciyim kpss yüzünden geçen sınava pek çalışamamıştım sadece göz gezdirdim ama notlarım 95 ten aşağı gelmedi.mantığa sınava girmeden yarım saat önce baktım 95 aldım:)
Ama normalde çalışma yöntemim şöyle:kitapları aldığım zaman sınava kaç gün olduğunu hesaplarım her kitabın sayfa sayısına bölerim.hergün örn 2 sayfa düşer o 2 sayfayı çalışırım.sınava 1 hafta kala kitaplar biter.o bir haftadada aöl sayfasındaki çıkmış soruları cözerim.notlarımda çok yüksek gelir.
Ama normalde çalışma yöntemim şöyle:kitapları aldığım zaman sınava kaç gün olduğunu hesaplarım her kitabın sayfa sayısına bölerim.hergün örn 2 sayfa düşer o 2 sayfayı çalışırım.sınava 1 hafta kala kitaplar biter.o bir haftadada aöl sayfasındaki çıkmış soruları cözerim.notlarımda çok yüksek gelir.
O Şimdi Üniversiteli
internetin kotalı video sorun yaratıyor arkadaşlar özellikle matematik dersini aol nin internetteki derslerini mi çalışayım yoksa hiç bulaşmayım esen yayınları veya başka bi kaynak mı alıp çalışayım bu konuda önerinizi bekliyorum