Sizler için 2 sene 4 sene okumak farketmez, biz erkeklerin işi zor, kısa dönem askerlik için hele ki 4 sene gerekiyorsa okul..
Durumunuz iyi valla

ama şimdi 4 yıllıkda okuyan 2 yıllıkda okuyan lise mezunuda olan 12 ay yapmak zorunlu olucakmış (:
Asrım zenan yazdı:burakk günümüz öle değişti ki..kadında erkekte okumalı..
Erkeklerin işi kadar kadınlarınkide zor .
rukiye03:Ağırlıklı Ortaöğretim Başarı Puanı en büyüğü 500, en küçüğü 100 olacak şekilde hesaplanacak. Yerleştirme puanları hesaplanırken Ağırlıklı Ortaöğretim Başarı Puanı 0.15 katsayısı ile çarpılacak.böyle biliyorum ben . .Yeni sistem çok değişik..
rukiye03 yazdı:Asrım zenan yazdı:burakk günümüz öle değişti ki..kadında erkekte okumalı..
rukiye03:Ağırlıklı Ortaöğretim Başarı Puanı en büyüğü 500, en küçüğü 100 olacak şekilde hesaplanacak. Yerleştirme puanları hesaplanırken Ağırlıklı Ortaöğretim Başarı Puanı 0.15 katsayısı ile çarpılacak.böyle biliyorum ben . .Yeni sistem çok değişik..
anlamadım ama neyse (:
peki cnm (:Asrım zenan yazdı:rukiye03 yazdı:Asrım zenan yazdı:burakk günümüz öle değişti ki..kadında erkekte okumalı..
anlamadım ama neyse (:
Özelden anlatırım ben san ayrıntılı : )
Asrım zenan yazdı:rukiye03 yazdı:Asrım zenan yazdı:burakk günümüz öle değişti ki..kadında erkekte okumalı..
anlamadım ama neyse (:
Özelden anlatırım ben san ayrıntılı : )