Benim Durumumda Olan Var Mı???
Benim Durumumda Olan Var Mı???
Arkadaşlar benim şu an 90 kredim var. Ve bu yıl mezun olmam için 112 krediye ihtiyacım var. Bu sene ygs ye hazırlık için dershaneye yazıldım. belki ünv. sınavı giriş belgesi alabilirim diye. sonra emin olabilmek için bulunduğum şehirde halk eğitim müd. aradım oradan açık lise müdür yardımcısına durumumu izah ettim ve sınava girebilirsin dedi bana.. öyle ki mutluluktan havalara uçtum.. ama gelgeleleim ikna olmuş değilim.. acaba bu forumda benim durumumda sınava girebilmiş öğrenciler var mı?? varsa benimle paylaşabilirlerse çok mutlu olurum..
Re: Benim Durumumda Olan Var Mı???
bende bu sene ygs ye girmeyi düşünüyorum kredim 99 acaba bende girebilirmiyim ki
arkadaşım senin de 3 krediye ihtiyacın var sen de benim gibi sayılırsın...alper03 yazdı:bende bu sene ygs ye girmeyi düşünüyorum kredim 99 acaba bende girebilirmiyim ki
Arkadaşlar bilgisi olan varsa paylaşın lütfen..
Senede üç sınav oluyor, en fazla 90 (30+30+30) kredi alınıyor. Ancak sene sonunda mezun olamayanlar için ek sınav düzenliyorlar, bu sene (2010) iki defa ek sınav yaptılar, 2011'de de muhakkak olur, diye düşünüyorum. 

dur bakalım ne mezuniyeti daha alan derslerinin kredisi de var