YGS ye Başvuracak Arkadaşlar İçin Kodlar [AOL ve MAOL]

Her Konuda Tartışabilirsiniz
asus34
Doktor

Re: YGS ye Başvuracak Arkadaşlar İçin Kodlar [AOL ve MAOL]

Mesaj gönderen asus34 » 06 Oca 2011, 01:51

insignia yazdı:arkadaşlar merhaba ygs formunda okul numarası yazan yere açık lisenin bize verdiği öğrenci numarasınımı yazacağız.
evet :)

Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / GENEL KÜLTÜR
Öğrencilik Durumu : MEZUN
Toplam Dönemi : 11 AOL'de Okuduğu Dönem : 8
Toplam Kredi : 199 Ortak Kredi : 80
Mezuniyet Tarihi : 25/07/2011

cikcikgribi
Uzman

Mesaj gönderen cikcikgribi » 06 Oca 2011, 12:45

mesajım bulunsun

komikadam
Doktor

Mesaj gönderen komikadam » 06 Oca 2011, 13:02

asus34 yazdı:
komikadam yazdı:
asus34 yazdı:arkadaslar nüfusa kayıtlı olduğu il/ilçe yazıyor ya formda oraya sadece il mi yazıcaz yoksa ilimizi/ilçemizi seklindemi :S
Aynen yazdığı gibi :) Örnek : Kadıköy / İstanbul
Teşekkürler :) birde aday bilgi formundaki hem in onaylaması gerektiği yeri onaylattırdıktan sonra birde ayrıyeten baska bir kağıt alacakmıyız hem den ygs ye girmesinde sakınca yoktur gibisinden yoksa formdaki yeri onaylatmak yetiyormu?
Bazı yerler bu sene mezun olacağına dair yazı al diyorlar ama genelde sadece onay kısmını halk eğitimden onaylatman yetiyor.

insignia

Mesaj gönderen insignia » 06 Oca 2011, 13:34

nüfusa kayıtlı olduğu il/ilçe diyor yani İstanbul / Kadiköy bu şekil girmeniz lazım.

Blackjack

Mesaj gönderen Blackjack » 06 Oca 2011, 16:00

Geçen gün gidip başvurumu yaptım.Aday bilgi formumu eksizsiz doldurup halk eğitimden onaylatmama rağmen başvuru için gittiğim lisede bana aday bilgi formuna gerek olmadığını söyleyip almadılar.İnternet üzerinden kayıt işlemimi yapıp aday bilgi formunu geri verdiler.Form şuan bende bir sorun çıkmaz herhalde. not : YGS ye ilk başvurum

Kullanıcı avatarı
naside
Doktor
İletişim:

Mesaj gönderen naside » 06 Oca 2011, 16:59

yardımcı olan arkadaşlara çok ama çok teşekkür ediyorum..Kafamdaki tüm sorulara yanıt buldum sayenizde..Hepimize üstün başarılar...
'Burada öğretmen yok, öğrenci yok, lider yok, yol gösterici yok, efendi yok, kurtarıcı yok.Kendiniz için öğretmensiniz ve öğrencisiniz; efendi, yol gösterici, lider sizsiniz.
Siz her şeysiniz!..
www.bahcekayakoyu.com

Artık AÖF li ;)

Kullanıcı avatarı
gülbeyaz
Doçent

Mesaj gönderen gülbeyaz » 06 Oca 2011, 17:13

benim merak etiiğim bir şey var oda kayıt yapılırke başımızı açtırıyorlar mı acaba yoksa kapalı çekebiliyomuyuz fotoları

komikadam
Doktor

Mesaj gönderen komikadam » 06 Oca 2011, 17:16

Blackjack yazdı:Geçen gün gidip başvurumu yaptım.Aday bilgi formumu eksizsiz doldurup halk eğitimden onaylatmama rağmen başvuru için gittiğim lisede bana aday bilgi formuna gerek olmadığını söyleyip almadılar.İnternet üzerinden kayıt işlemimi yapıp aday bilgi formunu geri verdiler.Form şuan bende bir sorun çıkmaz herhalde. not : YGS ye ilk başvurum
Form sende kalacak herkesde böyle :)

komikadam
Doktor

Mesaj gönderen komikadam » 06 Oca 2011, 17:17

gülbeyaz yazdı:benim merak etiiğim bir şey var oda kayıt yapılırke başımızı açtırıyorlar mı acaba yoksa kapalı çekebiliyomuyuz fotoları
Benim bildiğim açtırıyorlar %99 öyle diye biliyorum genede gidip sormanda fayda var.

Kullanıcı avatarı
gülbeyaz
Doçent

Mesaj gönderen gülbeyaz » 06 Oca 2011, 17:48

komikadam yazdı:
gülbeyaz yazdı:benim merak etiiğim bir şey var oda kayıt yapılırke başımızı açtırıyorlar mı acaba yoksa kapalı çekebiliyomuyuz fotoları
Benim bildiğim açtırıyorlar %99 öyle diye biliyorum genede gidip sormanda fayda var.
yok ben biraz araştırdım internettten başı açık ifadesini kaldırmışlar yerine yüzü açık ifadesi yerşetirmişler çok sevindim

yagmur
Uzman

Mesaj gönderen yagmur » 06 Oca 2011, 17:51

Bugün nihayet başvurumu yaptım.Başvuru için istenen 3 tl ve şifre için 2 tl'yi benden almadılar.Ayrıca banka dekontunuda istemediler,bende kalabilirmiş.Aday bilgi formunu aldılar.Birde 2.tercih zorunlu olduğundan çevremdeki yakın bir ili yazdılar umarım 2.tercih çıkmaz.
Resim

Kullanıcı avatarı
gülbeyaz
Doçent

Mesaj gönderen gülbeyaz » 06 Oca 2011, 17:52

sen nerde oturuyosunki ikinci tercih istediler

yagmur
Uzman

Mesaj gönderen yagmur » 06 Oca 2011, 18:24

Kocaeli'de oturuyorum.2.tercih zorunlu dedi sakaryayı yazdı görevli.
Resim

komikadam
Doktor

Mesaj gönderen komikadam » 06 Oca 2011, 18:37

gülbeyaz yazdı:
komikadam yazdı:
yok ben biraz araştırdım internettten başı açık ifadesini kaldırmışlar yerine yüzü açık ifadesi yerşetirmişler çok sevindim
en iyisi olmuş senin adına sevindim.

komikadam
Doktor

Mesaj gönderen komikadam » 06 Oca 2011, 18:37

yagmur yazdı:Bugün nihayet başvurumu yaptım.Başvuru için istenen 3 tl ve şifre için 2 tl'yi benden almadılar.Ayrıca banka dekontunuda istemediler,bende kalabilirmiş.Aday bilgi formunu aldılar.Birde 2.tercih zorunlu olduğundan çevremdeki yakın bir ili yazdılar umarım 2.tercih çıkmaz.
Bazı yerlerde para almıyorlar evet dekontuda istemezler zaten önemli olan paranın yatması sistem otomatik görüyor.

Kilitli

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön