YGS ye Başvuracak Arkadaşlar İçin Kodlar [AOL ve MAOL]
-
- Uzman
Re: YGS ye Başvuracak Arkadaşlar İçin Kodlar [AOL ve MAOL]
son kayıt tarihi 19 muymuş ? o zamana kadar herşeyi yapmamız mı lazım.
-
- Acemi
Arkadaşlar benim öğrenim durumumuda 1 olarak girdiler. 3 yapmıştım ilk halk eğitim merkezinde uyardılar aldırmadım sonra sınav merkezinde yanlış oldugunu soyleyıp 1 yaptılar . 3 numaralı olan yani okul dışından lise bitirme sınavının örgün eğitim okullarının kendi öğrencilerine yaptıgı ek sınavlar veya akşam lisesi vs. oldugunu soyledıler . açıköğretim lisesininde bir ortaöğretim kurumu oldugunu haliyle nerede öğrenci oldugunun onemı olmadıgını ve dogru olanın 1 numaralı oldugunu soyledıler bende birşey demedim tabiki 1 olarak yapıldı. hangisi yanlış bilmiyorum 1 mi 3 mü ? bir fikrim yok ama yinede 2 tarafında sorun yaşayacagını düşünmüyorum zaten bilgilerin çoğu formalite amaçlı bence. sadece T.C nosundan istediklerinde herşeyi öğrenebiliyolar.
bende bugün yarım saat önce başvurdum epeyce bir kuyruk vardı.açıköğretimli arkadaslar çoğunluktaydı ÖSYM bürosunda.Eğer mezun olmadıysanız arkadasında dediği gibi kodu 1 yapmanız gerekiyor.Bizzat şahit oldum 3 yapanları değiştirdiler.Aday bilgi formunu görevli bana geri verdi internette tüm bilgiler var dedi.Bir sorun olmaz değilmi.Birde başvururken çekindiğimiz fotoğraf,üniversiteyi kazaırsak öğrenci kimlik kartınada aynı foto olacakmış bu doğrumu ?
evet ömer eğer kazanırsak öğrenci kartında aynı foto olacak o yüzden güzel poz kesmek gerek.ömer. yazdı:bende bugün yarım saat önce başvurdum epeyce bir kuyruk vardı.açıköğretimli arkadaslar çoğunluktaydı ÖSYM bürosunda.Eğer mezun olmadıysanız arkadasında dediği gibi kodu 1 yapmanız gerekiyor.Bizzat şahit oldum 3 yapanları değiştirdiler.Aday bilgi formunu görevli bana geri verdi internette tüm bilgiler var dedi.Bir sorun olmaz değilmi.Birde başvururken çekindiğimiz fotoğraf,üniversiteyi kazaırsak öğrenci kimlik kartınada aynı foto olacakmış bu doğrumu ?

En son gülbeyaz tarafından 07 Oca 2011, 15:35 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
aslında arkadaş bi bakıma doğru söylüyor bana da söylediler halk eğitim de ben de 1 yaptım verdim. çünkü dışardan bitirme sınavları akşam lisesi , ek sınav , bütünleme sınavlarını kapsıyormuş sadece. açık lise ortaöğretim kurumu sayılıyor örnek vermek gerekirse açık meslek lisesi bi bakıma örgün eğitim veriyo sonuçta yüz yüze. açık lise de ondan farksız yani
yapmanız gereken internetten ygs aday bilgi formu indirip düzgün bir şekilde doldurmak. halk eğitime götürüp onaylatmak. akbank ziraat vakıf halk bankası ve ya garanti bankasından herhangi birine ygs oturum 2 olarak yatırmak oturum 1 olarak yatırmayın oturum 1 sınavsız geçiş demek oturum 2 normal ygs sınavı demek
yapmanız gereken internetten ygs aday bilgi formu indirip düzgün bir şekilde doldurmak. halk eğitime götürüp onaylatmak. akbank ziraat vakıf halk bankası ve ya garanti bankasından herhangi birine ygs oturum 2 olarak yatırmak oturum 1 olarak yatırmayın oturum 1 sınavsız geçiş demek oturum 2 normal ygs sınavı demek
o zaman ben bittim desene epey tipsiz çıktım yahu aceleyle çektilergülbeyaz yazdı:evet ömer eğer kazanırsak öğrenci kartında aynı foto olacak o yüzden güzel poz kesmek gerek.ömer. yazdı:bende bugün yarım saat önce başvurdum epeyce bir kuyruk vardı.açıköğretimli arkadaslar çoğunluktaydı ÖSYM bürosunda.Eğer mezun olmadıysanız arkadasında dediği gibi kodu 1 yapmanız gerekiyor.Bizzat şahit oldum 3 yapanları değiştirdiler.Aday bilgi formunu görevli bana geri verdi internette tüm bilgiler var dedi.Bir sorun olmaz değilmi.Birde başvururken çekindiğimiz fotoğraf,üniversiteyi kazaırsak öğrenci kimlik kartınada aynı foto olacakmış bu doğrumu ?![]()

ay en büyük korkumm.ömer. yazdı:o zaman ben bittim desene epey tipsiz çıktım yahu aceleyle çektilergülbeyaz yazdı:evet ömer eğer kazanırsak öğrenci kartında aynı foto olacak o yüzden güzel poz kesmek gerek.ömer. yazdı:bende bugün yarım saat önce başvurdum epeyce bir kuyruk vardı.açıköğretimli arkadaslar çoğunluktaydı ÖSYM bürosunda.Eğer mezun olmadıysanız arkadasında dediği gibi kodu 1 yapmanız gerekiyor.Bizzat şahit oldum 3 yapanları değiştirdiler.Aday bilgi formunu görevli bana geri verdi internette tüm bilgiler var dedi.Bir sorun olmaz değilmi.Birde başvururken çekindiğimiz fotoğraf,üniversiteyi kazaırsak öğrenci kimlik kartınada aynı foto olacakmış bu doğrumu ?![]()
![]()
![]()

çok karışık bi sistem ya en iyisi hepsini bir kağıda not edip yanımızda götürmekkinsignia yazdı:aslında arkadaş bi bakıma doğru söylüyor bana da söylediler halk eğitim de ben de 1 yaptım verdim. çünkü dışardan bitirme sınavları akşam lisesi , ek sınav , bütünleme sınavlarını kapsıyormuş sadece. açık lise ortaöğretim kurumu sayılıyor örnek vermek gerekirse açık meslek lisesi bi bakıma örgün eğitim veriyo sonuçta yüz yüze. açık lise de ondan farksız yani
ay en büyük korkummgülbeyaz yazdı:o zaman ben bittim desene epey tipsiz çıktım yahu aceleyle çektiler.ömer. yazdı:[quote="gülbeyaz'']evet ömer eğer kazanırsak öğrenci kartında aynı foto olacak o yüzden güzel poz kesmek gerek![]()
![]()
![]()

orası öyle tabi kazanalım da başka bişey istemem

Arkadaşlar o kadar söyledim
önceki mesajları kontrol edin gene söylüyorum hala açıköğretimde okuyorsanız 3 ü işaretleyeceksiniz kim ne derse desin yok ordaki adamlar öyle girdi böyle olmaz böyle olur dedi onu ilgilendirmez sen açıköğretim okuyorsan kesinlikle 3 gireceksin. Haa sonu ne olur bilemem bazı arkadaşlar demiş nede olsa tc den herşeye ulaşıyorlar formaliteden diye ama ordaki her bilgi önemli ve fasa fisodan bilgi değildir nolur nolmaz gidin düzeltin bilgileriniz tam olsun sonra bişey çıkar üzülmeyin.

komikadam yazdı:Arkadaşlar o kadar söyledimönceki mesajları kontrol edin gene söylüyorum hala açıköğretimde okuyorsanız 3 ü işaretleyeceksiniz kim ne derse desin yok ordaki adamlar öyle girdi böyle olmaz böyle olur dedi onu ilgilendirmez sen açıköğretim okuyorsan kesinlikle 3 gireceksin. Haa sonu ne olur bilemem bazı arkadaşlar demiş nede olsa tc den herşeye ulaşıyorlar formaliteden diye ama ordaki her bilgi önemli ve fasa fisodan bilgi değildir nolur nolmaz gidin düzeltin bilgileriniz tam olsun sonra bişey çıkar üzülmeyin.
arkadaşım sen öyle diyorsun da eğitimciler mi daha iyi bilecek yoksa sen mi daha iyi bileceksin. açık öğretim lisesi ortaöğretim kurumu sayılıyor ve de mezun olacak durumdakiler girebiliyor ve bu yüzden ygs için mezun olacak kağıdı gerekmiyor. yani seçecekleri kod 1 olacak 3 kodu akşam liseleri için geçerli çünkü o direk dışardan bitirme sayılıyor.
arkadaslar 1 olarak yazıp kaydolanlarmı çoğunlukta 3 olarakmı ona göre yazıcam
:D banada biraz formalite gibi geliyor aslında.. mesela birdaha gireceksek sınava ve öğrenim bilgilerimizde değişiklik varsa güncellenebiliyor
ama birde siteden bir arkadas ösym den kendi sayfasının fotografını koymustu siteye geçen sene ygs ye girmişti oda 1 olarak gözüküyordu sistemde söyliyeyim 

Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / GENEL KÜLTÜR
Öğrencilik Durumu : MEZUN
Toplam Dönemi : 11 AOL'de Okuduğu Dönem : 8
Toplam Kredi : 199 Ortak Kredi : 80
Mezuniyet Tarihi : 25/07/2011
Öğrencilik Durumu : MEZUN
Toplam Dönemi : 11 AOL'de Okuduğu Dönem : 8
Toplam Kredi : 199 Ortak Kredi : 80
Mezuniyet Tarihi : 25/07/2011
-
- Acemi
Bence 1 yap neticede hatalı bile olsa sorumlu tutabileceğin kişiler belli . sınav mekezindekilerin adıda belli herhangi bi durumda itirazını yaparsın. peki ya 3 yanlış çıkarsa ne diyeceksin internette forumda birine uydumda yazdım dersen bunu pek kaideye alacaklarını düşünmüyorum.asus34 yazdı:arkadaslar 1 olarak yazıp kaydolanlarmı çoğunlukta 3 olarakmı ona göre yazıcam:D banada biraz formalite gibi geliyor aslında.. mesela birdaha gireceksek sınava ve öğrenim bilgilerimizde değişiklik varsa güncellenebiliyor
ama birde siteden bir arkadas ösym den kendi sayfasının fotografını koymustu siteye geçen sene ygs ye girmişti oda 1 olarak gözüküyordu sistemde söyliyeyim
Önce biraz lafımızı bilerek konuşsak iyi olur ne demek forumda birisne uydum bizde kafadan bilgi söylemiyoruz ösymde yazanı söylüyoruz. Örgün eğitimde değilsinki ? gidip 1 i işaretliyorsun 1 in anlamını bilmiyorsan eğer aşağıyadaki verdiğim resme iyi bak. Bunlar neyden olursa olsun yok formalite yok sıradan şeyler ama açık öğretimde hala okuyorsan kesinlike 3 tür. Dahada bu numara hakında konuşmayın arkadaşlar. Ben diyeceğimi dedim kim neyi işaretlersede karışmam.keremaciroglu yazdı:Bence 1 yap neticede hatalı bile olsa sorumlu tutabileceğin kişiler belli . sınav mekezindekilerin adıda belli herhangi bi durumda itirazını yaparsın. peki ya 3 yanlış çıkarsa ne diyeceksin internette forumda birine uydumda yazdım dersen bunu pek kaideye alacaklarını düşünmüyorum.asus34 yazdı:arkadaslar 1 olarak yazıp kaydolanlarmı çoğunlukta 3 olarakmı ona göre yazıcam:D banada biraz formalite gibi geliyor aslında.. mesela birdaha gireceksek sınava ve öğrenim bilgilerimizde değişiklik varsa güncellenebiliyor

halk eğitim müdürüne götürdüm orayı oda 3 olarak işaretledi.
Okul / Alan - Bölüm SOSYAL BİLİMLER
Toplam Dönemi : 11 AOL'de Okuduğu Dönem : 7
Toplam Kredi : 193 Alan Kredi : 112
Mezuniyet : Temmuzda Geometriden 3. kez muaf olunca
Toplam Dönemi : 11 AOL'de Okuduğu Dönem : 7
Toplam Kredi : 193 Alan Kredi : 112
Mezuniyet : Temmuzda Geometriden 3. kez muaf olunca