Çok büyük bir haksızlığa uğruyorum ve kimseden bir cevap yok
Çok büyük bir haksızlığa uğruyorum ve kimseden bir cevap yok
Ben bu sene açıköğretime kayıt oldum lise 4 'te 2. sınıf tekrarımdan dolayı arkadaşımla aynı anda kayıt olduk benım 126 kredim var tee ağustosa mezun oluyorum onun 162 kredisi var bu sınavlarda mezun oluyor dönemim eksik girilmiş Ankara'ya dilekçe yolladım cevap yok orayı burayı arıyorum cevap gelir diyo 2 ay ı geçti artık birşeyler yapmam lazım bu konuda bilgili arkadaşlardan veya eğitimcilerden bir yol göstermesini bekliyorum bu artık düzeltilmeli ! ! ! !
Re: Çok büyük bir haksızlığa uğruyorum ve kimseden bir cevap
gerçekten üzücü bir durum.göz göre göre haksızlığa uğruyorsunuz o zaman.aöl ye telefon etmeyi bırakmayın.faks dilekçe devam edin.MEB in sitesine mail atın.başka türlü sesinizi duyuramazsınız.dilerim çabuk düzeltilir.
O Şimdi Üniversiteli
okuldan bir transkript alıp dilekçe gönder bence. bu arada sen değil de arkadaşın fazla kredi almış gibi. yani sorun sende değil arkadaşında olabilir gibi duruyor. lise 2de o kadar kredi alınmaması lazım bence. ben bile üçüncü dönemin başında 117 idim
Lise 2 de kalmamış,lise 4 de 2.defa tekrar ettim diyor...Ve ayrıca arkadaşının dersleri senden iyiyse kredisi ondan yüksek olmuş olabilir,ona dikkat et ??
arkadaşın da senin gibi 2 kere lise 4 te sınıfta mı kaldı peki?
Mesafeler gözyaşlarıyla doldurulamaz...