15-16 ocak sınavları
15-16 ocak sınavları
sınavlarınız nasıl geçti arkadaşlar?
her sınavda tecrübesiz görevliler oluyor maalesef.saçma sapan nedenlerden sınavı geç başlattılar.cevapları başka bir kağıda yazmamıza müsade etmediler.tabii sınıfa çantalar alınmadı.kantine 1 tl karşılığı bıraktım.bugünlük böyleydi.
benim son sınavlarım olduğu için deslerim çok azdı ve öğleden sonra yoktu.yarın ki sınavlarlada AÖL yi noktalıyorum inşaallah:)
her sınavda tecrübesiz görevliler oluyor maalesef.saçma sapan nedenlerden sınavı geç başlattılar.cevapları başka bir kağıda yazmamıza müsade etmediler.tabii sınıfa çantalar alınmadı.kantine 1 tl karşılığı bıraktım.bugünlük böyleydi.
benim son sınavlarım olduğu için deslerim çok azdı ve öğleden sonra yoktu.yarın ki sınavlarlada AÖL yi noktalıyorum inşaallah:)
O Şimdi Üniversiteli
Re: 15-16 ocak sınavları
Noktalarsın inşALLAH.. Darısı başımıza 
Benim bugünlük sadece 2. oturum vardı..
Sınavımı oldum geldim.. Okulda ilk defa yakın çıktı yani..Mezun olduğum okul
Cevapları yazmayı planlıyodm ama öğretmenin tekini tanıyorum çok sert yazdırmazdı heralde.. nyse sonuçları beklicez artık..
Yarında sadece öğleden sonraki oturumda sınavım var..
Hadi bakalm hayırlısı..

Benim bugünlük sadece 2. oturum vardı..
Sınavımı oldum geldim.. Okulda ilk defa yakın çıktı yani..Mezun olduğum okul

Cevapları yazmayı planlıyodm ama öğretmenin tekini tanıyorum çok sert yazdırmazdı heralde.. nyse sonuçları beklicez artık..
Yarında sadece öğleden sonraki oturumda sınavım var..
Hadi bakalm hayırlısı..
Kırklareli Üniversitesi <3
-
- Uzman
Lanet ettıgım bır sınav gunu oldu...
Telefon krızı yaşadım hocalarla... Kardesım ıçerı gırmıcek dışarda bırakın dıyorlar dışarda kımse yok gıt baska bı yere bırak ... Böyle saçmalık olmaz ya. Kapatıp koyuyoruz cebımıze çalarsa ıptal edersınız sınavı ıçerı gırmıcek nedır ya? Salak salak ış yapıyorlar başka bışı demıyorum... 2. oturumda hıç var demedım kapatıp sakladım telefonumu. Zaten bugun ustumuzu hıç aramadılar...
Matematık ve geometrıde hayatımın en saçma sorularıyla karşılaştım hep bize denk gelir zaten...
Tum bu olumsuzlukların yanında artık yarım saat sonra cıkabılmemız gercekten cok guzel olmus... Bitirenler hemen cıktı bıtırmeyenlerı rahatsız etmedı...
Telefon krızı yaşadım hocalarla... Kardesım ıçerı gırmıcek dışarda bırakın dıyorlar dışarda kımse yok gıt baska bı yere bırak ... Böyle saçmalık olmaz ya. Kapatıp koyuyoruz cebımıze çalarsa ıptal edersınız sınavı ıçerı gırmıcek nedır ya? Salak salak ış yapıyorlar başka bışı demıyorum... 2. oturumda hıç var demedım kapatıp sakladım telefonumu. Zaten bugun ustumuzu hıç aramadılar...
Matematık ve geometrıde hayatımın en saçma sorularıyla karşılaştım hep bize denk gelir zaten...
Tum bu olumsuzlukların yanında artık yarım saat sonra cıkabılmemız gercekten cok guzel olmus... Bitirenler hemen cıktı bıtırmeyenlerı rahatsız etmedı...
sinir oldum. soru kitapçığını 5te al dediler ama okul kapalı!?!?!? allahın salakları yaaaa
telefon olayını bende yaşadım ama ilk oturumda son anda şalımın arasına sakladım ikinci oturumda cüzdanıma koydum
derslerde kolaydı ama mattan çakmam inşaallah o kadarda çalıştım 4 soruda eminim
derslerde kolaydı ama mattan çakmam inşaallah o kadarda çalıştım 4 soruda eminim
- colin_erkan
- Doktor
telefon olayını ben yaşamadım bizde sadece telefonlarınızı kapatın yeterli dediler ama başka okulda giren arkadaşlardan telefonları içeri almadıklarını söylemişler onlarda 1 tl karşılığı bi büfeye vermişler adamlar bunu bile ticarete dökmüşler diicek bişey bulamıyorum vala...
CeHeNNeM Buz TuTana Kadar BAYRAMPAŞALIYIZ....!!!
(2008 yılında foruma ilk üye olduğumda atmıştım bu imzayı malesef Bayrampaşadan ayrıldım ama bir gün tekrar geri döneceğim...)
(2008 yılında foruma ilk üye olduğumda atmıştım bu imzayı malesef Bayrampaşadan ayrıldım ama bir gün tekrar geri döneceğim...)
Bizim okulda herkes görevlerini ayırmıştı 
Daha okula girmeden bahçe kapısına bi güvenlik dikmişler telefon varmı diye soruyor.. yok dedm
Okul kapısından girerken çantalara bakıyolar..
Sınıfa girerkenden üstümü ararlar heralde dedm ama aramadılar

Daha okula girmeden bahçe kapısına bi güvenlik dikmişler telefon varmı diye soruyor.. yok dedm

Okul kapısından girerken çantalara bakıyolar..
Sınıfa girerkenden üstümü ararlar heralde dedm ama aramadılar

Kırklareli Üniversitesi <3
bugün yarımsaatte çıktım ne güzelmiş 1 saat beklemmemek
-
- Uzman
gülbeyaz yazdı:bugün yarımsaatte çıktım ne güzelmiş 1 saat beklemmemek
Evet yarım saat olması cok guzel olmus bıtıren çıktı rahat rahat sırada kazık gıbı oturup beklemektense
Kitapçıkları 1 saat sonra neden veriyorlar içinde sırlar falan mı var acaba bu kural neden koyuldu madem koyuldu saat 16.30 sınav bitiyor 17.30 kitapçıkları almaya gittim okul kapalı kendi kurallarını kendileri bozuyorlar lafa geldimi kural ayıptır ya.
-
- Uzman
geçen sene girdiğim sınavda bizede telefon vb eşyalar için bunlarla sınava giremezsiniz kantine bırakmanız gerektiğini söylediler falan. ben saklayıp girmiştim o ayrı konuda.. bu sene de böyle bişey olabileceğini düşünerek yanıma hiç bir eşya almadım. siz de öyle yapsaydınız keşke bunu biliyordunuz. ama bu sene sınava girdiğim okulda böyle bir olay yaşanmadı. başta telefonları kapatın uyarısı yapıldı herhangi bir sorun çıkmadı. sınav için konuşacak olursam muallaktayım
kitapçıklar konusunda da malesef vermiyolar. almak için de uğraşmayın be boşverin moralinizi bozmayın boş yere. sınavdan sonra alabilirsiniz diyolar ama hep okulu kapatıyolar. bekleyin 1 haftaya düşer internete sorular. 

süper geçti tabiki
son iki kişi kaldığımızda benim yüzümden birisi bekledi ona üzüldüm o kadar

aol'de okuduğu dönem:5
toplam kredi: 121 /alan kredisi:64
sosyal bilimler
sosyal bilimler
-
- Uzman
aa aynen ya. cumartesi öğlen 2. oturumda 5 dersten sınava girmiştim. matematik sınavlarına göre mezun olacağım. o oturumda mat dan 2 tane dersim vardı. dikkatli sakin ve yavaş davranıyodum.he-man yazdı:süper geçti tabiki![]()

o kural niye var anlamadım,hadi hocalar beklemek zorunda da öğrenciler niye bekliyocikcikgribi yazdı:aa aynen ya. cumartesi öğlen 2. oturumda 5 dersten sınava girmiştim. matematik sınavlarına göre mezun olacağım. o oturumda mat dan 2 tane dersim vardı. dikkatli sakin ve yavaş davranıyodum.he-man yazdı:süper geçti tabiki![]()
son iki kişi kaldığımızda benim yüzümden birisi bekledi ona üzüldüm o kadar14 den 16.30 a kadar bütün zamanı kullandım
1 saat den biraz fazla beni bekledi bi bayan. kendisi biraz büyükdü. ellerini bağladı oturdu öyle. üf püf yapmadı pek. ama onun için de hemen kağıdı verip çıkamazdım. mecburen beklettim. hatta tek bekleyen o değilmiş. sonlara doğru sınıfa müdür geldi ve herkes çıktı tek siz kaldınız dedi. müdürde beni bekliyomuş
cevapları verin çıkalım o zaman dedim güldürdüm
kadın ayağa kalkmamla arkasına bakmadan gitti

banada gözlemci bayan kaç soru falan kaldı dedi

aol'de okuduğu dönem:5
sosyal bilimler
sosyal bilimler
Ben 14 dersten girdim. Şükür üzerimdeki yük kalktı.
Ben tel. almadım yanıma. Gerçi getiren kapatıp masanın üzerine bırakıyor ama kurallara uymak lazım
Sorular kolaydı bence bu dönem. Sadece matematik umduğum gibi çıkmadı. Fonksiyon konusundan çok sormuşlar.
Ya bu son iki kişi kalınca bırakmıyorlar ya. Var ya sınav stresi değilde ben son iki kişiden biri olmayayım stresi yaşadım resmen. Nasıl kasıldım ya. Acelem vardı özellikle ikinci ve dördüncü oturumlarda. Dün 2. oturumda 5 dersim var mı. Biri de fizik. Nasıl acele ediyorum. Neyse önem sırasına göre yaptım. En sona ekonomiyi bıraktım. İşaretlerken arkama bi döndüm iki kişi var. Alllllah hemen salladım geri kalan soruları 1 saatde çıkmışım
Yani bu sona kalıp da mahsur kalma stresi olmasa rahat rahat yapardım hepsini ya neyse inşallah geçerim.

Ben tel. almadım yanıma. Gerçi getiren kapatıp masanın üzerine bırakıyor ama kurallara uymak lazım

Sorular kolaydı bence bu dönem. Sadece matematik umduğum gibi çıkmadı. Fonksiyon konusundan çok sormuşlar.
Ya bu son iki kişi kalınca bırakmıyorlar ya. Var ya sınav stresi değilde ben son iki kişiden biri olmayayım stresi yaşadım resmen. Nasıl kasıldım ya. Acelem vardı özellikle ikinci ve dördüncü oturumlarda. Dün 2. oturumda 5 dersim var mı. Biri de fizik. Nasıl acele ediyorum. Neyse önem sırasına göre yaptım. En sona ekonomiyi bıraktım. İşaretlerken arkama bi döndüm iki kişi var. Alllllah hemen salladım geri kalan soruları 1 saatde çıkmışım