BU SINAV SONUÇLAR ı ne zaman açıklanır
- intrepid25
- Doçent
Re: BU SINAV SONUÇLAR ı ne zaman açıklanır
18 Şubat Cuma 

18 Şubatta açıklanacak ama bana sanki daha girilmeye başlanmadı gibi geliyor menülerde falan hiç değişiklik yok arkadaşlar sizin menülerde bi değişiklik var mı ?
Ayrıca yeni kayıtlar ertelendi kayıt yenilemelerde ertelenecekmi ?
Ayrıca yeni kayıtlar ertelendi kayıt yenilemelerde ertelenecekmi ?
1 gün öncesinden zorunlu dersler tablosundan geçilen dersler eksiliyor...
18 Şubat cumaya denk geliyor,o gün açıklanmazsa kalır pazartesiye hiç şaşırmam böyle olursa...
'Burada öğretmen yok, öğrenci yok, lider yok, yol gösterici yok, efendi yok, kurtarıcı yok.Kendiniz için öğretmensiniz ve öğrencisiniz; efendi, yol gösterici, lider sizsiniz.
Siz her şeysiniz!..
www.bahcekayakoyu.com
Artık AÖF li
Siz her şeysiniz!..
www.bahcekayakoyu.com
Artık AÖF li

Şimdiye kadar hep geç kaldılar iş takviminde yazlılan tarihlere göre, ama bu sefer 2 gün kalmasına rağmen menüler bile yerli yerinde, unuttular mı ne yaptılar bu rahatlığın başka açıklaması olamaz.. 

..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
-
- Doktor
Ayy cumayada Az kaldı .: )
Bende adını haykıracak bir nefes çığlık bile olsa..Susar mıydım sen giderken ardından çığlık çığlığa.Bende kollarından tutacak az biraz cesaret olsa.Bırakır mıydım sence seni ömrüm boyunca ..
arkadaşlar aol de ögrenci girişine giremiyorum giren varmı acaba
giriyor kardeş ben denedim.Fakat hiç bir değişiklik yok.alper03 yazdı:arkadaşlar aol de ögrenci girişine giremiyorum giren varmı acaba
walla ben giremiyorum server errov diyo bende
bende error falan demiyor . direk giriliyor maalesef inş yarın açıklarlar yoksa işimiz pazartesiye kalır
- esra_deren
- Acemi
Sabah giriş yapabiliyordum şimdi sayfayı açtığımda error veriyor inşallah sonuçlar bugün açıklanır ama bugün açıklanmazsa yarın açıklanır inşallah yoksa pazartesi'ye kadar beklemek zorunda kalacağız...
MANTIK YALNIZCA AMA YALNIZCA GERÇEK SEVGİNİN GİZEMLİ DENKLEMLERİNDE BULUNABİLİR ...
Ben girdim ne duyuru var ne başka birşey.Zorunlu dersler felan hep aynı.Kıpırdanma yok yarın açıklansa bari..
- colin_erkan
- Doktor
şimdi giriş yaptım arkdaşlar kredi,zorunlu dersler falan gözükmüyor menüde değişiklik olmuş galiba sonuçları giriyolar hadi bakalım hayırlısı 

CeHeNNeM Buz TuTana Kadar BAYRAMPAŞALIYIZ....!!!
(2008 yılında foruma ilk üye olduğumda atmıştım bu imzayı malesef Bayrampaşadan ayrıldım ama bir gün tekrar geri döneceğim...)
(2008 yılında foruma ilk üye olduğumda atmıştım bu imzayı malesef Bayrampaşadan ayrıldım ama bir gün tekrar geri döneceğim...)