AOL Ders Seçim
AOL Ders Seçim
ders seçim ekranı acıkmı acaba kayıt yenileme yapanlara yoksa sınavdan 1ay öncemi açılacak?
Re: AOL Ders Seçim
ders seçme işlemi henüz açık değil.ben bugün kayıt yaptırdığımda sordum ne zaman ders seçebiliriz diye takip edin dediler.bizde takip edelim bakalım.aslında bir an önce ders seçsekte çalışmaya başlasak çok iyi olacak...
arkadşalar bende yeni kayıt yaptırdım ama bu konularda hiç bi bilgim yok alan dersleri kaldırılmış sistem nasıl olucak hiç bi bilgim yok alan dersleri varken sistem nasıl ilerliyordu bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim
alan dersleri varken onlardanda sınava girmek mecburiyeti vardı.ama geçemesende 1 defa sınava girmen yeterliydi.(dil ve anlatım hariç çünkü geçmesi zorunlu ders)cute_454 yazdı:arkadşalar bende yeni kayıt yaptırdım ama bu konularda hiç bi bilgim yok alan dersleri kaldırılmış sistem nasıl olucak hiç bi bilgim yok alan dersleri varken sistem nasıl ilerliyordu bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim
zorunlu derslerde ise sınava girmek ve geçmek mecburiyeti vardı.ama 3 defa girip geçemezsen muaf oluyordun.
O Şimdi Üniversiteli
çok teşekkür ederim sagol bide su sorum olucak bu ders seçimi nasıl olucak dikkat etmemiz gereken şeyler varmı ben sosyal bilimler bölümünü seçmek istiyorum açıkcası hangisi biraz daha kolay ve matematik olmayan bi bölüm istiyorumm bu zor ama fazla görmeyim matematigi
bnde bugun yatırdım. ve şimdi baktım daha açılmamış sanırım.
bu rezillik ne anlamıyorum.Şu sistem ne zaman adam olacak.
''takip edin'' ne demek yahu ? gerçi bunu söyleyenlerin bir suçu yok,onlar orda görevli memur,asıl suç devletin.Normal bi lise öğrencisi ne zaman sınava gireceğini biliyor,kitapları hazır oluyor,üstelik bir de derslere giriyor.Bu durumda açık lise öğrencilerininde onlar gibi olması,onlarla aynı haklara sahip olması gerekmiyor mu ? tabiki ders olayı aynı olmayacaktır,zaten işin ayrıldığı nokta orası ama diğer hususlarda normal öğrencilerle eşit haklara sahip olmalıyız.
''takip edin'' ne demek yahu ? gerçi bunu söyleyenlerin bir suçu yok,onlar orda görevli memur,asıl suç devletin.Normal bi lise öğrencisi ne zaman sınava gireceğini biliyor,kitapları hazır oluyor,üstelik bir de derslere giriyor.Bu durumda açık lise öğrencilerininde onlar gibi olması,onlarla aynı haklara sahip olması gerekmiyor mu ? tabiki ders olayı aynı olmayacaktır,zaten işin ayrıldığı nokta orası ama diğer hususlarda normal öğrencilerle eşit haklara sahip olmalıyız.
aol'de okuduğu dönem:5
toplam kredi: 121 /alan kredisi:64
sosyal bilimler
sosyal bilimler
ben ders seçebiliyorum sizde neden öyle acaba
tamam açıldıysa problem yok
ben zaten daha 2.dönem kayıt yenilemeyi yaptırmadım,bi anda insanların mağdur olduğunu düşününce gaza geldim 

aol'de okuduğu dönem:5
sosyal bilimler
sosyal bilimler
he -man ilahiii
)))))))))))

YENİ KAYIT YAPTIRAN ÖGRENCİLER NE ZAMAN AKTİF OLURLAR YA ONA GÖRE SEÇELİM DERSİMİZİ OTURALIM ÇALIŞALIM AMA HALA OLMADI Bİ BİLGİSİ OLAN VARSA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR
sen daha yeni ayıtsın beklemen lazım dahaonaylamışlardır senin öğrenciliğini onaylandıktan sonra durumun aktif olacak anca o zaman aktif olursuncute_454 yazdı:YENİ KAYIT YAPTIRAN ÖGRENCİLER NE ZAMAN AKTİF OLURLAR YA ONA GÖRE SEÇELİM DERSİMİZİ OTURALIM ÇALIŞALIM AMA HALA OLMADI Bİ BİLGİSİ OLAN VARSA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR
ama şöyle birşeyde varki ara kayıt olduğun için daha çabuk aktif olursun misal ben ağustosta kayıt olup kasımın sonunda aktif olan biri olarak fazla acele etmemeni öneririm
ne kasım mı be ne ya bu millet o zamn nasıl ders çalışacak ders seçmeden kitapda verilmiyor ay ne biçim sistemmiş bu neyse teşekkür edrim cevapladıgın için