sosyoloji
Re: sosyoloji
bana göre çok çok basitti her ikisinide çok basit geçtim bence seç zor değil
- katre-jess
- Acemi
çok zorlayıcı değil toplumla ilgili kolay yani seçebilirsin
ben ekonomiyi hiç sevmedim 

İnsanlara belirli bilgileri empoze etmek propagandadır...İnsanların hayal güçlerini büyüleyerek bilgi aktarmanın yolu ise eğitimdir... Bizdeki bakanlığın adı Milli Eğitim bakanlığı Değil... MİLİİ PROPAGANDA BAKANLIĞIDIR... a.şerif izgören
teşekkür ederim.ben ekonomiyi doğru düzgün çalışmadan geçtim.bence de ekonomi kolay ve zevkli bir ders...
- katre-jess
- Acemi
hımm o zaman test soruları basittir , kitap içerğini sevmedim hiç 

İnsanlara belirli bilgileri empoze etmek propagandadır...İnsanların hayal güçlerini büyüleyerek bilgi aktarmanın yolu ise eğitimdir... Bizdeki bakanlığın adı Milli Eğitim bakanlığı Değil... MİLİİ PROPAGANDA BAKANLIĞIDIR... a.şerif izgören
Evet ekonominin kitabı hiç cazip değil ama ben hiç kitabı okumadım. Ama eski çıkmış sorulardan çalıştım ve geçtim. Bu dönemde ekonomi-2 yi seçtim. Aslında kolay.

bende bu dönem ekonomi 1 2 ye qiricem kolaydır heralde 

Okul / Alan - Bölüm SOSYAL BİLİMLER
Toplam Dönemi : 11 AOL'de Okuduğu Dönem : 7
Toplam Kredi : 193 Alan Kredi : 112
Mezuniyet : Temmuzda Geometriden 3. kez muaf olunca
Toplam Dönemi : 11 AOL'de Okuduğu Dönem : 7
Toplam Kredi : 193 Alan Kredi : 112
Mezuniyet : Temmuzda Geometriden 3. kez muaf olunca
sosyoloji bana göre kolay ve zevkli bir ders.1ve2 den sınava girmiştim 100 aldım.
O Şimdi Üniversiteli
Hiç birşey açıp bakmasanda sınavda doğru şıkkın ben burdayım diye bağırdığı bir ders sosyoloji..
109
Bende seçeyim o zaman yaHSYN yazdı:Hiç birşey açıp bakmasanda sınavda doğru şıkkın ben burdayım diye bağırdığı bir ders sosyoloji..