Sınava girdiğimiz kitabı geri vermek hakkında soru
Sınava girdiğimiz kitabı geri vermek hakkında soru
Sınava girip geçtiğimiz ders kitaplarını vercekmişiz. Ben baya eskittim hatta birini çarpmıştım sinirlenip napıcam şimdi ? Açıp bakıyorlar mı içini?
Re: Sınava girdiğimiz kitabı geri vermek hakkında soru

..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Çok sağol dostum
O zaman bende vermem bazı arkadaşlarım var kayıt oldular 3. döneme gelince eski kitaplarımı veririm çok sağol

kitapları evde biriktirmenin ne anlamı var ki... ben geçtiğim ders kitaplarını geri iade ediyorum.tabii geri vermek zorunda değilsin o sana kalmış.... ama bak kitapları almak için kapına polisle dayanırlarsa napcan o zaman
şaka şaka
))))))))))
şaka şaka

Valla ben geri götürmeye kalktım her defasında geri dönüşüme verin getirmenize gerek yok dediler
öyle yazıyor dedim siz oraya bakmayın dedi kitapları veren kişi,önemli değil orası dedi ya 

'Burada öğretmen yok, öğrenci yok, lider yok, yol gösterici yok, efendi yok, kurtarıcı yok.Kendiniz için öğretmensiniz ve öğrencisiniz; efendi, yol gösterici, lider sizsiniz.
Siz her şeysiniz!..
www.bahcekayakoyu.com
Artık AÖF li
Siz her şeysiniz!..
www.bahcekayakoyu.com
Artık AÖF li

-
- Doktor
Öle Bir Zorunluluk yok 
Ben hiç götürüp vermedim Şahsen ..

Ben hiç götürüp vermedim Şahsen ..

Bende adını haykıracak bir nefes çığlık bile olsa..Susar mıydım sen giderken ardından çığlık çığlığa.Bende kollarından tutacak az biraz cesaret olsa.Bırakır mıydım sence seni ömrüm boyunca ..
Biriktirip her sınavdan sonra çoğaldığını görüp diplomayı aldıktan sonra büyük bir zevkle götürüp iade edicem..
109
ben bugün bir kısmını götürdüm dahada var
- deerrryyaaa
- Uzman Doktor
tamam bazı arkadaşlar kitap bulamayabilir ama
40 lira vermişim ben o kitapları ayrılması çok zor
hiç geri vermedim vermem de
40 lira vermişim ben o kitapları ayrılması çok zor

hiç geri vermedim vermem de

nihayet mezun
diploma puanı:74,25

-
- Acemi
Gücü yeten gelsin alsın
Şaka bir yana, ihtiyacı olan varsa 1'nci dönem kitaplarının bir kısmı bende var, liste aşağıdadır, bunlardan bir yada birkaçını bulamayan arkadaşlarımız bana özel mesajla kargo adreslerini iletirlerse en kısa zamanda kargo alıcı ödemeli olarak yollarım.
TÜRK EDEBİYATI-1
TARİH-1
COĞRAFYA-1
DİL VE ANLATIM-1
DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ-1
İNGİLİZCE -1
İNGİLİZCE-2
KİMYA 1-2
Bunun dışında, çok çok zorlanıyorum kitap olmadan çalışamıyorum ve bu kitap mutlaka bulmam lazım diyen arkadaşlar yine özel mesajla kitap adı ve dönem numarasını yazarlarsa yardımcı olmaya çalışırım.

Şaka bir yana, ihtiyacı olan varsa 1'nci dönem kitaplarının bir kısmı bende var, liste aşağıdadır, bunlardan bir yada birkaçını bulamayan arkadaşlarımız bana özel mesajla kargo adreslerini iletirlerse en kısa zamanda kargo alıcı ödemeli olarak yollarım.

TÜRK EDEBİYATI-1
TARİH-1
COĞRAFYA-1
DİL VE ANLATIM-1
DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ-1
İNGİLİZCE -1
İNGİLİZCE-2
KİMYA 1-2
Bunun dışında, çok çok zorlanıyorum kitap olmadan çalışamıyorum ve bu kitap mutlaka bulmam lazım diyen arkadaşlar yine özel mesajla kitap adı ve dönem numarasını yazarlarsa yardımcı olmaya çalışırım.
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / YABANCI DİL
Toplam Dönemi : 9 AOL'de Okuduğu Dönem : 8
Toplam Kredi : 198 Alan Kredi : 102
Durum: MEZUN!
Diploma notu: 80,23
Toplam Dönemi : 9 AOL'de Okuduğu Dönem : 8
Toplam Kredi : 198 Alan Kredi : 102
Durum: MEZUN!
Diploma notu: 80,23