YGS'yı Sayılı GünLer Kala..
YGS'yı Sayılı GünLer Kala..
Kimler sınava girio arkadaşlar.. 

Okul / Alan - Bölüm SOSYAL BİLİMLER
Toplam Dönemi : 11 AOL'de Okuduğu Dönem : 7
Toplam Kredi : 193 Alan Kredi : 112
Mezuniyet : Temmuzda Geometriden 3. kez muaf olunca
Re: YGS'yı Sayılı GünLer Kala..
bennnnnnnnnn
son 5 kaldı hadi hayırlısı

son 5 kaldı hadi hayırlısı
ya arkdaşlar bende okuldan bu sene mezun şimdiki ortalamam 3,24 fln olcak ortalamam.7 dersim kaldı sizce bnlarda verpte 3.50 fln yparsam ortalamamı ygs ye kaç puan verir bana??
YGS için kaç puan verileceğini kabataslak hesaplayamazsın Açık Lise'nin genel başarısına bakılacak notlarınla birlikte yani şuan erken. Bu arada bende YGS'ye giriyorum...barcel yazdı:ya arkdaşlar bende okuldan bu sene mezun şimdiki ortalamam 3,24 fln olcak ortalamam.7 dersim kaldı sizce bnlarda verpte 3.50 fln yparsam ortalamamı ygs ye kaç puan verir bana??
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
-
- Yardımcı Asistan
bendee giricem inşAllah...
Hz. Mevlana'ya sormuşlar "aşk nedir?" diye. Ben ol ki bilesin! demiş...
-
- Doktor
Ben . .
Herkeze başarılar Arkadaşlar . .
Herkeze başarılar Arkadaşlar . .
Bende adını haykıracak bir nefes çığlık bile olsa..Susar mıydım sen giderken ardından çığlık çığlığa.Bende kollarından tutacak az biraz cesaret olsa.Bırakır mıydım sence seni ömrüm boyunca ..
herkese başarılar arkadaşlar.stres yapmadan rahat rahat qirip cıkmak dileğiyle. 

Okul / Alan - Bölüm SOSYAL BİLİMLER
Tüm arkadaşlara başarılar.
arkadaşlar başarılar dilerim hepinize bende 2 sene sonra giricem Allah nasip ederse..
şimdi benim size sormak istediğim ygsden sonra tercih yapma hakkım var mı ben şuan sözel bölümündeym ama benim istediğim bölüm2 yıllık sayısal yani ygs 2den alıyor 350 puanla onun için bu bölümü ygse girdikten sonra tercih yapma hakkım var mı ki çok merak ediyorum istediğim bölüm fizyoterapi teknikerliği bölüm dışı olduğu için okuldan gelen puanımdan çok kırılır mı ki ? Teşekkür ederim. İnsallah hepimiz istediğimiz bölüme gideriz..
şimdi benim size sormak istediğim ygsden sonra tercih yapma hakkım var mı ben şuan sözel bölümündeym ama benim istediğim bölüm2 yıllık sayısal yani ygs 2den alıyor 350 puanla onun için bu bölümü ygse girdikten sonra tercih yapma hakkım var mı ki çok merak ediyorum istediğim bölüm fizyoterapi teknikerliği bölüm dışı olduğu için okuldan gelen puanımdan çok kırılır mı ki ? Teşekkür ederim. İnsallah hepimiz istediğimiz bölüme gideriz..
evet tabıkıde ygsden sonra tercıh yapabılırsın
ygs sankı zordu arkadaslar ya .(
Evet zordu. Özellikle Fen, Matematikten daha zor gibiydi. Sözeller çok zor değildi bana göre ama o kadar uzun soruları okurken süre yetmez diye acele cevaplar verdim, çoğumuzda böyle yapmışızdır. İnşallah herkes gönlündeki üniversiteyi kazanır...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
mat diğer yıllara göre zordu.ama sözel iyi geçti.şimdi baktım tarih 1 yanlış coğrafya 1 boş.bir iki yanlışta türçeden.iyi gelir inşaallah.
O Şimdi Üniversiteli
-
- Doktor
mat çok zordu ya..
Hele o türkçe soruları oku allah oku ::D
Hele o türkçe soruları oku allah oku ::D
Bende adını haykıracak bir nefes çığlık bile olsa..Susar mıydım sen giderken ardından çığlık çığlığa.Bende kollarından tutacak az biraz cesaret olsa.Bırakır mıydım sence seni ömrüm boyunca ..