Diploma Hakkında
Re: Diploma Hakkında
bendede aynısını yazmışlar.yani diploma numaralarımız verilmiş.diplomaların basılmasına az bir süre kalmış. 

O Şimdi Üniversiteli
-
- Doktor
one.flower yazdı:bendede aynısını yazmışlar.yani diploma numaralarımız verilmiş.diplomaların basılmasına az bir süre kalmış.
Hımm.

Basılsın artık ..
Bende adını haykıracak bir nefes çığlık bile olsa..Susar mıydım sen giderken ardından çığlık çığlığa.Bende kollarından tutacak az biraz cesaret olsa.Bırakır mıydım sence seni ömrüm boyunca ..
daha bende öle bişey yazmıyo sende yazıyo mu ki diploma basıldı diye ne zaman gelecekmiş bi bilgi var mı kardeş
evet bugün yazmışlar.şu an aşağıdaki şekilde yazıyor.
Diploma Dönem Bilgileri
Çıkma Belgesi Aldı mı? : HAYIR
Diploma Basıldı mı? : EVET
Diploma No : 47.....
Diploma Notu : 89,02
Mezuniyet Donemi : 2010-1 Diploma Tarihi : 17.01.2011
Diploma Nerede ? :
Diploma Defteri Nerede ? : ........-MERKEZ
Gönderilen Tarih :
AÇIKLAMA
Diplomanızı alabilmeniz için aşağıda belirtilen belgelerle birlikte diplomanın bulunduğu Halk Eğitim Merkezi (ASO) Müdürlüğü'ne başvurmanız gerekmektedir.
1-Nüfus cüzdanı.
2-Ziraat Bankası, Halk Bankası ya da Vakıfbank'a yatırılacak Açık Öğretim Lisesi diploma harcı dekontu aslı.
3-Çıkma Belgesi aldıysanız belgenin aslı, kaybettiyseniz kayıp ilanı (Çıkma Belgesi alanlar diploma harcı yatırmayacaklardır).
4-Diplomayı sizin adınıza başka biri alacaksa, yukarıdaki belgelere ek olarak noterden onaylı vekaletnamenin aslı ve vekilin nüfus cüzdanı fotokopisi.
Diploma Dönem Bilgileri
Çıkma Belgesi Aldı mı? : HAYIR
Diploma Basıldı mı? : EVET
Diploma No : 47.....
Diploma Notu : 89,02
Mezuniyet Donemi : 2010-1 Diploma Tarihi : 17.01.2011
Diploma Nerede ? :
Diploma Defteri Nerede ? : ........-MERKEZ
Gönderilen Tarih :
AÇIKLAMA
Diplomanızı alabilmeniz için aşağıda belirtilen belgelerle birlikte diplomanın bulunduğu Halk Eğitim Merkezi (ASO) Müdürlüğü'ne başvurmanız gerekmektedir.
1-Nüfus cüzdanı.
2-Ziraat Bankası, Halk Bankası ya da Vakıfbank'a yatırılacak Açık Öğretim Lisesi diploma harcı dekontu aslı.
3-Çıkma Belgesi aldıysanız belgenin aslı, kaybettiyseniz kayıp ilanı (Çıkma Belgesi alanlar diploma harcı yatırmayacaklardır).
4-Diplomayı sizin adınıza başka biri alacaksa, yukarıdaki belgelere ek olarak noterden onaylı vekaletnamenin aslı ve vekilin nüfus cüzdanı fotokopisi.
O Şimdi Üniversiteli
eyw saol kardeşim ne zaman elimize tam geçeçek bilgin var mı
-
- Doktor
ay çok şükür..
Gözümüz aydın

Gözümüz aydın

Bende adını haykıracak bir nefes çığlık bile olsa..Susar mıydım sen giderken ardından çığlık çığlığa.Bende kollarından tutacak az biraz cesaret olsa.Bırakır mıydım sence seni ömrüm boyunca ..
daha önce dediğim gibi, nisanın son haftası alacaksınız arkadaşlar diplomalarınızı.
hayırlı olsun şimdiden.
hayırlı olsun şimdiden.

Okul / Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ / SOSYAL BİLİMLER 4 YILLIK
AOL KREDİ : 194
AOL Alan Kredi : 92
Mezuniyet Dönemi : 27 Eylül 2010
Diploma Notu : 78,32
diploma alacak arkadaşlar benim diplomam bulunduğum halk eğitim merkezine gönderilmiş.öğrenci girişi yaparak görebilirsiniz.herkese hayırlı uğurlu olsun.
O Şimdi Üniversiteli
Arkadaslarr dıploma basvurusu yaparken ne goturuyoruz. Tastıknameyımı ?
Tasdiknameyi götüremezsiniz çünkü onu okula yazlırken zaten Halk Eğitime teslim etmiştik, elinizde tasikname varsa da o ancak kopyasıdır. Eğer çıkma belgesi felan aldıysanız onu diploma almadan geri iade etmelisiniz. Birde sanırım diploma parasının banka dekontunu isterler.
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Arkadaslar herkese hayırlı olsun diplomasını alan arkadaslar diploma fotoğraflarını paylaşırlarsa seviniriz 

Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / GENEL KÜLTÜR
Öğrencilik Durumu : MEZUN
Toplam Dönemi : 11 AOL'de Okuduğu Dönem : 8
Toplam Kredi : 199 Ortak Kredi : 80
Mezuniyet Tarihi : 25/07/2011
Öğrencilik Durumu : MEZUN
Toplam Dönemi : 11 AOL'de Okuduğu Dönem : 8
Toplam Kredi : 199 Ortak Kredi : 80
Mezuniyet Tarihi : 25/07/2011
-
- Doktor
simaymine yazdı:Arkadaslarr dıploma basvurusu yaparken ne goturuyoruz. Tastıknameyımı ?
1-Nüfus cüzdanı.
il merkezinde olduğu için henüz diplomamı almaya gidemedim ama bugün adresime aöl den tebrik kağıdı geldi.yüksek not ortalaması ile bitirdiğim için beni tebrik ediyorlarmış
O Şimdi Üniversiteli