YGS açıklanma tarihi hakkında
YGS açıklanma tarihi hakkında
15 Nisan Cuma - 18 Nisan pazartesi arası bir gün açıklanacakmış ösym de görevli bir tanıdığımdan aldığım bilgi bu yönde.
İnşallah hayırlısıyla herkes istediği yeri kazanma yolunda 1. adımını atmış olur.
İnşallah hayırlısıyla herkes istediği yeri kazanma yolunda 1. adımını atmış olur.
Okul / Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ / SOSYAL BİLİMLER 4 YILLIK
AOL KREDİ : 194
AOL Alan Kredi : 92
Mezuniyet Dönemi : 27 Eylül 2010
Diploma Notu : 78,32
Re: YGS açıklanma tarihi hakkında
daha 10 gün kadar bir zaman varmış
bir an önce açıklansada bitse şu stresin ilk aşaması rahat rahat lysye hazırlanırdım

bir an önce açıklansada bitse şu stresin ilk aşaması rahat rahat lysye hazırlanırdım
-
- Doktor
İnş ya..Umarımmm herkez gönlündeki yeri kazanır. : )
Bende adını haykıracak bir nefes çığlık bile olsa..Susar mıydım sen giderken ardından çığlık çığlığa.Bende kollarından tutacak az biraz cesaret olsa.Bırakır mıydım sence seni ömrüm boyunca ..
Teşekkürler bilgi için..(:
Umarım istediğiniz yerleri kazanırsınız arkadaşlar.
Umarım istediğiniz yerleri kazanırsınız arkadaşlar.
Onunla gülmek dünyanın en güzel şeyidir, siz bilmezsiniz. (:
Aöl MEZUN!
Aöf - Kamu Yönetimi
ygs iptal olacak diye konular var oralıkta.. Sizce olsun mu arkadaşlar nasıl geçmişti sınavnız ( bu arada forumun yeni hali çok güzel olmuş tşk. ederiz..)

hayır, iptal olmayacakrukiye03 yazdı:ygs iptal olacak diye konular var oralıkta.. Sizce olsun mu arkadaşlar nasıl geçmişti sınavnız ( bu arada forumun yeni hali çok güzel olmuş tşk. ederiz..)![]()

Gelecek hafta açıklanması gerek, hadi bakalım hayırlısı şimdiden.
Sınavda iyiydi, fena geçmedi.

Cumhurbaşkanı iptal olmasın desede, Danıştay'a ve mahkemelere açılan davalar var. Bunlardan biri iptal ederse sınav tekrarlanır. Mahkemelerin kararına Cumhurbaşkanı karışamaz (!) Buda bence %50 ihtimal...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
benim sınavım gayet iyi geçti kendime göre iyi bir puan yaptımrukiye03 yazdı:ygs iptal olacak diye konular var oralıkta.. Sizce olsun mu arkadaşlar nasıl geçmişti sınavnız ( bu arada forumun yeni hali çok güzel olmuş tşk. ederiz..)![]()
Ama eğer ortada bir hak yeme durumu varsa (ki olduğu çok açık seçik ortada) ben iptal olmasından yanayım ben iyi puan yaptım bir dahakine böyle iyi yaparmıyım diyenlere inat.
Sınavın iptal olmasının iyi bir getirisi olmaz.Sen aynı moralle yeni bir sınava hazır olabilirmisin?Kriminal inceleme ile hile yapan tesbit edilir ve cezası verilirse daha iyi olmazmı?
Senin benim ne günahımız var bu işte?
ALTYAPISINDA -DÜRÜSTLÜK - OLMAYAN HER EYLEM, BAŞARISIZLIKLA SONUÇLANIR.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
Size bu konuda katılmıyorum. Evet sınav stresini birdaha yaşamak onca soruyu 160 dakikaya sığdırmayı düşünmek çok zor. Ama inanın birileri şifreyle soruları haketmeden birkaç dakikada çözüp, sonra insanların yıllarca maddi manevi birçok fedakarlık yapıpta giremedikleri en köklü üniversitedelere yerleşeceğine sınav iptal olsun, varsın aynı stresi bidaha yaşayalım. Ben gönlüm rahatça şuna eminim ki burada adam kayırma kesinlikle var. (Burası siyaset konuşulacak yer değil o yüzden girmeyeceğim ama, 8 yılda sayısız skandal olması tesadüf değil. Yani imzanızda yer alan Alt yapısında dürüstlük olmayan eylemler başarısızlığa mahkumdur sözü malesef artık geçerli değil) ÖSYM'nin sitesinden soru kitapçıklarını yayınlıyorlar ama, kendi kitapçığını bulana aşkolsun. Ha buldun diyelim ne olacak ki bulsan, cevap anahtarların yok. sınava girdiğimiz gün elimize verilen optik formlarda aynı anda yayınlanmıyor. Belki siteye konulan kitapçıklardaki şıklar karıştırıldı bunu nasıl anlayacağız? Artık bu saatten sonra iptal olmalı kesinlikle ve yeni sınavı bu adamlar yapmamalı...eagle67 yazdı:Sınavın iptal olmasının iyi bir getirisi olmaz.Sen aynı moralle yeni bir sınava hazır olabilirmisin?Kriminal inceleme ile hile yapan tesbit edilir ve cezası verilirse daha iyi olmazmı?
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
-
- Doktor
Zaman yaklaştıkca iyice heyecanlanıyorum ya..
Artık bir an önce acıklansa .
Artık bir an önce acıklansa .

Bende adını haykıracak bir nefes çığlık bile olsa..Susar mıydım sen giderken ardından çığlık çığlığa.Bende kollarından tutacak az biraz cesaret olsa.Bırakır mıydım sence seni ömrüm boyunca ..
off acıklansın artık pazartesı acıklanır umarım. Beklemek daha zor...
Az kaldı az, çok az kaldı.. Ya bu sabah, yada en geç çarşamba gününe kadar tamamen bitecek bu bekleyiş..
Saat 3 te diyorlar, bekleyip görelim :p
-
- Doktor
burakk yazdı:Az kaldı az, çok az kaldı.. Ya bu sabah, yada en geç çarşamba gününe kadar tamamen bitecek bu bekleyiş..

Geç olsunda sonuçlarımız iyi olur inş ..
Ben inanıyorum ki ''Yandaş Geçiş Sınavı'' iptal edilecek. Benim sınavım da fena geçmemişti ama, hakkım yenileceğine canım alınsın tercihim olduğu için sonuçlardan artık eskisi gibi heyecanlı değilim..
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk