mrb arkadaşlar bu konuyu nereye açacagımı bilemedim
sizden yardım alamk istiyorum ben açık öğretim çocuk gelişimi 3. sınıftayım yeni dogum yaptım ama okul izin vermiyor yani 2 haftalık devamsızlıgım var ama bu yetecek gibi degil kanunen açık ögretim ögrencisinin dogum izni varmıdır veya herhangi fazla izin varmıdır yoksa okul bunu kafasına göremi ayrlıyor bilin arkadaşların yardımını bekliyorum tşk edrim
Lütfen yardım AÇIK ÖGRETİM İZNİ
Re: Lütfen yardım AÇIK ÖGRETİM İZNİ
Merhaba, doğum izni ile ilgili bilgim yok ama, Mesleki Açıköğretim Lisesi'nde rapor kabul etmiyorlar bildiğim kadarıyla. Yani grip olsak bile rapor alamıyoruz, neden böyle bilmiyorum. Size tavsiyem Ankara'daki müdürlüğe telefon etmeniz bilgi almanız. Çünkü doğum izni olmalı diye tahmin ediyorum. Bu arada forumda sorularınızı Tartışma Bölümünden yazabilirsiniz. orada daha çabuk yanıt buabilirsiniz..
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk