Diploma Hakkında
Re: Diploma Hakkında
Ne mutlu sana one.flower, bende tebrik ederim gerçekten çok iyi diploma notun var. Darısı başımıza. Aslında seni Ankara'da diploma teslim törenine davet etmelilerdi...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
aklıma gora geldi ''tebrik değil tevkiftir o''one.flower yazdı:il merkezinde olduğu için henüz diplomamı almaya gidemedim ama bugün adresime aöl den tebrik kağıdı geldi.yüksek not ortalaması ile bitirdiğim için beni tebrik ediyorlarmış

Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / GENEL KÜLTÜR
Öğrencilik Durumu : MEZUN
Toplam Dönemi : 11 AOL'de Okuduğu Dönem : 8
Toplam Kredi : 199 Ortak Kredi : 80
Mezuniyet Tarihi : 25/07/2011
Öğrencilik Durumu : MEZUN
Toplam Dönemi : 11 AOL'de Okuduğu Dönem : 8
Toplam Kredi : 199 Ortak Kredi : 80
Mezuniyet Tarihi : 25/07/2011
emrahk yazdı:Ne mutlu sana one.flower, bende tebrik ederim gerçekten çok iyi diploma notun var. Darısı başımıza. Aslında seni Ankara'da diploma teslim törenine davet etmelilerdi...
çok teşekkür ederim.darısı inşaallah emek veren herkese olsun.asus34 yazdı:aklıma gora geldi ''tebrik değil tevkiftir o''one.flower yazdı:il merkezinde olduğu için henüz diplomamı almaya gidemedim ama bugün adresime aöl den tebrik kağıdı geldi.yüksek not ortalaması ile bitirdiğim için beni tebrik ediyorlarmışşaka bir yana tebrik ederim kardeşim
O Şimdi Üniversiteli
- esra_deren
- Acemi
TEBRİKLER KISA ZAMANDA BÜYÜK BİR İŞ ÇIKARMIŞSINIZ...İNŞALLAH BAŞARILARINIZ DAHA YÜKSEK BİR ŞEKİLDE DEVAM EDER...
MANTIK YALNIZCA AMA YALNIZCA GERÇEK SEVGİNİN GİZEMLİ DENKLEMLERİNDE BULUNABİLİR ...
İnşaallah.darısı tüm emek verenlere olsun.esra_deren yazdı:TEBRİKLER KISA ZAMANDA BÜYÜK BİR İŞ ÇIKARMIŞSINIZ...İNŞALLAH BAŞARILARINIZ DAHA YÜKSEK BİR ŞEKİLDE DEVAM EDER...
O Şimdi Üniversiteli
çok şükür bugün diplomamı aldım.artık işin aöl kısmını bitirdim.şimdi sıra üniversitesede:)resmini yükleyecektim ama nasıl yüklendiğini bilmiyordum.
O Şimdi Üniversiteli
Arkadaşlar aranızda Mesleki Açık Öğretim'li olupta diploma alan varsa diploma resmini koyarsa sevinirim. Bizide aydınlatmış olur diplomada neler yazıyor diye. Birde diploma notlarını merak ediyorum 

..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
emrahk yazdı:Arkadaşlar aranızda Mesleki Açık Öğretim'li olupta diploma alan varsa diploma resmini koyarsa sevinirim. Bizide aydınlatmış olur diplomada neler yazıyor diye. Birde diploma notlarını merak ediyorum
bunu bende çok merak ediyorum.