2011 2. dönem sınavları

Her Konuda Tartışabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Re: 2011 2. dönem sınavları

Mesaj gönderen kripton » 08 May 2011, 17:22

Üzerimden büyük bir yük kalktı oh be :D çok şükür atlattık.

Yalnız seçmeli olarak bi sanat tarihi seçmiştim. Seçmez olaydım dedim yani. Çalışırken zevkliydi ama kazık sormuşlar. Yok mısır heykellerinde gözler sağa mı bakar sola mı bakar :lol: yok efendim frig mezarları kaç çeşit olur da vs..vs... Birsürü sorulacak kaliteli ve kolay soru vardı o kitap da var ya :lol: Geçecek kadar yaptım tahmin ediyorum ama diploma notunu olumsuz etkilerse kötü. Bi daha seçmeli ders seçerken önceki yıllarda çıkmış sorulara bakacam.

emrahk cevabın için teşekkür ediyorum.

Resim

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 08 May 2011, 17:24

Bu arada bir sorum var. Şimdi bizde alanlar kalktı. Mezun olmak için sadece 192 kredi yetiyor mu :?: Alan kredisi havaya mı uçtu :?:
Resim

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 08 May 2011, 17:37

Kripton, birkaç ay önce sanırım bir başlık açıp hangi seçmeli dersleri seçeyim diyip seçenekleri yazmıştın. Ve bende sana sakın Sanat Tarihini seçme çok zor şu ana kadar kaldığım tek sözel ders demiştim. Dün gibi hatırlıyorum. Dinlemeyip seçmişsin. Burdan sesleniyorum herkese uzak durun Sanat Tarihinden :) Bu arada Alanlar yeni öğrencilere kalktı. Eğer sende de alan yok yazıyorsa, ortak ve seçmeli derslerden sınava gireceksin artık...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Yns
Uzman

Mesaj gönderen Yns » 08 May 2011, 17:48

Benim de küçük 1 sorum var şimdi bu sınavdan sonra 7. dönemde 2 , 8. dönemde 2 dersim kalıyor yani 2 dönemde de 2'şer oturumda gireceğim ders yok kredimi zaten tamamlamış olacağım.Bu durumda ne yapılıyor oturuma hiç mi girmeyeceğim yoksa gir-çık mı yapacağım?
Resim

Kanadının altına sığınacak bir kuş arayan eskimiş saçak gibiyim sensiz,
Ya da bütün balinaların kıyıya vurup intihar ettiği bir deniz...

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 08 May 2011, 18:18

Yns yazdı:Benim de küçük 1 sorum var şimdi bu sınavdan sonra 7. dönemde 2 , 8. dönemde 2 dersim kalıyor yani 2 dönemde de 2'şer oturumda gireceğim ders yok kredimi zaten tamamlamış olacağım.Bu durumda ne yapılıyor oturuma hiç mi girmeyeceğim yoksa gir-çık mı yapacağım?
Sadece 2'şer ortak dersin kalsada sen onlarla birlikte seçmeli derslerden de seçip 30 kredilik ders seçme hakkını kullan. Böylece mezuniyet kredin artar, dolayısıyla diploma notuna da etki eder...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Gimp
Acemi

Mesaj gönderen Gimp » 08 May 2011, 18:20

Sınava kalemsiz gelen bir öğrenci geldi şaştım kaldım :D ayrıca aöl sınavlarında gördüğüm en ciddiyetsiz gözlemcilere rast geldim hepsi için değil ama ağırlık böyleydi.

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 08 May 2011, 19:11

emrahk yazdı:Kripton, birkaç ay önce sanırım bir başlık açıp hangi seçmeli dersleri seçeyim diyip seçenekleri yazmıştın. Ve bende sana sakın Sanat Tarihini seçme çok zor şu ana kadar kaldığım tek sözel ders demiştim. Dün gibi hatırlıyorum. Dinlemeyip seçmişsin. Burdan sesleniyorum herkese uzak durun Sanat Tarihinden :) Bu arada Alanlar yeni öğrencilere kalktı. Eğer sende de alan yok yazıyorsa, ortak ve seçmeli derslerden sınava gireceksin artık...
emrahk evet o başlığı açmıştım ama soruma ilk cevap veren arkadaş katre-jess çok basit bir ders deyince onun sözü üzerine seçtim. Fakat zaman gösterdiki senin tecrüben doğru imiş. Gerçi kişiden kişiye değişir kolaylık zorluk ama bi daha seçeceğimi sanmam. Bu arada kalacağımı da sanmam :D inşallah geçerim
Resim

serenity
Doktor

Mesaj gönderen serenity » 08 May 2011, 19:57

herkese geçmiş olsun
7. dönemi de atlattım
nasipse mezunum temmuzda
yippii

SuVeYBe
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen SuVeYBe » 08 May 2011, 20:45

Evet bende 7. dönemi atlattım çok şükür .. :P
Ama cumartesi öğleden sonra biraz kötü gibiydi .. Bu arkadaşlar nasıl yapıyor anlamıyorum yarım saat sonra sınıfta 4 -5 kişi kalıyoruz. O zamanda 5 dersten sınavım vardı. Üstelik matematik , geometri , biyoloji , dil ve anlatım , milli güvenlik bilgisi .. :? Bir arkadaş 15 dk kadar bekledi beni sonra uff ,pff .. Bende bir buçuk saatte çıkmak zorunda kaldım . :( Şimdi çıkmasaydım diyorum .. Sonuçta senede üç kere giriyoruz bir 2 saat bekleyemiyor muyuz :!: Neyse geçti gitti .. Milli güvenlik bilgisinin soruları da çok zordu bu arada :roll:
Ama 30 kredi bekliyorum inş.

Bi de okul olarak ilkokul çıkmıştı bana .. Sıralar tam bi facia .. :shock:

Herkese başarılar ..

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 08 May 2011, 21:22

Evet milli güvenlik zordu.

Bu yarım saatte çıkanlar gerçekten hayret uyandırıyor. Yaw bunlar üstün zekalı süper insanlar mı yoksa sallayıp 5-10 dk. da bitiriyorlar mı? İnsanda psikolojik baskı oluşturuyo resmen. " Bu kadar insan çıkıyor acaba benim zeka seviyem mi düşük ki" tarzında saçma sapan düşünceler bile geliyo yani. :) Sınavın kendi stresi zaten var. Bi de bunun stresi yetiyo insana. Acaba şimdi son ikiye kalırım da bitirsem bile mahsur mu kalırım. Ya da benim yüzümden bir mahsur kalır üfler püfler mi :?: :?: İnsanın odaklanması güçleşiyor ama umursamamak lazım kardeşim ya. Güzel ülkemin güzel insanlarının çoğunluğu dahi ve süper zeka olmadığına göre bence kalan son 4-5 kişi inek gibi, zehir gibi çalışıp da orada çalışmasının karşılığını almak isteyen insanlar.
Resim

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 08 May 2011, 21:25

Bu okulların hali gerçekten perişan. Ben büyük bir lisede girdim. O sıraların hali ne yaa. Bi de lise talebesi olacaklar. :evil: Sıralarda kazınmadık oyulmadık yer kalmamış. Yazdıklarıda abuk sabuk seviyesiz laflar. Hijyen dersen hiç yok. Yani ben evde çok daha konforlu ortamlarda çalışıyorum. Açık liseli olmak bi ayrıcalık gibi gelmeye başladı :D :D
Resim

SuVeYBe
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen SuVeYBe » 08 May 2011, 21:31

Sıranın üstündeki yazıları geçtim .. 1. sınıfların oturduğu sıralara oturduk ..Çok alçak .. Resmen iki büklüm çözdüm soruları .. Sırtım ağrıyor :shock:

Gimp
Acemi

Mesaj gönderen Gimp » 08 May 2011, 21:33

kripton yazdı:Evet milli güvenlik zordu.

Bu yarım saatte çıkanlar gerçekten hayret uyandırıyor. Yaw bunlar üstün zekalı süper insanlar mı yoksa sallayıp 5-10 dk. da bitiriyorlar mı? İnsanda psikolojik baskı oluşturuyo resmen. " Bu kadar insan çıkıyor acaba benim zeka seviyem mi düşük ki" tarzında saçma sapan düşünceler bile geliyo yani. :) Sınavın kendi stresi zaten var. Bi de bunun stresi yetiyo insana. Acaba şimdi son ikiye kalırım da bitirsem bile mahsur mu kalırım. Ya da benim yüzümden bir mahsur kalır üfler püfler mi :?: :?: İnsanın odaklanması güçleşiyor ama umursamamak lazım kardeşim ya. Güzel ülkemin güzel insanlarının çoğunluğu dahi ve süper zeka olmadığına göre bence kalan son 4-5 kişi inek gibi, zehir gibi çalışıp da orada çalışmasının karşılığını almak isteyen insanlar.
Bence öyle düşünme bende 30-45 dk arasında yani çabuk çıkanlardanım ama sallamıyorum bir soru üstünde en fazla iki kere düşünüyorum belkide zamanla insan tecrübe ediniyor. Ayrıca sona kalırım falan diye takmayın sonuçta bu sınav için ne kadar çalışıyoruz.
kripton yazdı:Bu okulların hali gerçekten perişan. Ben büyük bir lisede girdim. O sıraların hali ne yaa. Bi de lise talebesi olacaklar. :evil: Sıralarda kazınmadık oyulmadık yer kalmamış. Yazdıklarıda abuk sabuk seviyesiz laflar. Hijyen dersen hiç yok. Yani ben evde çok daha konforlu ortamlarda çalışıyorum. Açık liseli olmak bi ayrıcalık gibi gelmeye başladı :D :D
Bende lisede girdim okul dıştan çok güzel de içine bir girdim sıralar berbat hiç bakmıyorlar galiba ve hayatım da gördüğüm en küçük lise sıraydı çok zor girdim çıktım :D

SuVeYBe
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen SuVeYBe » 08 May 2011, 21:42

Bu arada gözetmenlere bir çare bulunmalı, gördüklerim karşısında çok şaşırmadım gerçi çünkü duymuştum daha önce ama görmek başkaymış .. İlk oturumda en arka sırada oturuyordum .. Gözetmen geldi yanımdaki sıraya oturdu sıra boştu .. Açtı kitapçığı çözmeye başladı elinde de küçük bir kağıt hem çözüyor hem yazıyor .. Hiç mi kul hakkından korkmuyorlar .. Haketmeden kopya alarak geçenlere hakkımı helal etmiyorum :!:

simaymine
Acemi

Mesaj gönderen simaymine » 09 May 2011, 07:43

bende yarım saate verip cıkıyorum su ana kadar bir kere kitap bile almadım. Ama meslek lisesi oldugum için sanırım 295 kredim oldu toplam ve mezunum :) oh be!

Ayrıca benımde karşı sırama oyle ogretmen oturdu ve soruları cozmeye basladı işin kotu yanı sınıfta kopya varsa ve belırlenırse butun sınıftakınlerın kopya sayılıyor ve gecersız oluyor. Tamamen haksızlık. Zaten gözetmenler açık lise hakkında hiçbirşey bilmiyor bunlar vizemi diye sordu biri hayır hıc konusma o zaman. Çok ciddiyesizler. Ama kapıda 10 polis vardı ve didik didik aradılar. Sınıfta hoca soruları cozdu işte böyle bir sistem...

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön