2011 2. dönem sınavları

Her Konuda Tartışabilirsiniz
dolma
Yardımcı Uzman

Re: 2011 2. dönem sınavları

Mesaj gönderen dolma » 11 May 2011, 11:44

Cevap anahtarı hala yok yazık. Soru kitapçığını almadım verdiğim cevapları unuttum birçoğunu. Şimdi burda birsürü hakaret etmek istiyorum ama ban yememek için ya sabır demekte fayda var. Ama demeden duramıcam bu kadar uyuşuk bu kadar yavaş bu kadar sorumsuz bu kadar lanet bi sistem olmaz heralde.

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 11 May 2011, 11:52

Sınavlarda kitapçıkların öğrencilere verilmesi durumu Ocak-2009 sınavıyla başladı 2 seneden fazla olmuş ve ben o gün bugündür ''kitapları çıkışta alabilir miyiz''' dediğimde her sınavda ''hayır'' yanıtı aldım. Ama burada suç gözetmenlerin de değil Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü'nün. Yapacakları sadece sınavda gözetmenlere verilen sınavın uygulanması esaslarının yer aldığı kağıda, ''çıkışta kitapçıklar öğrencilere verilir'' maddesini eklemek. Çok mu zordur yahu bu maddeyi eklemek. Gerçi konuşuyoruz ama kendi kendimize, aynı tas aynı hamam.........
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Gimp
Acemi

Mesaj gönderen Gimp » 11 May 2011, 12:27

emrahk yazdı:Sınavlarda kitapçıkların öğrencilere verilmesi durumu Ocak-2009 sınavıyla başladı 2 seneden fazla olmuş ve ben o gün bugündür ''kitapları çıkışta alabilir miyiz''' dediğimde her sınavda ''hayır'' yanıtı aldım. Ama burada suç gözetmenlerin de değil Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü'nün. Yapacakları sadece sınavda gözetmenlere verilen sınavın uygulanması esaslarının yer aldığı kağıda, ''çıkışta kitapçıklar öğrencilere verilir'' maddesini eklemek. Çok mu zordur yahu bu maddeyi eklemek. Gerçi konuşuyoruz ama kendi kendimize, aynı tas aynı hamam.........
Dediğin de haklısın ama gözetmenlerin kişiliklerine göre de kurallar değişiyor.

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 11 May 2011, 12:54

hyilmaz yazdı:Bunların büyük çogunlugu insanları psikolojik baskı altına alıp bir an önce evlerine gitmeyi istiyorlar... Bunlar kendini paşa kral ağa prenses mi sanıyor? Kimsenin kimseye hadi artık çık demeye hakkı yoktur. Üffleselerde püffleselerde iplemeyip sınava devam edeceksiniz. Her koyun kendi bacağından asılır.. Orada gözetmen olarak dikilen zat-ı muhteremlere giren çıkan birşey yok. Kötü notları onlar almayacak. Yada son kaldıgı için sizi bekleyen kişininde üflemeye hakkı yok. Üff püff edecekse size değil kuralları koyanlara edecek. Bende bu sınavda sona kalan birini uzun süre bekledim. Olabilir oda öğrenci bende. Böyle anlayışsız serserilere denk gelirseniz hiç umrunuzda olmasın. Sakın X kişisi bekliyor diye bitirmeden vermeyin.
KATILIYORUM
Resim

cedric
Doktor

Mesaj gönderen cedric » 12 May 2011, 13:12

sınavın üzerinden nerdeyse 1 hafta geçti geçecek. hala sorular verilmedi internete. bu kadar mı olur

Kullanıcı avatarı
dark_angel
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen dark_angel » 12 May 2011, 13:24

aol mesaj yolluyorum,hala bu hafta içinde yayınlanacak diyorlar.hafta bitiyor haberleri yok!

diplomasiz_ogrenci
Acemi

Mesaj gönderen diplomasiz_ogrenci » 12 May 2011, 16:07

ÖSYM skandalından sonra "acaba bunda da şifre tarzı birşeyler bulurlar da başımız yanar mı" diye düşündüler herhalde, o yüzden soruları vermiyorlar :lol:
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / YABANCI DİL
Toplam Dönemi : 9 AOL'de Okuduğu Dönem : 8
Toplam Kredi : 198 Alan Kredi : 102
Durum: MEZUN!
Diploma notu: 80,23

beyzi
Uzman

Mesaj gönderen beyzi » 12 May 2011, 16:10

hahaha olabilir... bu kadar beklettiklerine göre :))))))

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 14 May 2011, 08:13

kripton yazdı:Üzerimden büyük bir yük kalktı oh be :D çok şükür atlattık.

Yalnız seçmeli olarak bi sanat tarihi seçmiştim. Seçmez olaydım dedim yani. Çalışırken zevkliydi ama kazık sormuşlar. Yok mısır heykellerinde gözler sağa mı bakar sola mı bakar :lol: yok efendim frig mezarları kaç çeşit olur da vs..vs... Birsürü sorulacak kaliteli ve kolay soru vardı o kitap da var ya :lol: Geçecek kadar yaptım tahmin ediyorum ama diploma notunu olumsuz etkilerse kötü. Bi daha seçmeli ders seçerken önceki yıllarda çıkmış sorulara bakacam.

emrahk cevabın için teşekkür ediyorum.

Bu mısır heykelleri sorusu vardı ya gözleri sağa mı bakar sola mı diye (hatta sınavda soruyu okuyunca gülümsemiştim) Şimdi cevabına baktım da doğru şıkkı işaretlemişim yuppi :D Doğru cevap "karşıya"

Soru garip ve mantıksız bir soru idi. Ama yine de şöyle bir mantık yürüttüm (başka çarem yoktu çünkü cevabı bilmiyordum :wink: ) O an zihnimden geçenleri mealen aktarıyorum:

"ufff iki şık arasında kaldım hangisini işaretlesem ki :?: Ya sağa bakar bu heykeller ya da karşıya :!: Yok yok bunlar koskoca mısır heykelleri, bunlar firavun ya, adamlar ezik değil ya aşağa felan baksın, baksa baksa karşıya bakar çünkü gururlu insanlardır :!: He he bu düşünceler içerisinde işaretlediğim şık doğru çıktı. :lol: :lol:
Resim

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön