kafam karısık bılen bırı cvp verırse sevınırm luten
kafam karısık bılen bırı cvp verırse sevınırm luten
arkadaslar ben sosyal bılımler alanındaydım mayıs ayındakı sınavda bana alan dersımın kalmadıgını soyledıler mezunıyetm ıcın son sınvdı acıkogretım lısesı genel mduuruyle bırebır gorustm bana verebılcklerı dersn olmadıgını cok bolum degstrdgm ıcın mezunıyetmn olmadıgını genel kultur alanına gecıp maysta sınava gırersem sıstam sorunlu ogrencı dıye mezun edecıgını soyledı sınava gırdm ama seneler oldu umıdm kalmadı ve kuskuluym sızce boyle bısey olur mu?
Re: kafam karısık bılen bırı cvp verırse sevınırm luten
Öncelikle öğrenci girişini aç ve ''zorunlu dersler'' kısmına bak. Hiç zorunlu dersiniz yoktur yazıyorsa, kredi miktarını kontrol et ve ''alan kredi''ne bak 80 veya daha fazla mı? Eğer fazla ise ve ''toplam kredin'' son girdiğin Mayıs sınavıyla vaya daha önce 192'yi aşıyorsa mezunsun...şeyda21 yazdı:arkadaslar ben sosyal bılımler alanındaydım mayıs ayındakı sınavda bana alan dersımın kalmadıgını soyledıler mezunıyetm ıcın son sınvdı acıkogretım lısesı genel mduuruyle bırebır gorustm bana verebılcklerı dersn olmadıgını cok bolum degstrdgm ıcın mezunıyetmn olmadıgını genel kultur alanına gecıp maysta sınava gırersem sıstam sorunlu ogrencı dıye mezun edecıgını soyledı sınava gırdm ama seneler oldu umıdm kalmadı ve kuskuluym sızce boyle bısey olur mu?
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
keske benm durumum anlatgn kadr bast olsaydı arkdsm yınede tsk
eğer alanını kredini falan yazarsan daha fazla yardımcı olunabilir.Burda oldukça tecrübeli arkadaşlar varşeyda21 yazdı:keske benm durumum anlatgn kadr bast olsaydı arkdsm yınede tsk
Gülbeyaz'ın dediği gibi kredilerin kesin bir bilgi verir bize. Ama şunu anlamadım çok sık bölüm değiştirdiği için sorunlu öğrenci diye mezun eder olayını. Sorunlu öğrenci yaftasını kimse kimseye yapıştıramaz...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
ya mezun etsınlerde sorunlu ogrencı deseler zerre kadr umrumda olmaz yeterkı mezun etsınler.ya benm toplam kredım 224 alan kredım 62 sosyal bılımler alanndaydm mayıs ayındakı sınavdan once ders secme ıslemnde hıc alan dersı yoktu acıkogretım genel muduruyle gorustum bana butun ortak ve alan derslerını basaryla gectıgımı ve verebılecklerı dersın olmadıgını soyledı
bunun uzerıne mezun olabılmem ıcın genel kultur alanına gecıp sadece mays ayındakı sınava gırmemı soyledı ondan sonra sorunlu ogrencı dıye sıstem senı mezun etcek dedı
bende suanda genel kultur alanndaym ortk kredım 14 toplam kredım 224 donemm 13
bunun uzerıne mezun olabılmem ıcın genel kultur alanına gecıp sadece mays ayındakı sınava gırmemı soyledı ondan sonra sorunlu ogrencı dıye sıstem senı mezun etcek dedı
arkadaslar ogrenmek ıstedıgm bu zamana kadr sorunlu ogrencı dıye mezun olan varmı cok merk edıyorum
Toplam kredin 224 ise Ortak kredinin 14 gibi bir kredi olması imkansız. Geçtiği Dersler bölümünden Ortak derslerinin kredi toplamını hesaplayabilirsin...şeyda21 yazdı:ya mezun etsınlerde sorunlu ogrencı deseler zerre kadr umrumda olmaz yeterkı mezun etsınler.ya benm toplam kredım 224 alan kredım 62 sosyal bılımler alanndaydm mayıs ayındakı sınavdan once ders secme ıslemnde hıc alan dersı yoktu acıkogretım genel muduruyle gorustum bana butun ortak ve alan derslerını basaryla gectıgımı ve verebılecklerı dersın olmadıgını soyledı
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
- intrepid25
- Doçent
Anladığım kadarıyla verdiğin kredi bilgilerine bakılırsa sistemde büyük bir yanlışlık olmuş dilekçe verip düzeltilmesini iste...