kafam karısık bılen bırı cvp verırse sevınırm luten

Her Konuda Tartışabilirsiniz
şeyda21
Asistan

kafam karısık bılen bırı cvp verırse sevınırm luten

Mesaj gönderen şeyda21 » 13 May 2011, 11:44

arkadaslar ben sosyal bılımler alanındaydım mayıs ayındakı sınavda bana alan dersımın kalmadıgını soyledıler mezunıyetm ıcın son sınvdı acıkogretım lısesı genel mduuruyle bırebır gorustm bana verebılcklerı dersn olmadıgını cok bolum degstrdgm ıcın mezunıyetmn olmadıgını genel kultur alanına gecıp maysta sınava gırersem sıstam sorunlu ogrencı dıye mezun edecıgını soyledı sınava gırdm ama seneler oldu umıdm kalmadı ve kuskuluym sızce boyle bısey olur mu?

emrahk
Onursal Üye

Re: kafam karısık bılen bırı cvp verırse sevınırm luten

Mesaj gönderen emrahk » 13 May 2011, 13:46

şeyda21 yazdı:arkadaslar ben sosyal bılımler alanındaydım mayıs ayındakı sınavda bana alan dersımın kalmadıgını soyledıler mezunıyetm ıcın son sınvdı acıkogretım lısesı genel mduuruyle bırebır gorustm bana verebılcklerı dersn olmadıgını cok bolum degstrdgm ıcın mezunıyetmn olmadıgını genel kultur alanına gecıp maysta sınava gırersem sıstam sorunlu ogrencı dıye mezun edecıgını soyledı sınava gırdm ama seneler oldu umıdm kalmadı ve kuskuluym sızce boyle bısey olur mu?
Öncelikle öğrenci girişini aç ve ''zorunlu dersler'' kısmına bak. Hiç zorunlu dersiniz yoktur yazıyorsa, kredi miktarını kontrol et ve ''alan kredi''ne bak 80 veya daha fazla mı? Eğer fazla ise ve ''toplam kredin'' son girdiğin Mayıs sınavıyla vaya daha önce 192'yi aşıyorsa mezunsun...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

şeyda21
Asistan

Mesaj gönderen şeyda21 » 16 May 2011, 12:44

keske benm durumum anlatgn kadr bast olsaydı arkdsm yınede tsk

Kullanıcı avatarı
gülbeyaz
Doçent

Mesaj gönderen gülbeyaz » 16 May 2011, 15:21

şeyda21 yazdı:keske benm durumum anlatgn kadr bast olsaydı arkdsm yınede tsk
eğer alanını kredini falan yazarsan daha fazla yardımcı olunabilir.Burda oldukça tecrübeli arkadaşlar var

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 16 May 2011, 15:36

Gülbeyaz'ın dediği gibi kredilerin kesin bir bilgi verir bize. Ama şunu anlamadım çok sık bölüm değiştirdiği için sorunlu öğrenci diye mezun eder olayını. Sorunlu öğrenci yaftasını kimse kimseye yapıştıramaz...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

şeyda21
Asistan

Mesaj gönderen şeyda21 » 17 May 2011, 13:07

ya mezun etsınlerde sorunlu ogrencı deseler zerre kadr umrumda olmaz yeterkı mezun etsınler.ya benm toplam kredım 224 alan kredım 62 sosyal bılımler alanndaydm mayıs ayındakı sınavdan once ders secme ıslemnde hıc alan dersı yoktu acıkogretım genel muduruyle gorustum bana butun ortak ve alan derslerını basaryla gectıgımı ve verebılecklerı dersın olmadıgını soyledı
bunun uzerıne mezun olabılmem ıcın genel kultur alanına gecıp sadece mays ayındakı sınava gırmemı soyledı ondan sonra sorunlu ogrencı dıye sıstem senı mezun etcek dedı
bende suanda genel kultur alanndaym ortk kredım 14 toplam kredım 224 donemm 13

şeyda21
Asistan

Mesaj gönderen şeyda21 » 17 May 2011, 13:09

arkadaslar ogrenmek ıstedıgm bu zamana kadr sorunlu ogrencı dıye mezun olan varmı cok merk edıyorum

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 18 May 2011, 20:30

şeyda21 yazdı:ya mezun etsınlerde sorunlu ogrencı deseler zerre kadr umrumda olmaz yeterkı mezun etsınler.ya benm toplam kredım 224 alan kredım 62 sosyal bılımler alanndaydm mayıs ayındakı sınavdan once ders secme ıslemnde hıc alan dersı yoktu acıkogretım genel muduruyle gorustum bana butun ortak ve alan derslerını basaryla gectıgımı ve verebılecklerı dersın olmadıgını soyledı
bunun uzerıne mezun olabılmem ıcın genel kultur alanına gecıp sadece mays ayındakı sınava gırmemı soyledı ondan sonra sorunlu ogrencı dıye sıstem senı mezun etcek dedı
bende suanda genel kultur alanndaym ortk kredım 14 toplam kredım 224 donemm 13
Toplam kredin 224 ise Ortak kredinin 14 gibi bir kredi olması imkansız. Geçtiği Dersler bölümünden Ortak derslerinin kredi toplamını hesaplayabilirsin...

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
intrepid25
Doçent

Mesaj gönderen intrepid25 » 18 May 2011, 20:46

Anladığım kadarıyla verdiğin kredi bilgilerine bakılırsa sistemde büyük bir yanlışlık olmuş dilekçe verip düzeltilmesini iste...:wink:

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön