7-8 Mayıs Sınavı Soru ve Cevapları
Re: 7-8 Mayıs Sınavı Soru ve Cevapları
ARKADAŞLAR BİRŞEY SORCAM .. ŞİMDİ MEZUN OLDUĞUMUZDA SINAV SONUÇLARI AÇIKLANINCA MEZUNLAR İÇİN MEZUNDUR DİYE Mİ YAZACAK???
ALANI :SOSYAL BİLİMLER
OKUDUĞU DÖNEM :13
ALAN KREDİSİ :100
TOPLAM+SEÇMELİ :200
MEZUNİYET :09/05/2011
evet arkadaşım mezun diye yazıyor öğrencilik durumunda..
kripton teşekkür ederim.
teşekkürler
ALANI :SOSYAL BİLİMLER
SuVeYBe notlar güzel maaşallah, bu biyoloji ve kimyadan 85 in altında not alınca benimde suratım böyleSuVeYBe yazdı:..
7. Dönemin de sonuna geldik .. Kaldı 1 dönem ..
Matematik-7 100
Analitik Geometri-1 100
Geometri-7 95
Fizik-7 85
Kimya-7 95
Biyoloji-7 75![]()
Dil ve Anlatım-7 95
Türk Edebiyatı-7 95
Din Kültürü-7 85
Milli Güvenlik Bil.-2 70
Psikoloji-1 90
Turizm-1 100
Toplamda 30 Kredi ..
Bu notlara okuldan kaç puan gelir![]()

Rica ederim bilgi paylaştıkça çoğalır, bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışıyorum. 192 krediden fazla krediyle mezun olmak elbette diploma notuna etki eder tabi bu aman aman bir fark olmaz ama yine de eder. Birde Düz Açık Liselilerin aslında kredileri 192'nin çok çok üstüne çıkarması zor. Çünkü kredi 192'ye tamamlandığı an sistemde direkt mezun görünürsünüz (tabi eğer alan kredi 80'se ve ortak ders kalmadıysa)...birazdeli yazdı:Teşekkürler emrah kardeşim çok yardımcı oluyorsunemrahk yazdı:Alan dersinden bir kerede kalsan muaf oluyorsun. O derse artık girmen gerekmez. Ama ileride alan derslerin kalmazsa ve 80 krediye henüz ulaşamazsan o dersi tekrar seçmen gerekebilir..birazdeli yazdı:Ben bir alan dersinden kalmışım. Bir daha bu derse girmem zorunlu mu?
![]()
Bir şey daha sorucam benim alanım Türkçe-Matematik. 192 krediyle mezun olabiliyorum ama toplamda 230 kredi yapma şansım var. Aralarında fark var mı 230 yaparsam puan daha fazla mı gelir yoksa etkielmez mi?
En son emrahk tarafından 16 May 2011, 15:32 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Mezun olan herkesi tebrik ederim. 4 sene sonra artık bende mezunum 
Bu arada diploma notu böyle hesaplanıyormuş.

Bu arada diploma notu böyle hesaplanıyormuş.
bir dersten alınan puanı önce kredisiyle (haftalık ders saati) çarpın. bunu tüm dersler için yaptıktan sonra elde ettiğiniz tüm çarpımları toplayın. bu ana toplamı toplam krediye bölün.
Düşünmeden konuşmanın cezası, konuştuktan sonra düşünmeye mahkum olmaktır. (Hz.Ali a.s)
Öğrencilik Durumu:Mezun
Diploma Notu:63,28
çok teşekkür ederim arkadaşım, bende sayende hesapladım daha sonuçlar açıklanmadı ama yinede hesapladım,diploma notum: 71,74 çıktı iyi mi bilmiyorum ki...Yakzan yazdı:Mezun olan herkesi tebrik ederim. 4 sene sonra artık bende mezunum
Bu arada diploma notu böyle hesaplanıyormuş.bir dersten alınan puanı önce kredisiyle (haftalık ders saati) çarpın. bunu tüm dersler için yaptıktan sonra elde ettiğiniz tüm çarpımları toplayın. bu ana toplamı toplam krediye bölün.

'Burada öğretmen yok, öğrenci yok, lider yok, yol gösterici yok, efendi yok, kurtarıcı yok.Kendiniz için öğretmensiniz ve öğrencisiniz; efendi, yol gösterici, lider sizsiniz.
Siz her şeysiniz!..
www.bahcekayakoyu.com
Artık AÖF li
Siz her şeysiniz!..
www.bahcekayakoyu.com
Artık AÖF li

Rica ederim, daha önce bir hocaya diploma notu 60 varsayımı ile hesaplatmıştım sınava yansıyacak puan 40 geliyordu. Galiba sanada 50 felan gelir. Bence iyi..
Düşünmeden konuşmanın cezası, konuştuktan sonra düşünmeye mahkum olmaktır. (Hz.Ali a.s)
Peki tümünü topladıktan sonra mezuniyet kredisi olan 192 (Meslekte 240) krediye mi yoksa örneğin 200 kredi ise ona mı bölünecek?
En son emrahk tarafından 17 May 2011, 09:41 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
Vay notların güzelmiş arkadaşımSuVeYBe yazdı:..
7. Dönemin de sonuna geldik .. Kaldı 1 dönem ..
Matematik-7 100
Analitik Geometri-1 100
Geometri-7 95
Fizik-7 85
Kimya-7 95
Biyoloji-7 75![]()
Dil ve Anlatım-7 95
Türk Edebiyatı-7 95
Din Kültürü-7 85
Milli Güvenlik Bil.-2 70
Psikoloji-1 90
Turizm-1 100
Toplamda 30 Kredi ..
Bu notlara okuldan kaç puan gelir![]()

Ben sonuçlara bakmadım bakınca iyi olmuyor

Başarılı Dersler Toplam Kredisine bölünüyor.emrahk yazdı:Peki tümünü topladıktan sonra mezuniyet kredisi olan 192 (Meslekte 240) krediye mi yoksa örneğin 200 kredi ise ona mı bölünecek?
Teşekkürler Yakzan...
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk