5,6,7,8. DÖNEM YALANI!
-
Re: 5,6,7,8. DÖNEM YALANI!
Alanlar kaldırıldığına göre mesleki açık liseden açık liseye geçişte mümkün olacak.
Böyle olduğu hakkında duyum mu aldın, yoksa tahmin mi? Bir arkadaşım iki yıldır geçiş yapmak istiyor. Boşuna yılları gidiyor...ridvan-ergun yazdı:Alanlar kaldırıldığına göre mesleki açık liseden açık liseye geçişte mümkün olacak.
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
-
Duyum almadım ama tahminim bu yönde. Bende maol'den aol' geçiş yapmak istiyorum ama geçemiyorum. Bende aynı durumdan mağdurum.emrahk yazdı:Böyle olduğu hakkında duyum mu aldın, yoksa tahmin mi? Bir arkadaşım iki yıldır geçiş yapmak istiyor. Boşuna yılları gidiyor...ridvan-ergun yazdı:Alanlar kaldırıldığına göre mesleki açık liseden açık liseye geçişte mümkün olacak.
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI
ORTA ÖĞRETİM KURUMLARI ÖĞRENCİ NAKİL
VE GEÇİŞ YÖNERGESİ
Madde 5/b/2;
10 uncu sınıfın sonunda; geçeceği alana 9 uncu sınıfta kaynaklık eden derslerin yıl sonu notlarının ağırlıklı ortalamasının en az “ 3.00” ve alan değişikliğinde sorumlu olacağı dersler dikkate alınmadan üst sınıfa devam etmeye hak kazanılmış olunması durumunda ders yılı sonundan itibaren yeni ders yılının ilk bir ayı içinde yapılır.
Geçen sene yönetmeliğe eklenen bu madde ile 10. sınıfların düz liseye geçişlerinin yolu açıldı.
Teşekkürler. İnşallah geçiş hakkı sağlarlar, sağlamamaları zaten saçma çünkü bir insan seçtiği programdan memnun kalmayabilir, özel durumlardan yüzyüze eğitime devam edemeyebilir (büyük çoğunluğuk cumartesi işyerinden izin alamıyor) buna bakanlık el atmalı...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
Arkadaşlar yok öle bişi inanmayın acık lisedekide başından sallamak icin öle demiştir yada oda bilmiyordur yeni kayıt yapan arkadaşların alan bölümü yok benim arkadaşım kayıt oldu alan yeri yok ben son dönemim benimkinde alan yazıyor ...
ßu чα$αм вεйĩм кuяαℓℓαяĩ вεй кøчαяĩм вεй чα$αяĩм ώε вεdεℓĩйĩ вεй ödεяĩм ßu вεйĩм нαчαттα кĩ duяu$uм,ώαяℓĩğĩм,ĩspαтĩм!
İyide farklı birşey dememişsinki konuya cevap yazanlardan, neye inanmayalım onu anlamadım?hose yazdı:Arkadaşlar yok öle bişi inanmayın acık lisedekide başından sallamak icin öle demiştir yada oda bilmiyordur yeni kayıt yapan arkadaşların alan bölümü yok benim arkadaşım kayıt oldu alan yeri yok ben son dönemim benimkinde alan yazıyor ...
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk