sınav bugün açıklanırmı ?
-
- Acemi
sınav bugün açıklanırmı ?
bugün girmeye başladılar , açıklanır diye tahmin ediyorum ama , sizin düşünceniz neler ?
- colin_erkan
- Doktor
Re: sınav bugün açıklanırmı ?
bence bugün zorunlu dersler kısmından geçtiğmiz dersleri çıkarırlar krediyi girerler tam sonuçlarda yarın açıklanır 

CeHeNNeM Buz TuTana Kadar BAYRAMPAŞALIYIZ....!!!
(2008 yılında foruma ilk üye olduğumda atmıştım bu imzayı malesef Bayrampaşadan ayrıldım ama bir gün tekrar geri döneceğim...)
(2008 yılında foruma ilk üye olduğumda atmıştım bu imzayı malesef Bayrampaşadan ayrıldım ama bir gün tekrar geri döneceğim...)
benim tahminim ise gece açıklanır gibi
- intrepid25
- Doçent
yarın ikindi vakti büyük ihtimal... ancak geçen sınavda cumartesi gece açıklanmıştı hatırlarsanız 

-
- Uzman
öyle umuyoruz şayet çok yaşadk 1 hfta 1 gun gecıkme gıbı durumları ınşallah gununde açıklanır
- intrepid25
- Doçent
Fatmagülün sonuçları bile açıklandı ya
bizlerin suçu ne

fatma gülün başına gelenlerden dolayı kıyak geçtiler galiba
)))))))) moral olsun diye
)))))))))))

Dönem dersleri menüsünden sonuçlara bakabilirsiniz arkadaşlar.
eheehueue aynen yha fatmagülkü bile açıklandı
belki öğleden sonra açıklanır bizimkide

belki öğleden sonra açıklanır bizimkide

ya ben öğrenci girişi yapıyorum ama öğrencinin zorunlu dersleri vs.. bölümü yok yaaaaa. Nereye gitti bu
Sonuçlar zaten yok. Ya bi seferde bi güzellik yapın da tam vaktinde yayınlayın lütfen 

Dönem dersleri açık mı ?kripton yazdı:ya ben öğrenci girişi yapıyorum ama öğrencinin zorunlu dersleri vs.. bölümü yok yaaaaa. Nereye gitti buSonuçlar zaten yok. Ya bi seferde bi güzellik yapın da tam vaktinde yayınlayın lütfen
Bende de zorunlu dersler felan gitmiş. Ama dönem dersleri var. Ordan 2010/2 dönemi seçip sonuçları görebiliyoruz .

evet bende gördüm sonuçlarımı çok mutlu oldum. 24 kredi ama beni kurtarıyor .
evet dönem derslerimi görüyorumGimp yazdı:Dönem dersleri açık mı ?kripton yazdı:ya ben öğrenci girişi yapıyorum ama öğrencinin zorunlu dersleri vs.. bölümü yok yaaaaa. Nereye gitti buSonuçlar zaten yok. Ya bi seferde bi güzellik yapın da tam vaktinde yayınlayın lütfen

gülbeyaz sonuçları nasıl gördün BEN DE GÖRMEK İSTİYORUUUUUMgülbeyaz yazdı:evet bende gördüm sonuçlarımı çok mutlu oldum. 24 kredi ama beni kurtarıyor .