



Çok üzüldüm ya, birçok kere forumda yazmıştın askerlik durumundan biran önce mezun olman gerektiğini. Ama olmayınca olmuyor demekki, inşallah Temmuz sınavıyla biter arkadaşım...cikcikgribi yazdı:
bir tanesinden geçsem bitecekti. niye bu kadar kötü geçmiş anlamadım. askerlik stresi git gide büyüyor. ocak sınavında bitiririm dediğim okul mayıs ayına kaydı. mayıs ayında bitiririm dediğim okul temmuz ayına kaydı. hayırlısı olsun.
Dönem derslerine girdiğin zaman görebilirsin...dark_angel yazdı:arkadaşlar,ben sınav sonucunu göremiyorum.
bence ek sınav kesin olacak.bilmece yazdı:merhaba arkadaşlar. Bende büyük bir sevinçle açtım aol u sonuç hüsran. Sosyal bölümündeyim ama ortak dersleri veremeyince mezun olamıyorumsayısal derslerin hepsinden kalmışım mat 1-2 geo1-2 fizik-1 kimya 1-2 aldığım kredi 12 mezun olmama 23 kaldı nasıl olucak ne olucak bilmiyorum ek sinav için dilekçe mi yazsak hepimiz?