sınav bugün açıklanırmı ?
- dark_angel
- Yardımcı Asistan
Re: sınav bugün açıklanırmı ?
transkiprit not dökümü bende de çıkmış.
Genel Kredi Toplamı : 174Genel Kazanılan Kredi Toplamı : 133Genel Ağırlık Puanı : 63,58
Genel Kredi Toplamı : 174Genel Kazanılan Kredi Toplamı : 133Genel Ağırlık Puanı : 63,58
Transkript bazı kurumlarda isteniyor, örneğin burs veren vb. kurumlar not dökümlerine bakmak için böyle belgeler isterler. Ondan koymuşlardır. Lazım olan çıktısını alsın diye...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
kayseride akşam lisesi yok galiba araştırıyorumda 

Genel Kredi Toplamı : 210
Genel Kazanılan Kredi Toplamı : 152
Genel Ağırlık Puanı : 67,20
bende de böyle şimdi bu benim ortalama diploma notum mu 69.20 ?
Genel Kazanılan Kredi Toplamı : 152
Genel Ağırlık Puanı : 67,20
bende de böyle şimdi bu benim ortalama diploma notum mu 69.20 ?
napıcaksın akşam lisesine mi geçiceksin öyle ise istanbulda adım başı akşam lisesi var birine kaydını yaptırsan olur gitmesende olur gerçi artık kural değişmiş okula gitme zorunluluğu varmış.bilmece yazdı:kayseride akşam lisesi yok galiba araştırıyorumda
vallahi eğer öyle bişi varsa hemen yaptırıyım askerlik geliyo ağustostaki sınavdanda geçemezsem öpecekler yanaklarımdan
çok üzüldüm senin adına.cikcikgribi yazdı:
bir tanesinden geçsem bitecekti. niye bu kadar kötü geçmiş anlamadım. askerlik stresi git gide büyüyor. ocak sınavında bitiririm dediğim okul mayıs ayına kaydı. mayıs ayında bitiririm dediğim okul temmuz ayına kaydı. hayırlısı olsun.
madem bir dersten geçsen sana yeter içlerinden birini seçip temmuz sınavına kadar iyice çalışsan hatmettsen falan geçersin kesin.
- dark_angel
- Yardımcı Asistan
arkadaşlar,sosyal bilimler,tm vb bölümlerin de mezuniyet şartları değişecek mi?çünkü g.kültür değişti belki diğerleri de değişir.
transkript ben de de var. Ben şunu anlamak istiyorum:
Genel ağırlık puanı: 79.14 yazıyor. Şimdi bu benim okumuş olduğum dönemlerin not ortalaması mı olmuş oluyor acaba
Bir de ağırlıklı kredi ne acaba
Genel ağırlık puanı: 79.14 yazıyor. Şimdi bu benim okumuş olduğum dönemlerin not ortalaması mı olmuş oluyor acaba

Bir de ağırlıklı kredi ne acaba

şu zamana kadar çalışmadan geldim her sınavda 1 tane fire veriyordum
şimdide 32 kredi kaldı mezun olmama 1 tane daha versem rahat olacaktı ek sınava kaldık
olacakmıki..

Genel Kredi Toplamı : 193
Genel Kazanılan Kredi Toplamı : 177
Genel Ağırlık Puanı : 81,21
benim transkriptte bunlar yazıyor. bu arada ben sınavların hepsinden geçmişim 30 kredi almışım. 30 kredilik zorunlu dersim var onu da geçersem mezunum
Genel Kazanılan Kredi Toplamı : 177
Genel Ağırlık Puanı : 81,21
benim transkriptte bunlar yazıyor. bu arada ben sınavların hepsinden geçmişim 30 kredi almışım. 30 kredilik zorunlu dersim var onu da geçersem mezunum
olacak iş değil tek dersten tarih5 den 1 soruyla mezuniyeti kaçırmışım 40 almışım neyse hayırlısı artık mezun olan arkadasları tebrik ederim 

Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / GENEL KÜLTÜR
Öğrencilik Durumu : MEZUN
Toplam Dönemi : 11 AOL'de Okuduğu Dönem : 8
Toplam Kredi : 199 Ortak Kredi : 80
Mezuniyet Tarihi : 25/07/2011
Toplam Dönemi : 11 AOL'de Okuduğu Dönem : 8
Toplam Kredi : 199 Ortak Kredi : 80
Mezuniyet Tarihi : 25/07/2011
arkadaslar benım kredım ve alan kredım tam. zorunlu dersım yok ama mezun fln yazmıyor sayfamda. NASIl Öğrenebılırım kı?
-
- Acemi
Toplam Kredi: 211
Alan Kredi : 112
Öğrencilik Durumu : Mezun
Diploma Notu: 69,45
Sonunda mezunum arkadaşlar . Darısı mezun olamayanların başına.
Alan Kredi : 112
Öğrencilik Durumu : Mezun
Diploma Notu: 69,45
Sonunda mezunum arkadaşlar . Darısı mezun olamayanların başına.
ÇOK MUTLUYUM BİTTİ SONUNDA MEZUN OLDUM ALLAH YÜREKTEN İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN İNSALLAH BURALARA KADAR GELEBİLECEGİMİ DÜSÜNMÜYORDUM BİR ÇOK ARKADASİM GİBİ YARIDA BİRAKIRIM ZANNETTİM AMA BÜTÜN OLUMSUZLUKLAR BENİ DAHA DA AZİMLİ YAPTİ VE BENİM GİBİ İLKOKUL MEZUNU OLUP AYRICA 4 YIL ARA VERDİKTEN SONRA AÇIK OGRETİMDEN ORTA OKULU OKUYAN VE BIKMADAN LİSEYE DEVAM EDEN ÜNİVERSİTE SINAVİNDA BİR ÇOK OGRENCİNİN OKUL VE DRSANEYE GİDEREK ALAMADIGI PUANİ ALAN BİR BASKA OGRENCİ VARMİDİR SU AN YASİM 22 VE HİCBİR SEY İÇİN GEC DEGİL KİMSENİN UMUDU KIRILMASIN KENDİ CABAMLA ÖGRETMENSİZ DESTEKSİZ BURAYA KADAR GELDİM VE İLERDE ÇOK İYİ YERLERE GELEBİLECEGİME İNANIYORUM UNUTMAYIN HERSEY AZİM...
Adı :GÜLYETER Soyadı :...
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / SOSYAL BİLİMLER
Toplam Dönemi : 11 AOL'de Okuduğu Dönem : 11
Toplam Kredi : 216 Alan Kredi : 112
Mezuniyet Tarihi : 09/05/2011
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / SOSYAL BİLİMLER
Toplam Dönemi : 11 AOL'de Okuduğu Dönem : 11
Toplam Kredi : 216 Alan Kredi : 112
Mezuniyet Tarihi : 09/05/2011