sınav bugün açıklanırmı ?

Her Konuda Tartışabilirsiniz
anadolu firtinasi
Çırak

Re: sınav bugün açıklanırmı ?

Mesaj gönderen anadolu firtinasi » 10 Haz 2011, 12:43

hepsinden geçmişim arkadaşlar.

bilmece
Çırak

Mesaj gönderen bilmece » 10 Haz 2011, 12:47

bilmece yazdı:Arkadaşlar kimya geo ve mat tan kaldım yanlız muaf olmamışım bu derslerden neden?

Soruma cevap verecek arkadaş var mı ?

Kullanıcı avatarı
dark_angel
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen dark_angel » 10 Haz 2011, 12:51

bilmece yazdı:
bilmece yazdı:Arkadaşlar kimya geo ve mat tan kaldım yanlız muaf olmamışım bu derslerden neden?

bu derslere kaç kere girdin?(3kez girince muaf olunuyor)

bilmece
Çırak

Mesaj gönderen bilmece » 10 Haz 2011, 12:53

dark_angel yazdı:
bilmece yazdı:

bu derslere kaç kere girdin?(3kez girince muaf olunuyor)

yapma yaw ben sosyalciyim ilk defa girdim bileydim ilk başta girerdim kredi 169 bunları geçseydim 5 kredim kalıcaktı mezun olmama tekrar girmem gerekcek yani :S

keremaciroglu
Acemi

Mesaj gönderen keremaciroglu » 10 Haz 2011, 12:58

Arkadaşlar diploma için 10 TL yi ne zaman yatırmamız gerekiyor ?

Kullanıcı avatarı
dark_angel
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen dark_angel » 10 Haz 2011, 13:03

bilmece yazdı:yapma yaw ben sosyalciyim ilk defa girdim bileydim ilk başta girerdim kredi 169 bunları geçseydim 5 kredim kalıcaktı mezun olmama tekrar girmem gerekcek yani :S
evet.ama kimyadan muaf olmaya çalışma.çünkü kolay.biraz göz atarsan kimyadan geçersin.

Kullanıcı avatarı
gülbeyaz
Doçent

Mesaj gönderen gülbeyaz » 10 Haz 2011, 13:04

beyzi yazdı:Genel Kredi Toplamı ‎: ‎299‎Genel Kazanılan Kredi Toplamı ‎: ‎165‎Genel Ağırlık Puanı ‎: ‎75‎,‎86‎

mezun olan arkadaşlar tebrikler . darısı bize inş...mezun olmama 27 kredim kaldı...

gülbeyaz senin kaç kredin kaldı...
benim 40 kredi kaldı inş temmuzda 30 alıcam kalan 10 krediyide ek sınavla verip mezun olacağım Allah nasip ederse :)
inş sende bitirirsin tam zamanında ek sınava kalmazsın.

he-man
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen he-man » 10 Haz 2011, 13:08

Yns yazdı:
he-man yazdı:
Gimp yazdı:Toplam Kredi:192
Alan Kredi:108
Öğrencilik Durumu:Mezun
Diploma Notu:67.95

Bende sonunda mezunum açıktan mezun olsan ne olacak diyenlere inat mezunum YGS puanımı da aldım şimdi sırada üniversite var, Allah gerçekten liseyi bitirmek isteyen arkadaşlara da mezuniyeti nasip eder inşallah.
açıktan mezun olsan ne olacak diyen kişiye beyin bedava denilerek olay yerinden uzaklaşmak gerek :lol:

normal lisede okuyan öğrenciler neden üniversite sınavı için dershanelere bi dünya para verip herşeyi baştan öğreniyorlar ? eğitim sistemimiz normalinden açığına farketmeden aynı durumda.Açık lise öğrenciside üniversiteye 1 sene önceden hazırlanıyor normal lise öğrenciside.

ayrıca bizler 1 soruyla kredi kaçırabiliyoruz,notlarımız yükseltecek hocalarımız yok,ders kitaplarından anlayamadığımız yerleride kimseye soramıyoruz,hele kopya hiç çekemiyoruz.Kim daha fazla öğreniyor bi daha düşünsünler 8)

sizide tebrik ederim umarım istediğiniz yeri kazanırsınız,güzel bi laf vardı ama unuttum bulursam mesaja eklicem :D

buldum

---İyilik yap hatırlanmaz, yanlış yap unutulmaz. Sen kimsenin 'yapamaz' dediğini yap, Çünkü söylemeselerde akıllarından çıkmaz---

8) 8) 8)
Aynen öyle başkası olsa lafı koyarsın kendi akrabalarım ne kadar azim ettiğimi gördükleri halde, sen de okuyor musun be, başkasının yanında okumuyo bu, ne ki Açık lise bir baltaya sap olamamışların yeri gibi bir sürü laf ediyorlar.Ne kadar koyarsa koysun pes etmiyorum, üniversite kazandığımda hepsinin yüzünü görmek için can atıyorum...
dostum aldırma onlara,bence bu tür olaylara iyi tarafından bakmalıyız,etrafımızda böyle insanlar olmasa belkide hiç bi zaman ne liseyi ne de üniversitiye önemsemeyecektik :) ben mesala öyleydim,ne zaman anladımki beş para etmez insanlar bi insanı diplomasına göre değerlendiryor işte o zaman herşeye yeniden başlamaya karar verdim.

Ayrıca bi insanı aldığı diplomaları,maddi durumu veya fiziksel özellikleri gibi özellikleriyle değerlendirmemin ne kadar aşağılıkça bişey olduğunu erken farkettim ve bunları hayatım boyunca kimseye yapmayacağım =)

hedefim inşAllah 2013 ikinci dönem sınavında mezun olmak,1 sene sonraki yani 2014'teki üni. sınavına girmek ve 2014'te üniversiteye başlamak,o zaman yaşım 23 olacak ama olsun aradan askerlik çıkacak,eğer askerde sınavlara giremezsemde dert değil 2015'te giderim,o da olmazsa 2020'de bile giderim ama mutlaka giderim,ne olursa olsun vazgeçmemek lazım =)
aol'de okuduğu dönem:5

toplam kredi: 121 /alan kredisi:64

sosyal bilimler

Kullanıcı avatarı
gülbeyaz
Doçent

Mesaj gönderen gülbeyaz » 10 Haz 2011, 13:14

he-man yazdı:
dostum aldırma onlara,bence bu tür olaylara iyi tarafından bakmalıyız,etrafımızda böyle insanlar olmasa belkide hiç bi zaman ne liseyi ne de üniversitiye önemsemeyecektik :) ben mesala öyleydim,ne zaman anladımki beş para etmez insanlar bi insanı diplomasına göre değerlendiryor işte o zaman herşeye yeniden başlamaya karar verdim.

Ayrıca bi insanı aldığı diplomaları,maddi durumu veya fiziksel özellikleri gibi özellikleriyle değerlendirmemin ne kadar aşağılıkça bişey olduğunu erken farkettim ve bunları hayatım boyunca kimseye yapmayacağım =)

hedefim inşAllah 2013 ikinci dönem sınavında mezun olmak,1 sene sonraki yani 2014'teki üni. sınavına girmek ve 2014'te üniversiteye başlamak,o zaman yaşım 23 olacak ama olsun aradan askerlik çıkacak,eğer askerde sınavlara giremezsemde dert değil 2015'te giderim,o da olmazsa 2020'de bile giderim ama mutlaka giderim,ne olursa olsun vazgeçmemek lazım =)
ben de senin gibi düşünüyorum hayatım boyunca kimseye önyargılı bakmayacağıma dair sözüm var kendime.
kimsenin umrunda değil eğer aölde okuyorsan illa defolusundur bir işe yaramazsındır diye orda okuyomuşsun gibi bakıyorlar insana işte bu çok koyuyor insana :(. ha yok demiyorum böyle insanlar evet var ama herkes aynımı beş parmağın beşide bir mi sanki :(

Kullanıcı avatarı
intrepid25
Doçent

Mesaj gönderen intrepid25 » 10 Haz 2011, 13:17

8. ve son dönemime 4 kredi için giricem ...yuppii :mrgreen:

beyzi
Uzman

Mesaj gönderen beyzi » 10 Haz 2011, 13:21

gülbeyaz yazdı...

benim 40 kredi kaldı inş temmuzda 30 alıcam kalan 10 krediyide ek sınavla verip mezun olacağım Allah nasip ederse
inş sende bitirirsin tam zamanında ek sınava kalmazsın.

inş gülbeyaz ... seninde az bi kredin kalmış. hadi hayırlısı ...

Gimp
Acemi

Mesaj gönderen Gimp » 10 Haz 2011, 13:32

Haklısınız arkadaşlar millet aöle kolaymış gibi bakıyor gel 4 sene oku desen bitiremezler lafa geldi mi mangalda kül bırakmazlar,bana nerede okuyorsun diyenlere gururla aölde okuyorum dedim.Laf söyleyenlere de cevabımı verdim sizde verin çünkü aölde okuyan çoğu kişi eğer yüz yüze okusaydı eminim çok başarılı olurdu,bizim not yükselten hocamız yok öğretmenimizde yok bazen kitaplarımız bile bulunmuyor yada kitaplarımız kullanılmış oluyor ama bunları görmezler laf söyleyenler.

Kullanıcı avatarı
MoRKedi
Acemi

Mesaj gönderen MoRKedi » 10 Haz 2011, 13:58

Mezun arkadaşları tebrik ediyorum darısı başımıza...

Benim sonuçlarım beklediğim gibi geldi 24 kredi aldım
şu an tm deydim ama yeniden gördüm ki matematik olmayacak
zorunlu mat 2 ve geo 2 yi geçmeme sevindim de şu notlara bi bakar mısınız arkadaşlar çok canım sıkıldı
3 tane geometri sınavına girdim
geo2 50 geo 3 90 geo 5 25 benim bir ortam yok mu arkadaş hepsini ortalayıp 60 la geçseydim bari
anladım ki matematik ve geometri benim ortalamamı düşürmekten başka bir işe yaramıyor
kayıt yenilemede tekrar sosyal bilimlere döneceğim...
ve kısmetse son 2 sınavım olacak
ocak 2012 mezuniyet ve üniversite sınavları...

herkese başarılar diliyorum
ALAN : SOSYAL BİLİMLER
TOPLAM DÖNEM : 8 AOL : 7
TOPLAM KREDİ : 168 ALAN KREDİ : 89

Kullanıcı avatarı
gülbeyaz
Doçent

Mesaj gönderen gülbeyaz » 10 Haz 2011, 16:07

MoRKedi yazdı:Mezun arkadaşları tebrik ediyorum darısı başımıza...

Benim sonuçlarım beklediğim gibi geldi 24 kredi aldım
şu an tm deydim ama yeniden gördüm ki matematik olmayacak
zorunlu mat 2 ve geo 2 yi geçmeme sevindim de şu notlara bi bakar mısınız arkadaşlar çok canım sıkıldı
3 tane geometri sınavına girdim
geo2 50 geo 3 90 geo 5 25 benim bir ortam yok mu arkadaş hepsini ortalayıp 60 la geçseydim bari
anladım ki matematik ve geometri benim ortalamamı düşürmekten başka bir işe yaramıyor
kayıt yenilemede tekrar sosyal bilimlere döneceğim...
ve kısmetse son 2 sınavım olacak
ocak 2012 mezuniyet ve üniversite sınavları...

herkese başarılar diliyorum
eğer yapamıyorsan boşuna uğraşma ben de senin gibiydim mat geo bunlar geçsek bile ortalamayı düşüren dersler bizler için en iyisi genel kültüre geçiş yapıp rahat kafa ile aölü bitirmek .

Adore26
Çırak

Mesaj gönderen Adore26 » 10 Haz 2011, 16:56

Mezun olan arkadaşlarımı tebrik ediyorum.
26 kredi almışım beklediğim gibi geldi diyebilirim edebiyat-7 ve cağdaş-2'den şüpheliydim edebiyattan 60 almışım çağdanş'tan da 40la kalmışım. Açıkçası çağdaştan kaldığıma sevindim diyebilirm 45 le geçip not ortalamam düşcene bi daha ki dönem adam gibi çalışıp not ortalamamı yükseltirim diye teselli ediyorum kendimi :)

Toplam Kredi : 159 Alan Kredi : 88

Ek sınavla mezunum inşallah.

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön