üniversite hedefiniz nedir !?
Re: üniversite hedefiniz nedir !?
Önceki sayfalara baktığımda psikoloji isteyen arkadaşlarımız varmış
Bende psikoloji okumak istiyorum umarım hedeflerimize ulaşabiliriz
Yalnız benim bu yıl mezun olmam mucize bile yetmez heralde firesiz 30+30+30 gitmeyi planlıyorum kredi eksiğim kalıyor yapılacak bir ek sınavda onları toparlarım ama toplam dönemim 7 oluyor bu yüzden pek umutlu değilim
Herkese kolay gelsin bol şans
Bende psikoloji okumak istiyorum umarım hedeflerimize ulaşabiliriz
Yalnız benim bu yıl mezun olmam mucize bile yetmez heralde firesiz 30+30+30 gitmeyi planlıyorum kredi eksiğim kalıyor yapılacak bir ek sınavda onları toparlarım ama toplam dönemim 7 oluyor bu yüzden pek umutlu değilim
Herkese kolay gelsin bol şans
ALAN : SOSYAL BİLİMLER
TOPLAM DÖNEM : 8 AOL : 7
TOPLAM KREDİ : 168 ALAN KREDİ : 89
TOPLAM DÖNEM : 8 AOL : 7
TOPLAM KREDİ : 168 ALAN KREDİ : 89
Yastan dolayi hedef degistirmek zorunda kaldim:( Almanca ögretmenligi istiyordum ama otuz üst yas siniri nedeniylebu hayalim son buldu. Sanirim isletme okucam artik. Becerebilirsem!!!
Aslında İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümü tek hedefim. (:
şimdilik o bölüme girecek yeterliliğim olduğumu düşünmüyorum... Sadece çalışıyorum bekleyip göreceğiz. (:
Herkese bol şans .
şimdilik o bölüme girecek yeterliliğim olduğumu düşünmüyorum... Sadece çalışıyorum bekleyip göreceğiz. (:
Herkese bol şans .
30 yaş üstü ne demek oluyor tam olarak 30 yaşındakiler okuyamıyor mu? Ya da öğretmenlik mi yapamıyor? Merak ettim...Ceylina yazdı:Yastan dolayi hedef degistirmek zorunda kaldim:( Almanca ögretmenligi istiyordum ama otuz üst yas siniri nedeniylebu hayalim son buldu. Sanirim isletme okucam artik. Becerebilirsem!!!
Mesafeler gözyaşlarıyla doldurulamaz...
coğrafya öğrtmenliği..
Bu yıl YGS'ye hazırlanmadan girdim yani öylesine,deneyim olsun diye.. Bu yıl dershaneye gitmeyi plânlıyoruz yine açık liseli bi arkadaşımla. İletişim Fakültesi istiyorum Gazetecilik ya da Radyo,tv. ve Sinema bölümü. İnş. herkes hayalindeki fakülteye ve bölüme kavuşur,kendinize güvenin arkadaşlar. 

Onunla gülmek dünyanın en güzel şeyidir, siz bilmezsiniz. (:
Aöl MEZUN!
Aöf - Kamu Yönetimi
2009 da AÖL'den mezun oldum. Sonra askere gideyim dedim.. askere gittim,askerde YGS'ye girdim 279 puan aldım. Şimdi ise Felsefe bölümünde okuyacağım. Zamanında çok çalıştım,çok takıldım bu forumda. İnsanlara yardım ettim,yardım aldım. Bütün AÖL öğrencilerine tavsiyem; azmedin ve bitirin. Zor bir şey yok.
Mezun olup AÖF'den okumaya devam edeceklere faydalı bir forum---> http://acikogretim.gen.tr/acikogretim.php
AÖL öğrencileri için de --> http://www.acikogretim.gen.tr/acikogret ... i-f80.html
Mezun olup AÖF'den okumaya devam edeceklere faydalı bir forum---> http://acikogretim.gen.tr/acikogretim.php
AÖL öğrencileri için de --> http://www.acikogretim.gen.tr/acikogret ... i-f80.html
benimde aklımda haliç üni var ama bölüm yok
birde şu korkum var 91 liyim daha hiç askerlik şubesine gitmedim muayene için falan. temmuzda mezun olucam. askerlik şubesine tecil için diplomayı alıp gittiğimde sen tecil olamıyorsun süren falan geçmiş derlerse askere alıcaz derlerse ne yaparım bilmiyorum 

Makine Mühendisliği.
-

arkadaşlar yardım alan seç diyorum izin vermiyor ya
silik forum c diye bişi yazıyo ders seçiyorum toplam kaç der ve hangilerini en az sınıf geçmek için yeterli ders sayısı ne acaba alan hala seçemiyorum yarın son gün ya :8 lütfen yardımlarınız için şimdiden tşkler 

marmara üniversitesi coğrafya öğr. istiyorum bu sene sınava gireceğim ygs-lys puanlarımıda forma yazarım
öğretmenlikte yaş sınırı 30 değil 40.Ceylina yazdı:Yastan dolayi hedef degistirmek zorunda kaldim:( Almanca ögretmenligi istiyordum ama otuz üst yas siniri nedeniylebu hayalim son buldu. Sanirim isletme okucam artik. Becerebilirsem!!!
O Şimdi Üniversiteli
yaş 30
coğrafya bölümünü kazandım aynı zamanda aöf büro yönetimi okuyacağım bu sene.

O Şimdi Üniversiteli
Evet yaş sınırının 40 olması çok güzel, bende 23 yaşındayım ve en erken (hiç kalmazsam) 27 yaşında mezun olacağım, +askerlik var, Dolayısıyla 30 yaş sınırı olsaydı öğretmen olmam zor olurdu. Bu arada pedagojik formasyon almak için 3. sınıftan itibaren formasyon sertifikası için normal derslere ek olarak ayrı ders görmek gerekiyor. Öğretmen olmak isteyenlerin işi zor...one.flower yazdı:öğretmenlikte yaş sınırı 30 değil 40.Ceylina yazdı:Yastan dolayi hedef degistirmek zorunda kaldim:( Almanca ögretmenligi istiyordum ama otuz üst yas siniri nedeniylebu hayalim son buldu. Sanirim isletme okucam artik. Becerebilirsem!!!
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk