BU RESİM İŞİ NE YA?
Re: BU RESİM İŞİ NE YA?
bugün sorudum h.eğitime o resimler bizim sayfamızda neden yayınlanmıyor diye sınav giriş kağıdında olacakmış resimler sanırım çektirmeniz gerekir sınavda sorun olur resminiz yok diye.
Bende bugün kaydımı yeniledim Halk Eğitim de webcam dan fotoğrafımızı çektiler
Eminim çok kötü bir fotoğraf olmuştur sınav giriş belgemizde fotoğrafımız olacaksa umarım tanınacak halde çıkmışımdır
Eminim çok kötü bir fotoğraf olmuştur sınav giriş belgemizde fotoğrafımız olacaksa umarım tanınacak halde çıkmışımdır

ALAN : SOSYAL BİLİMLER
TOPLAM DÖNEM : 8 AOL : 7
TOPLAM KREDİ : 168 ALAN KREDİ : 89
TOPLAM DÖNEM : 8 AOL : 7
TOPLAM KREDİ : 168 ALAN KREDİ : 89
Valla benim kayıt yenilemeyi yaptıkları odada webcam bile yoktu. Zaten bilgisayardan fazla anlamıyorlar bana soruyordu bu nasıl olur şu nasıl açılır diye 

- Yağmur damlaları
- Onursal Üye
Bu resim sistemine yeni geçtikleri için daha oturtamadılar tabii..Sonra bizim başımız ağrımasında bir resim uğruna hayırlısı olsun inşallah bakalım ben ne ile karşılaşacağım yarın kayıt yeniletirken.. 

Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.
-
- Uzman
Bugun 2 saat bankada sıra bekledım. Sıra geldı sistem çöktü bırde yarım saat onu bekledım yok olacak gıbı dğeıl. Pederı aradım o geldi halletmek ıcın resım falan demışler benım vesıkalıgı vermıs onun resmını cekıp yapmıslar. Ulan kaldı şurda 1 tane dersim çektıgım ezıyetlere bak bunlar adam olmaz valla bıtırsemde kurtulsam artık
evet resimler sınav giriş kağıdında olacakmış bugün bnde vesikalığımı verdım taradılar sisteme geçtigülbeyaz yazdı:bugün sorudum h.eğitime o resimler bizim sayfamızda neden yayınlanmıyor diye sınav giriş kağıdında olacakmış resimler sanırım çektirmeniz gerekir sınavda sorun olur resminiz yok diye.

- colin_erkan
- Doktor
bende bugün kayıt yenilemeyi binbir zorlukla yaptım ordaki hocaya sordum resim için sistemde öyle bişey gözükmüyo dedi resimsiz kaydımı yeniledi bakalım inş bi sorun çıkmaz şurda son sınavım zaten..
CeHeNNeM Buz TuTana Kadar BAYRAMPAŞALIYIZ....!!!
(2008 yılında foruma ilk üye olduğumda atmıştım bu imzayı malesef Bayrampaşadan ayrıldım ama bir gün tekrar geri döneceğim...)
(2008 yılında foruma ilk üye olduğumda atmıştım bu imzayı malesef Bayrampaşadan ayrıldım ama bir gün tekrar geri döneceğim...)
Bugün beni arayıp çağırdılar fotoğraf çekmek için, paşa paşa gittim tekrar. 

sanırım artık cevap kağıdında resmimizi göreceğiz arkadaşlar
-
Sınavlara öğrenci yerine başka şahısların girdiği tespit edildiğinden bu uygulamaya başvurulmuş.
- dark_angel
- Yardımcı Asistan
ben oturur oturmaz kadın hemen resmimi çekti.uyuz oldum.ben pc ye bakıyordum gözlerim havada çıktı=)
benden istemediler,umarım bi sorun çıkmaz
aol'de okuduğu dönem:5
toplam kredi: 121 /alan kredisi:64
sosyal bilimler
sosyal bilimler
İstemeyen okul yada halk eğitimlerin durumdan haberi yoktur büyük olasılıkla. Beni o gün klimanın karşısına oturtup öyle çektiler. 10dk mı ne üzerime klima rüzgarı esti ki, en nefret ettiğim şeydir.
Bu tarz saçmalıklara ne gerek var anlamıyorum ki. Sanki yüz yüze lisede okuyormuş gibi gibi gel fotoğraf çekelim falan diyorlar. Aslında gitmeyecektim ama yarın bunlar adamı resmin yok diye sınava almazlar. Gerçi anlaşılan bir çok halk eğitimin bu durumdan haberi yok. Belki 1-2 dönem resmi olmayanları tolere edebilirler ama resmi olmayanlar için ilerde kesinlikle sorun çıkar bundan eminim.

pazartesi yada salı gidip bi tane resim vericem ne olur ne olmaz 

aol'de okuduğu dönem:5
sosyal bilimler
sosyal bilimler
Ben sordum öyle olmuyormuş. Kendileri webcamdan çekiyorlar.he-man yazdı:pazartesi yada salı gidip bi tane resim vericem ne olur ne olmaz