Arkadaşlar Açık öğretim lisesine şubat 2010 da kayıt oldum.Mayısta bi sınava girdim .Son durumum..
Toplam Dönemi : 6 AOL'de Okuduğu Dönem : 2
Toplam Kredi : 100 Alan Kredi : 21
ARKADAŞLAR SAYISAL BÖLÜMDEYİM ÇOK CİDDİ ÇALIŞIYORUM LÜTFEN NET OLARAK Bİ BİLGİ VEREBİLİRSENİZ..EN SON SINAVDAN 30 KREDİNİN HEPSİNİ ALDIM ALLAH TAN Bİ AKSİLİK OLMAZSA 30-30 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.MERAK ETTİĞİM 2012 ÜNİV SINAVINA GİREBİLİRMİYİM.HER SINAVI FULL CEKSEM YANİ 30 KREDİ ALSAM ? HESAPLIYORUM TEMMUZDA GİRSEM 30 ALSAM 130 EDER GERİYE 62 KALIR YGS KAYITLARIDA 2012 OCAK-SUBAT AYLARINDA YAPILIYO BİLDİGİM KADARIYLA KESİN OLARAK KATILABİLİRSİN VEYA KATILAMAZSIN ACIKLARSANIZ ÇOK MEMNUN OLURUM. ŞİMDİDEN İLGİNİZE TEŞEKKÜRLER.
Üniversite Sınavı İçin Lütfen Bakarmısınız
Re: Üniversite Sınavı İçin Lütfen Bakarmısınız
Sınava diploma elinde olmadan da başvurabilirsin aynı örgün eğitimde okuyanlar gibi.
Mezun ve okuyan (yıl sonu mezun) için ayrı başvuru formları var, başvuru zamanı okuyan olanı çıktı alıyorsun gerekli yerleri doldurup HEM Müdürüne onaylatıyorsun sonra başvuruyorsun bu kadar.
Kredin dolayısıyla en erken 2012 III. Dönem sınavında mezun olabilirsin o arada Üniversite kayıtları zamanı gelir ve senin elinde diploma yoksa çıkma belgesi alırsın üniversiteye verir kaydını yaptırırsın diplomanı alınca da götürür verirsin...
Kısaca mesele böyle işliyor.Başarılar...
Mezun ve okuyan (yıl sonu mezun) için ayrı başvuru formları var, başvuru zamanı okuyan olanı çıktı alıyorsun gerekli yerleri doldurup HEM Müdürüne onaylatıyorsun sonra başvuruyorsun bu kadar.
Kredin dolayısıyla en erken 2012 III. Dönem sınavında mezun olabilirsin o arada Üniversite kayıtları zamanı gelir ve senin elinde diploma yoksa çıkma belgesi alırsın üniversiteye verir kaydını yaptırırsın diplomanı alınca da götürür verirsin...
Kısaca mesele böyle işliyor.Başarılar...

Kanadının altına sığınacak bir kuş arayan eskimiş saçak gibiyim sensiz,
Ya da bütün balinaların kıyıya vurup intihar ettiği bir deniz...
Re: Üniversite Sınavı İçin Lütfen Bakarmısınız
Elbette girebilirsiniz ..
Bende sayısalım ve temmuzda girip mezun olacağım inş. toplam 8 dönemde ..Ve ben bu hafta sonu LYS2 ye de gireceğim .. Tabi son konuları tam olarak halledemedim o ayrı ..
Ama siz Mayıs 2012 de mezun olabilirsiniz .. Eğer çalışırsınız ..
Çok zor değil en azından benimki kadar zor değil .. Ben daha mezun olmadan LYS ye giriyorum.
Bende sayısalım ve temmuzda girip mezun olacağım inş. toplam 8 dönemde ..Ve ben bu hafta sonu LYS2 ye de gireceğim .. Tabi son konuları tam olarak halledemedim o ayrı ..
Ama siz Mayıs 2012 de mezun olabilirsiniz .. Eğer çalışırsınız ..
Çok zor değil en azından benimki kadar zor değil .. Ben daha mezun olmadan LYS ye giriyorum.