Dilanlatım 8
Dilanlatım 8
Merhaba elinde dilanlatım 8 kitapı fazla olan varsa bana yollama imkanı varmı tek dersim var mezun olman için yardımcı ola bilicek arkadaş varsa çok sevirim...
Re: Dilanlatım 8
onu biliyorum saolasın kardeş kitabın kendisi olsa daha iyi olur
Bende bu kitap mevcut. Nasıl yollayabilirim? Kargoyla mı? Eğer mezun olman bu derse bakıyorsa yollayayım...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
evet mezun olman bu derse bakıyorum kardeşim kargo ilen yollarsan sevinirim adres bilgilerini özel olarak mesaj atıyorum...
Emrah kardeş kitab için çok saol allah senden razı olsun allah gönlüne göre versin.....
Allah senden razı olsun. Taş atıpta kolum yorulmadı ya, önemli olan mezun olman. Başarılar...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk