Yüzyüze Eğitim Ve Üniversite
Yüzyüze Eğitim Ve Üniversite
Arkadaşlar Bugün sisteme giriş yaptım ve staj dersinden kaldığımı gördüm kredim 211 1 tane zorunlu dersim war ygs yede girmiştim acaba zorunlu dersi versem kredim yetmiyor ama üni kazanırsam kayıt yapabilir miyim ?
Re: Yüzyüze Eğitim Ve Üniversite
Üniversiteye kayıt için kredilerinin tamamlanması yani mezun olman gerekiyor. Eksik kredilerini Temmuz sınavına gireceksen tamamlayabilirsin. Staja gelirsek, eğer bu sene de ek sınav yapılırsa, büyük ihtimal yüzyüze eğitim derslerinden de kurtarma sınavı yapılır. Belki bunlar olursa sende kredilerini tamalayıp mezun olabilirsin. Ama dediğim gibi mezun olmadan üniversiteler kayıt kabul etmez..
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
ya peki staj dersinden geçince 235 kredim oluyo 24 kredi veriyo stajda temmuz sınawına 1 ders seçmiştim onu verdiğimi varsayarsak 237 oluyo ya ben yine mezun olamıyorum galiba ygs ye boşuna mı girdim ya

neden 1 ders seçtinki ne olu ne olmaz diye kredilerini sonuna kadar kullanman gerekiyordu ki sen meslek liseli olduğun için temmuz sınavında 40 kredilik ders seçme hakkına saiptin keşke seçseymişsin olmadı ek sınava girer bititirirsin kredilerini ygs de boşa gitmemiş olur.Cahhalne yazdı:ya peki staj dersinden geçince 235 kredim oluyo 24 kredi veriyo stajda temmuz sınawına 1 ders seçmiştim onu verdiğimi varsayarsak 237 oluyo ya ben yine mezun olamıyorum galiba ygs ye boşuna mı girdim ya![]()
![]()
![]()
![]()
ek sınaw derken temmuz sınawından sonra hangi ek sınaw oluyo onu anlamadım 3 - 5 kredi için ygs boşa gitmesin ya walla bunalıma girerim :S
Ek sınav mezuniyete az bir kredi eksiği olanlar için yapılıyor. Kesin yapılacak diye birşey yok, ama yapılırsa Ağustos'un son günleri veya Eylül başı gibi yapılır..
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
okul mu yapıyor bunu yoksa aöl mi ?
Yüzyüze eğitim için kurtarma sınavı yapılırsa MAÖL müdürlüğü okullara belli şartlardaki öğrencileri sınava sokun diyecek, sınavlar okullarda olacak...
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk