EK SINAV İSTEYENLER
Re: EK SINAV İSTEYENLER
ek sınav için şu an atılan mesajları dikkate almıyorlar 3. dönem sınavından sonra ilgileniyorlar ben atmıştım ordan biliyorum. 

evet yaa ins olur benimde iki ek sınava ihtiyacım var ins gecen seneki gibi iki ek sınav yaplırı 

ek sınav olursa 30 kredılık bır sınavmı olacak yoksa son 12 kredısı kalanlar ıcınmı olur ek sınav??
Benim de ihtiyacım var ek sınava. Baya talep olucak yine anlaşılan. Biz yine de mail ve dilekçe'ye abanıyoruz arkadaşlar 

ben de istiyorum. yaktın beni geometri
evet kesinlikle olmalı ve 30 kredi olsun benim 8 kredi eksiğim var ama olsun. bir de maillerimizde sadece ankarada olmamasını belirtmeliyiz yoksa yaz sıcağında ramazanda ankaraya gitmek çok zorlayacak.
peki bu ek sınav olursa ankara da mı olacak? bir kaç yerde okudum. ist olmuyor mu acaba
- colin_erkan
- Doktor
geçen yıl ankarada yapılmıştı burdan giden arkadaşlarımzda oldu...
CeHeNNeM Buz TuTana Kadar BAYRAMPAŞALIYIZ....!!!
(2008 yılında foruma ilk üye olduğumda atmıştım bu imzayı malesef Bayrampaşadan ayrıldım ama bir gün tekrar geri döneceğim...)
(2008 yılında foruma ilk üye olduğumda atmıştım bu imzayı malesef Bayrampaşadan ayrıldım ama bir gün tekrar geri döneceğim...)
eğer maillerimizde sadece ankarada oolmasın diğer illerdede olsun dersk yaparlar başka şehirlerdede
Ben ek sınava girmeyeceğim ama ek sınavın olması ve tüm Türkiye'de yapılması için destek olacağım. Yanlız mail değilde bu konuda sanırım herkesin birleşip, belli bir dilekçe örneği hazırlayıp topluca AÖL müdürlüğüne gönderse sesimiz duyulur diye düşünüyorum...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
2011 İÇİN BİRİSİ MAİL HAZIRLASIN ATALIM,ÇOK İHTİYACIM VAR BUNA.
doğru söylüyorsun örnek bir mail/dilekçe hazırlamalıyız ve buna uyarak göndermeliyiz isteğimizi .
tüm türkiye'de yapılmasını istemek konusunda çok çekinceliyim ben arkadaşlar..
geçen sene üniversite kayıtlarının son gününe yetişmişti ek sınav sonuçları.
ankara'da olduğu için 2 günde açıklanıyor, ya istanbul'da olunca 2 günde açıklanamazsa ?
sonuçta merkezi ankarada olduğundan o kadar hızlı açıklanıyor.
kılavuza göre bu sene üni kayıtları 5-9 eylül arasında. ucu ucuna yetişmezse bir de sonuçlar ?
üniversitelere ön kayıt süresinde kayıt olunmazsa, kazandığın hakkını kaybediyorsun. telafisi yok. lise değil sonuçta bu.
ankara'ya gitmesi zor diye koca senemizi yakmayalım bir de.
ankara'da olduğu için 2 günde açıklanıyor, ya istanbul'da olunca 2 günde açıklanamazsa ?
kılavuza göre bu sene üni kayıtları 5-9 eylül arasında. ucu ucuna yetişmezse bir de sonuçlar ?
üniversitelere ön kayıt süresinde kayıt olunmazsa, kazandığın hakkını kaybediyorsun. telafisi yok. lise değil sonuçta bu.
o zaman gel bir hesap yapalımice20 yazdı:tüm türkiye'de yapılmasını istemek konusunda çok çekinceliyim ben arkadaşlar..
geçen sene sınavlar 2 hafta dolmadan açıklanmıştı hatırlanırsa.
23-24 temmuz sınava giriyoruz on gün sonra sonuçlar açıklansa 3 ağustosa denk geliyor
e zaten mezun olup olmadığımızı anladığımızdan aöle mail atarız ki onlar zaten ayarlama yapıyorlardır.
5 ağustosta ek sınav yapılacağını açıklasalar 8-12 ağustosta kayıt yenileme için ayrılsa 20 ağustosta da sınav yapılır zaten ek sınav için ekstra soru hazırlamıyorlarmış geçmiş dönemin sınavlarını veriyorlarmış
30 ağustosa kadar rahat rahat açıklarlar sınavı nede olsa 31 ağustos bayram ve bayram sonrası üni kayıtları bailıyor seninde dedeğin gibi
ve inan bana geçen sene ankaraya gidemekldikleri içn üniye kayıt yaptıramayan çok insan var. ha ben ne olursa olsun giderşiim şartlarımı zorlayabilirim ama kolay yolu varken neden bu kadar eziyet çekelimki ?