Müjde! Mezunların Diplomaları Gönderildi
Müjde! Mezunların Diplomaları Gönderildi
Mezun olan arkadaşlara müjde. Diplomalar gönderilmeye başlanmış. Öğrenci no ile giriş yapıp bakabilirsiniz.
Düşünmeden konuşmanın cezası, konuştuktan sonra düşünmeye mahkum olmaktır. (Hz.Ali a.s)
Öğrencilik Durumu:Mezun
Diploma Notu:63,28
Re: Müjde! Mezunların Diplomaları Gönderildi
Benimkide gelmiş yarın gidip alıcam
bankaya ne kadar ödeme yapıyoruz ziraat bankası olabilir mi
Adı :GÜLYETER Soyadı :...
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / SOSYAL BİLİMLER
Öğrencilik Durumu : MEZUN
Toplam Dönemi : 11 AOL'de Okuduğu Dönem : 11
Toplam Kredi : 216 Alan Kredi : 112
Mezuniyet Tarihi : 09/05/2011
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / SOSYAL BİLİMLER
Öğrencilik Durumu : MEZUN
Toplam Dönemi : 11 AOL'de Okuduğu Dönem : 11
Toplam Kredi : 216 Alan Kredi : 112
Mezuniyet Tarihi : 09/05/2011
Diplomanızı alabilmeniz için aşağıda belirtilen belgelerle birlikte diplomanın bulunduğu Halk Eğitim Merkezi (ASO) Müdürlüğü'ne başvurmanız gerekmektedir.
1-Nüfus cüzdanı.
2-Ziraat Bankası, Halk Bankası ya da Vakıfbank'a yatırılacak Açık Öğretim Lisesi diploma harcı dekontu aslı.
3-Çıkma Belgesi aldıysanız belgenin aslı, kaybettiyseniz kayıp ilanı (Çıkma Belgesi alanlar diploma harcı yatırmayacaklardır).
4-Diplomayı sizin adınıza başka biri alacaksa, yukarıdaki belgelere ek olarak noterden onaylı vekaletnamenin aslı ve vekilin nüfus cüzdanı fotokopisi.
1-Nüfus cüzdanı.
2-Ziraat Bankası, Halk Bankası ya da Vakıfbank'a yatırılacak Açık Öğretim Lisesi diploma harcı dekontu aslı.
3-Çıkma Belgesi aldıysanız belgenin aslı, kaybettiyseniz kayıp ilanı (Çıkma Belgesi alanlar diploma harcı yatırmayacaklardır).
4-Diplomayı sizin adınıza başka biri alacaksa, yukarıdaki belgelere ek olarak noterden onaylı vekaletnamenin aslı ve vekilin nüfus cüzdanı fotokopisi.
10 TLgülyeter yazdı:bankaya ne kadar ödeme yapıyoruz ziraat bankası olabilir mi
Düşünmeden konuşmanın cezası, konuştuktan sonra düşünmeye mahkum olmaktır. (Hz.Ali a.s)

Arkadaşlar, Mayıs mezunları diplomalarını Ağustos ayında alabiliyorlarmış.
nasılyanı dıplomalar gonderılmıs hemen alabılıyormusz ben aradım
ursula yazdı:Arkadaşlar, Mayıs mezunları diplomalarını Ağustos ayında alabiliyorlarmış.
07-08 Mayıs 2011 tarihinde yapılan Açık Öğretim Lisesi sınavları sonucunda mezun olmaya hak kazanan 9.390 öğrencimizin diplomaları hazırlanarak, 12 Temmuz 2011 tarihinde bulundukları illerin Koordinatör Halk Eğitim Merkezi Müdürlüklerine gönderilmiştir. Mezun olan öğrencilerimiz diplomalarını, ilgili bankalara (Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank) diploma harçlarını (10 TL) yatırarak, dekontları ile birlikte kendileri ya da vekalet verdikleri kişiler aracalığı ile bulunduğu yerdeki Koordinatör Halk Eğitim Merkezinden alabilirler.şeyda21 yazdı:nasılyanı dıplomalar gonderılmıs hemen alabılıyormusz ben aradım
http://www.aciklise.net/
Açık meslek lisesi agustosta alcakmış.
BENİM SAYFAMDA DİPLOMA BASILDIMI? (HAYIR )YAZIYORDU.BENDE MAİL ATTIM VE BİR AY İÇİNDE BASILACAK ACİL İSE ÇIKMA BELGESİ ALABİLİRSİNİZ DİYE CVP GELDİ.İYİDE BU BİLDİRİYİ NEDEN YAYINLADILAR?BENDE MAYIS 7-8 MEZUNUYUM!

Simaymine, sende diplama basıldı yazıyor mu? Sen Mayıs sınavının açıklanmasında mezun olmuştun. Biz ise yüzyüze eğitimden sonra ancak Temmuz'da mezun olduk. Acaba aynı tarihte mi diploma gönderilecek hepimize?..simaymine yazdı:Açık meslek lisesi agustosta alcakmış.
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Yok yazmıyor benimde basıldı diye sordum aynı anda agustosta gelcekmiş.
Ağustos'ta gelecekse çok iyi. Ben Eylül, Ekim'i bulur diyordum..
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
Bana yanlış bilgi vermişler herhalde.
Var mı alan peki?
Var mı alan peki?