zaten 3.dönem sınav sonuçları 10-15 günde açıklanırsa hiçbir sorun kalmıyor ki.. o zaman uzay'da bile yapsalar yetişir ek sınavgülbeyaz yazdı:o zaman gel bir hesap yapalımice20 yazdı:tüm türkiye'de yapılmasını istemek konusunda çok çekinceliyim ben arkadaşlar..
geçen sene üniversite kayıtlarının son gününe yetişmişti ek sınav sonuçları.
ankara'da olduğu için 2 günde açıklanıyor, ya istanbul'da olunca 2 günde açıklanamazsa ?
sonuçta merkezi ankarada olduğundan o kadar hızlı açıklanıyor.
kılavuza göre bu sene üni kayıtları 5-9 eylül arasında. ucu ucuna yetişmezse bir de sonuçlar ?
üniversitelere ön kayıt süresinde kayıt olunmazsa, kazandığın hakkını kaybediyorsun. telafisi yok. lise değil sonuçta bu.
ankara'ya gitmesi zor diye koca senemizi yakmayalım bir de.
geçen sene sınavlar 2 hafta dolmadan açıklanmıştı hatırlanırsa.
23-24 temmuz sınava giriyoruz on gün sonra sonuçlar açıklansa 3 ağustosa denk geliyor
e zaten mezun olup olmadığımızı anladığımızdan aöle mail atarız ki onlar zaten ayarlama yapıyorlardır.
5 ağustosta ek sınav yapılacağını açıklasalar 8-12 ağustosta kayıt yenileme için ayrılsa 20 ağustosta da sınav yapılır zaten ek sınav için ekstra soru hazırlamıyorlarmış geçmiş dönemin sınavlarını veriyorlarmış
30 ağustosa kadar rahat rahat açıklarlar sınavı nede olsa 31 ağustos bayram ve bayram sonrası üni kayıtları bailıyor seninde dedeğin gibi
ve inan bana geçen sene ankaraya gidemekldikleri içn üniye kayıt yaptıramayan çok insan var. ha ben ne olursa olsun giderşiim şartlarımı zorlayabilirim ama kolay yolu varken neden bu kadar eziyet çekelimki ?

ama ya iş takviminde yazdığı gibi 24 ağustos'da açıklanırsa ? işte o zaman 1 gün bile bizim için üniversiteye kayıt süreleri konusunda hayati öneme sahip olacak.
ankara'da yapılınca 2 günde açıklanıyorsa, istanbul'da yapılınca 4-5 günde açıklanması bile sorun olacak.
geçen sene ek sınava giren arkadaşlarımızın forumdan okuyabilirsin ne kadar panik içinde üniversite kayıtlarına yetişip yetişmeyeceğini beklediğini.
yoksa bende istanbul'da yapılmasını isterim. sadece hayatımızın 4 senesini belirleyecek bir olay için en hızlısı nasıl olacaksa öyle olsun diyorum. ek sınav olsun da yeter ki türkiye'nin bir ucuna bile giderim valla. ben üniversiteyi kazanıpta ankara'ya gidemediği için üniversiteye gitmekten vazgeçecek insan olduğunu sanmıyorum. maddi imkansızlıklardan dolayı gidemez diyorsan, e o zaman üniversiteye de gidemez ki ? üniversite harçları ortada.. ankara'ya verilecek yol parasından kat ve kat fazla.