ya bende bunu diyecektim ama bencilsin dersiniz diye diyemedimemrahk yazdı:5000 kişilik kontenjan var. Nasıl aynı anda sınava girecekleri muammaBu arada inşallah az kişinin haberi vardır bu yeni bölümlerdende biz gireriz
Çok mu bencilim acaba?
Açık Öğretim Fakültesi zaten adı üstünde dışardan okunuyor. Derslere gitmiyorsun. Anadolu Üniversitesi'nde birçok çeşit AÖF bölümü mevcut bunlardan hangisi aklına yatıyorsa seçebilirsin ve ikinci bir üniversite kapsamında okuyabilirsin. Marmara Üniversitesi kazanırsan, yazıldığında öğrenci belgenle birlikte Açık Öğretim bürolarından birine gidip direkt ikinci üniversite kaydını yaptırabilirsin. Bu arada Marmara Üniversitesi'ne puanın yetiyor demekki, kaç puan aldın LYS'lerden?..fmilkmilk yazdı:arkadaşlar bu yıl hem örgün hem aöf de okumak istiyorum. öss de tercih yaparken anadolu üni. seçicem galiba ama yüz yüze eğitim olmayacak di mi? onu nasıl ayarlıcaz. çünkü kolay, ek olarak bir bölüm olsun diye seçmek istiyorum. ama anlamadım aöf seçince yüz yüze ya da dışardan diye nasıl belirtcez isteğimizi. direk aöf dicez ya sonra? zaten mar. üni. gidicem. ama bu dışardan okumak istediğim; normal, evde çalışıp gidilesi dersler olsun istiyorum aöl gibi... çok karışık oldu ama
AÖF İşletme-İktisat fakültesine geçiş yapabilirsin bir yıl hazırlık görerek.Yakzan yazdı:Aslında benimde kafam karışıktı, İstanbul Üniv. görünce biraz netleşti. Buradan Felsefe ve coğrafya'yı diğer aöf'tende sosyoloji seçebilirim. Yinede netleştirebilmiş değilim.
Birde merak ettiğim bir konu var. Acaba aöf önlisans halkla ilişkiler bitirdikten sonra bunu lisansa yükseltebilme imkanımız var mı acaba? Çevresinden duyan, bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Açık Öğretim Fakultesi'nden örgüne geçiş nasıl oluyor peki bilgin var mı? Örneğin İÜ AÖF okuyoruz çook başarılı olduk ve onur belgesi aldıkgülbeyaz yazdı:evet gördüm videolar falan var sevdim ben inş tutarda istanbul ünili oluruz. gerçi benim hayallerim başkaydı ama anlamadğım bir şekilde ters düz oldum derken bu çıktı karşımaben bunda deli gibi çalışıp öbür sene normal üniye geçme hakkımı kulanacağım inş.
evet geçiş yapabiliyoruz ama iki gündür onu araştırıyorum ama pek bir şey bulamadım sanırım ist üniyi aramak gerek şu tercih falan bitsinde bi arayayım nasıl oluyormuş diyeemrahk yazdı:Açık Öğretim Fakultesi'nden örgüne geçiş nasıl oluyor peki bilgin var mı? Örneğin İÜ AÖF okuyoruz çook başarılı olduk ve onur belgesi aldıkgülbeyaz yazdı:evet gördüm videolar falan var sevdim ben inş tutarda istanbul ünili oluruz. gerçi benim hayallerim başkaydı ama anlamadğım bir şekilde ters düz oldum derken bu çıktı karşımaben bunda deli gibi çalışıp öbür sene normal üniye geçme hakkımı kulanacağım inş.
İstanbul Üniversitesi'nde örgün bir bölüme yatay geçiş yapabilir miyiz?