yüzyüze eğitim durumu

Her Konuda Tartışabilirsiniz
murdoc
Acemi

yüzyüze eğitim durumu

Mesaj gönderen murdoc » 23 Tem 2011, 14:18

Benim yüzyüze eğitimim bitti ama hala HAYIR yazıyor ne zaman düzelir bilgisi olan varmı.

emrahk
Onursal Üye

Re: yüzyüze eğitim durumu

Mesaj gönderen emrahk » 23 Tem 2011, 14:47

Eğer bittiyse çoktan EVET'e dönmeliydi. Okuluna git söyle, büyük ihtimal yüzyüze eğitimi tamamladı belgesini henüz Ankara'ya yollamamışlardır...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

murdoc
Acemi

Mesaj gönderen murdoc » 23 Tem 2011, 14:52

emrahk yazdı:Eğer bittiyse çoktan EVET'e dönmeliydi. Okuluna git söyle, büyük ihtimal yüzyüze eğitimi tamamladı belgesini henüz Ankara'ya yollamamışlardır...
Eğer beceri sınavını geçemediysek o yüzden de hayır yazma olasılığı varmıdır acaba.

simaymine
Acemi

Mesaj gönderen simaymine » 23 Tem 2011, 14:53

vardır. ama genelde o sınavdan geçirirler bence okuluna git o belgeyı gonderıp gondermedıklerını sor cunku ısrar etmessen unutabılıyorlar.

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 23 Tem 2011, 14:55

Öğrenci girişinde, İşletmelerde Beceri Eğitimi 2 dersinin karşısında aldığın not yazmıyor mu?
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

murdoc
Acemi

Mesaj gönderen murdoc » 23 Tem 2011, 14:57

emrahk yazdı:Öğrenci girişinde, İşletmelerde Beceri Eğitimi 2 dersinin karşısında aldığın not yazmıyor mu?
yüzyüze eğitim kısmındamı olacak acaba ? Eğer öyleyse ;
BT014 İŞLETMELERDE BECERİ EĞİTİMİ 2 (*) 8 24 83

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 23 Tem 2011, 15:00

Evet onu demiştim. Demekki beceri sınavını geçip kredini almışsın. Şimdi yüzyüze eğitim derslerinin tümünün kredilerini topla kaç yapıyor? Hiç almadığın, kaldığın ders varmıydı. Bir tane bile önemli..

Mustafa Kemal Atatürk

murdoc
Acemi

Mesaj gönderen murdoc » 23 Tem 2011, 15:03

emrahk yazdı:Evet onu demiştim. Demekki beceri sınavını geçip kredini almışsın. Şimdi yüzyüze eğitim derslerinin tümünün kredilerini topla kaç yapıyor? Hiç almadığın, kaldığın ders varmıydı. Bir tane bile önemli..
Hayır kaldığım ders hiç yok yüzyüze eğitimden aldığım toplam kredi : 138
kredi bilgilerindeki toplam kredi 225

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 23 Tem 2011, 15:08

130 kredi ile meslek dersleri bitmiş oluyor. Ancak önceki senelerde yazılanlar bende dahil 142 kredi ile mezun olduk. (geçen yıl bikaç dersi kaldırdılar, ondan 130'a düştü) Sende önceki yıl mı başladın eğitime?

Mustafa Kemal Atatürk

murdoc
Acemi

Mesaj gönderen murdoc » 23 Tem 2011, 15:10

emrahk yazdı:130 kredi ile meslek dersleri bitmiş oluyor. Ancak önceki senelerde yazılanlar bende dahil 142 kredi ile mezun olduk. (geçen yıl bikaç dersi kaldırdılar, ondan 130'a düştü) Sende önceki yıl mı başladın eğitime?
Hayır benim 3. senem bu tastikname ile kayıt oldum.

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 23 Tem 2011, 15:13

Anladım. Senin durumun büyük ihtimal okulunun sorumsuzluğu. Müdür yardımcısını bulup söylemen lazım. Yoksa ona kalsa demekki hiç yollamayacak. Bu arada sınıf arkadaşlarından haber var mı? Onların EVET olmuş mu?

Mustafa Kemal Atatürk

murdoc
Acemi

Mesaj gönderen murdoc » 23 Tem 2011, 15:15

emrahk yazdı:Anladım. Senin durumun büyük ihtimal okulunun sorumsuzluğu. Müdür yardımcısını bulup söylemen lazım. Yoksa ona kalsa demekki hiç yollamayacak. Bu arada sınıf arkadaşlarından haber var mı? Onların EVET olmuş mu?
Bir arkadaşımın mezun olması gerekiyor ama onunda HAYIR yazıyormuş..
Müdürün sorumsuzluğu gibi gözüküyor başka bir alternatif yok..

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 23 Tem 2011, 15:17

Benim de geç EVET'e döndü ve ancak 15 Temmuz'da mezun yazdılar. Sizin durumunuzun dediğin gibi başka açıklaması yok...

Mustafa Kemal Atatürk

murdoc
Acemi

Mesaj gönderen murdoc » 23 Tem 2011, 15:18

emrahk yazdı:Benim de geç EVET'e döndü ve ancak 15 Temmuz'da mezun yazdılar. Sizin durumunuzun dediğin gibi başka açıklaması yok...
Peki bende başka bir sorun var zannettim yarın sınavdan sonra gidip konuşacağım.. ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 23 Tem 2011, 15:19

Rica ederim. Pazar açık olmayabilir okul. Pazartesi gitmen daha doğru olur..

Mustafa Kemal Atatürk

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön