İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ - AÇIK ÖĞRETİM FAKÜLTESİ
Re: İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ - AÇIK ÖĞRETİM FAKÜLTESİ
kısaca yatay geçiş yapıyormuşuz yatay geçiş başvuru tarihlerini bulmak gerek şimdi
100 üzerinden 80 ortalamada baya kasar adamı. Ama insan eğer isterse yapamayacağı şey yok. Yeter ki Matematik ve türevleri dersler olmasın.. 

..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Re: İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ - AÇIK ÖĞRETİM FAKULTESİ
gülbeyaz bu bahsettiğin klavuz hangisi. Nereden bulunur. Ben istiyorum ki: "İnternet başında değil de şöyle elimde bir klavuz olsun da oradan ayrıntılı inceleyim" o yüzden soruyorumgülbeyaz yazdı:hadi ya ben belediyelerin verdiğini bilmiyordum iyice araştırmak gerek bakarsın 4 senelik harcı tamamlarız burslarla![]()
![]()
![]()
![]()
bir de en kılavuzda bakıyorum ama istanbul ünisinin bölümünde bir türlü bulamadım coğ. açık öretimi

tek ders olsunda ne kadar kasarsa kassın ona öyle yılda birbirinden alakasız bir sürü ders çallışmak insanın kafası çorba oluyor resmen.
ya adece nette yayınlamışlar kılavuzu birde ösym merkezlaerinde gidip inceleyebilirmişin.kripton yazdı:gülbeyaz bu bahsettiğin klavuz hangisi. Nereden bulunur. Ben istiyorum ki: "İnternet başında değil de şöyle elimde bir klavuz olsun da oradan ayrıntılı inceleyim" o yüzden soruyorumgülbeyaz yazdı:hadi ya ben belediyelerin verdiğini bilmiyordum iyice araştırmak gerek bakarsın 4 senelik harcı tamamlarız burslarla![]()
![]()
![]()
![]()
bir de en kılavuzda bakıyorum ama istanbul ünisinin bölümünde bir türlü bulamadım coğ. açık öretimi
ama şunu söyliyim çoktan karaborsaya düşmüş kırtasiyelr bamsışlar kılavuzu satıyorlarmış nette de ösym sitesinde bulabilirsin.
gülbeyaz, emrahk inşallah girersiniz bu bölüme. Eğer giremezseniz de daha iyilerine, güzellerine girersiniz inşallahgülbeyaz yazdı:ya bende bunu diyecektim ama bencilsin dersiniz diye diyemedimemrahk yazdı:5000 kişilik kontenjan var. Nasıl aynı anda sınava girecekleri muammaBu arada inşallah az kişinin haberi vardır bu yeni bölümlerdende biz gireriz
Çok mu bencilim acaba?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
keşke açık öğretim bölümlerine sadece aölden mezun olanlar girse bizde rahat rahat girerdik bu bölümlere.

teşekkürler cevabın için benim daha lisenin bitmesine bir sene var ama ben tam bir klavuz cahiliyim inceleyim de şimdiden aramızdaki soğukluk gitsin istiyorumgülbeyaz yazdı:ya adece nette yayınlamışlar kılavuzu birde ösym merkezlaerinde gidip inceleyebilirmişin.kripton yazdı:gülbeyaz bu bahsettiğin klavuz hangisi. Nereden bulunur. Ben istiyorum ki: "İnternet başında değil de şöyle elimde bir klavuz olsun da oradan ayrıntılı inceleyim" o yüzden soruyorumgülbeyaz yazdı:hadi ya ben belediyelerin verdiğini bilmiyordum iyice araştırmak gerek bakarsın 4 senelik harcı tamamlarız burslarla![]()
![]()
![]()
![]()
ama şunu söyliyim çoktan karaborsaya düşmüş kırtasiyelr bamsışlar kılavuzu satıyorlarmış nette de ösym sitesinde bulabilirsin.

Kripton çok teşekkürler iyi dileklerin için. Darısı seneye seni başına en iyi üniversiteler. AÖF için ayrı bir klavuz bulunmuyor. Tüm 4 yıllıklar AÖL'de dahil Tablo 4'te. Ve her sene klavuzlar değişiyor. Örneğin seneye yayınlanacak klavuzda bu sene üniversiteye giren öğrenciler kaçıncı sırada kaç puanla girmiş o yazacak. Yani her sene bir sene öncenin verileri yayınlanıyor...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
Arkadaşlar, tercih işlemini yapan var mı?..
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
yapamadım hata verip duruyor :\
Bölümler kontenjanlı kimse barajı gecip girmeyi hayal etmesin. 290 lı puanlarla kapatır. Ayrıca bilginiz olsun kontenjanlı olduğu için tercih ettinizde, AÖF olsada ek punınız kırılır...
Nerden çıkarıyorsun böyle birşeyi? Evet kontenjanlı, ve bizde kesin gireriz demiyoruz zaten. Başvuranları puan sırasına göre alacaklar, bizimde puanımız 140 felan değil merak etme. Hepimizin YGS puanı 300'ü aşkın. AÖF puan kırılması ne alaka peki? Eğer 1. tercihimiz İÜ AÖF olmazsa sonraki tercihlerimiz olan klasik AÖF'ye puan kırılmadan girebiliriz. Puan kırılması başka şeydir. Örneğin bu sene tercih yapıp bir üniversiteye yerleştik, ama gitmedik. Seneye tekrar sınava girip tercih yapacağımız zaman puan kırılır...Deliyürek yazdı:Bölümler kontenjanlı kimse barajı gecip girmeyi hayal etmesin. 290 lı puanlarla kapatır. Ayrıca bilginiz olsun kontenjanlı olduğu için tercih ettinizde, AÖF olsada ek punınız kırılır...
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
coğrafyanın ders listesini buldum bayabir ders varmış 
işte link http://egitimdeyapilanma.istanbul.edu.t ... 52&ref=fak

işte link http://egitimdeyapilanma.istanbul.edu.t ... 52&ref=fak
Evet baya ders var. Ama öncedende dediğim gibi üniversite bu AÖL'ye benzemez çok ağır. Bu arada Yabancı Dil dersi inşallah Almanca, Fransızca felan değildir...
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
ne almanca fransızca mı öyle bir ihtimal var mı? ben yabancı dil deyince direk ingilizce olarak anladım ama inş öyle değildir.emrahk yazdı:Evet baya ders var. Ama öncedende dediğim gibi üniversite bu AÖL'ye benzemez çok ağır. Bu arada Yabancı Dil dersi inşallah Almanca, Fransızca felan değildir...