cikcikgribi yazdı:o değil de her sınav bittiğinde kesin geçtim diye yazıyorum buraya sonra kalıyorum![]()
1 ders ya 1 ders kesin geçtim inanıyorum
İnşallah bitmiştir. Yeter artık Açık Lise düşsün yakandan.

cikcikgribi yazdı:o değil de her sınav bittiğinde kesin geçtim diye yazıyorum buraya sonra kalıyorum![]()
gizlice yazmadım baya rahat bir şekilde yazdım. daha sonra bunu gören hoca napıyosun dediemrahk yazdı:cikcikgribi yazdı:o değil de her sınav bittiğinde kesin geçtim diye yazıyorum buraya sonra kalıyorum![]()
İnşallah bitmiştir. Yeter artık Açık Lise düşsün yakandan.Bu arada yazdın mı gizlice verdiğin cevapların şıklarını, sorular çıkınca bakardın?..
ben zaten çoğunda unutuyorum hangisini cevapladığımı. Sınav açıklanana kadar merak içinde bekliyorum.Kitapçıkları hemen verseler iyi ama niye vermiyorlarsa bir saat sonra gel al dediler ya kim gidecek taa bilmem nereyeice20 yazdı:bende şimdi geldim eve. soru kitapçıklarını yine vermediler.cevaplar yayınlanınca doğrularımızı kontrol edemicez hangilerini işaretlediğimizi unutursak. ek sınav bekleyişin yanında bir de hangi dersleri verdim hangilerini veremedim kabusu var
cikcikgribi yazdı:gizlice yazmadım baya rahat bir şekilde yazdım. daha sonra bunu gören hoca napıyosun dediemrahk yazdı:cikcikgribi yazdı:o değil de her sınav bittiğinde kesin geçtim diye yazıyorum buraya sonra kalıyorum![]()
İnşallah bitmiştir. Yeter artık Açık Lise düşsün yakandan.Bu arada yazdın mı gizlice verdiğin cevapların şıklarını, sorular çıkınca bakardın?..
silgiyi alıp sildi. bende ona inat sınav bitiş zamanına kadar durdum. arada niye bekliyosun diye soruyodu 1-2 soru kaldı diyordum
![]()
baya sinirlendi
![]()
hee, o zaman ben sakata gelmeyim kardeş bir ay beklemeyi tercih ederimemrahk yazdı:Bu şıkları yazmak Açık Liselinin imdadına yetişiyor, 1 ay beklemekten kurtarıyor insanı.Yazmaya izin vermiyorlar evet. Yazacaksan gizli yaz, kağıda yazdığın şıkları görürlerse kopya çekiyor sanıp, tutanak tutabilirler. Sonuçta sadece masumane şıkları yazdığını bilemezler...
aynen öyle. aslında yasak olduğunu bende biliyorum ama. zaten 2 kişi kalmış ve saat de 4 olmuş. bu saatten sonra çıkıp da cevapları birine veremeyeceğim için rahat yazdım. ama izin vermedilerkripton yazdı:cikcikgribi yazdı:gizlice yazmadım baya rahat bir şekilde yazdım. daha sonra bunu gören hoca napıyosun dediemrahk yazdı:
silgiyi alıp sildi. bende ona inat sınav bitiş zamanına kadar durdum. arada niye bekliyosun diye soruyodu 1-2 soru kaldı diyordum
![]()
baya sinirlendi
![]()
Ben yanlış anlamıyorum demi; sen hangi şıkkı işaretlediğini bir kağıda yazıp sonra oradan kontrol ediyorsun![]()
Bu fikir iyiymişAma neden sinirleniyorlar onu anlamadım yasak mı ki