2011 EK SINAV KONUSU [11 EYLÜL] -- [25 EYLÜL]
Re: 2011 EK SINAV İÇİN MAİL ATALIM [HERKES İÇERİ]
Arkadaşlar ben şimdi çıkıyorum dilekçe göndericem ankara ya.antalya da olmasaydım emin olun ki ankara ya bende giderdim.egitek'e
İnsan Olmak Yetmez,Yetmiyor Zaten...Süperman Olmak Lazım Bazen...
Toplam Dönemi : 11
AOL de Okuduğu Dönem : 7
Toplam Kredi : 218
Alan Kredi : 80
Durum : MEZUN
Şuan gönderdim dilekçe
gülbeyaz yazdı:teşekkürler emrahk bu metni bütün dilekçe ve maillerimizde kullanalım.emrahk yazdı:Ek sınav için mail'den çok dilekçeler bakarlar. Ben sizin için örnek bir dilekçe hazırladım. Bu dilekçeye kendi bilgilerinizi doldurup, herkes APS ile Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğüne gönermeli. (Not: Çıktısını alacağınız zaman Açık Öğretim Lisesi Müdürlü'ne ANKARA bölümü ortalanmış olmalı, burda uğraştım ama nedense başta kalmayı tercih etti) Altta sol kısımda, Adres ve Telefon bilgileriniz, sağ kısımda ise Tarih, ad, soyad ve İmzanız bulunmalıdır...
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ'NE,
ANKARA
Okulunuzun .................. Alanının, ...................... numaralı Aktif öğrencisiyim. 23-24 Temmuz tarihlerinde yapılan III. Dönem sınavlarına katıldım. Ve bu sınavdan sonra mezun olmam için az bir kredi eksiğim kalıyor. ÖSYM'nin gerçekleştirdiği ÖSYS sınavlarına da katılıp, bir üniversiteye yerleşebilecek kadar bir başarı elde etmiş bulunuyorum. Dolayısıyla mezun olup maddi ve manevi birçok fedakarlık yaptığım üniversite hedefime ulaşmak için geçen senelerde de yapılmış olan Ek Sınav'ın bu sene de tekrarlanmasını istiyorum.
Bu sene malumunuz III. Dönem sınavının açıklanmasının hemen ardından Ramazan Bayramı tatili başlıyor ve tatilin bitmesinin hemen ardından üniversite kayıtları başlayacak ve kısa sürede tamamlanacak. Bu yüzden benimle aynı durumda olan birçok öğrenci ile birlikte, geçen sene olduğu gibi III. Dönem sınavlarının mümkün olduğunca erken açıklanıp, mağdur olmamamız için mümkün olduğunca en erken bir tarihte ek sınav kararı alınıp, uygulamasını Türkiye'nin bütün illerinde yapılmasını istiyorum.
Gereğinin yapılmasını kurumunuzdan arz ederim.
Hem mail olarak hemde faks olarak gönderiyorum.
arkadaşlar faks göndermekte iyi fikir. ben onu da yapacağım.
kimse ihmal etmesin, bir dilekçe bir dilekçedir.

tabikideice20 yazdı:arkadaşlar faks göndermekte iyi fikir. ben onu da yapacağım.kimse ihmal etmesin, bir dilekçe bir dilekçedir.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Ek sınavla ilgili herhangi bir resmi açıklama çağrı merkezimize ulaşmamıştır. Eğer ek sınav yapılacak olursa 3. dönem sınav sonuçları açıklandıktan sonra www.aol.meb.gov.tr adresinden duyurusu yapılacaktır. Lütfen okulunuzun sayfasını takip ediniz.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Ek sınavla ilgili herhangi bir resmi açıklama çağrı merkezimize ulaşmamıştır. Eğer ek sınav yapılacak olursa 3. dönem sınav sonuçları açıklandıktan sonra www.aol.meb.gov.tr adresinden duyurusu yapılacaktır. Lütfen okulunuzun sayfasını takip ediniz.
Hep öyle bilindik mesajlar atıyorlar her sene o yüzden telaşa gerek yokbilmece yazdı:---------------------------------------------------------------------------------------------
Ek sınavla ilgili herhangi bir resmi açıklama çağrı merkezimize ulaşmamıştır. Eğer ek sınav yapılacak olursa 3. dönem sınav sonuçları açıklandıktan sonra http://www.aol.meb.gov.tr adresinden duyurusu yapılacaktır. Lütfen okulunuzun sayfasını takip ediniz.

komikadam yazdı:Hep öyle bilindik mesajlar atıyorlar her sene o yüzden telaşa gerek yokbilmece yazdı:---------------------------------------------------------------------------------------------
Ek sınavla ilgili herhangi bir resmi açıklama çağrı merkezimize ulaşmamıştır. Eğer ek sınav yapılacak olursa 3. dönem sınav sonuçları açıklandıktan sonra http://www.aol.meb.gov.tr adresinden duyurusu yapılacaktır. Lütfen okulunuzun sayfasını takip ediniz.
---------------------------------------------------------------------------------------------Mail ve dilekçeye devam...
Faks da gönderdim gün içerisinde bakalım olur inşallah.
Evet faksta iyi fikir dört bir yandan bastırınca kifayetsiz kalamazlar..
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
-
- Acemi
Bende dilekçe yazıcam bugün lütfen herkes yazsın arkadaşlar mail atmakla olmuyo 1 sayısal ders vermem gerekıyo bi sene daha bekleyemem 

Arkadaşlar dilekçeyi yazdım tam bir sayfa. çıkarttım düzenledim yalnız postaneye yetişemedim.yarın ilk işim o olucak inşallah.mail adreslerimin hepsinden de farklı dilekçeler gönderdim.kardeşimin mailden de göndercez.
İnsan Olmak Yetmez,Yetmiyor Zaten...Süperman Olmak Lazım Bazen...
Dilekçe gönderecek arkadaşların dikkatine aşağıdaki linki okumanızda fayda vardır.
http://aol.meb.gov.tr/sayfa_goster.asp?ID=112
http://aol.meb.gov.tr/sayfa_goster.asp?ID=112
arkadaşlar diğer mail adreslerinizdende yolluyorsunuz değilmi ben 5 tane adresten yolluyorum arklarımada yollatıyorum ama cevap hep aynı. bu arada dilekçeyide es geçmeyelim ve faksda süper fikirmiş arrada telefonda edip rahatsız edelim

Yukarıda arkadaşın verdiği linkten de anlaşıldığı üzere dilekçeleri faksla yollamak işe yaramıyormuş. Bundan vazgeçin. Sadece posta yolu ile dilekçe gönderin arkadaşlar...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
Faks atacaksanızda istek gibi bişey için atın dilekçe olmasın yani...