Eğer herkese geçti sayarlarsa bu dersi geçmiş oluyorum.

Saymazlar ise bu soru yüzünden binlerce kişi bu dersten kalabilir, bu tepkiyi göze alırlar mı? Zira, 40 puan almış ve akıbeti bu soruya bağlı birini mağdur etmemeleri gerek diye düşünüyorum.

Tahmin ettiğin gibi giremezsin gibi görünüyor...birazdeli yazdı:Mezun olanları tebrik ederim![]()
Bende 28 kredi almışım ah fizik
Kaldı 2 sınavım![]()
Hemen bir soru sorayım. Şimdi ek sınav yapılırsa ben giremiyorum değil mi?
3.Dönem sınavından sonra tahminen kredilerim şu şekilde olacak
Toplam Dönemi: 8
AOL'de Okuduğu Dönem: 2
Toplam Kredi: 176
Alan Kredi: 58
Mezuniyete 30 kredi kalanlar girebiliyor galiba ama benim zorunlu dersler bölümünde 16 ders kaldı.
42'si alan kredisi
2 tanesi ortak kredi.
Giremiyorum galiba
diplomasiz_ogrenci yazdı:Geometri-1 cevaplarda 17'nci şıktaki durumun akıbeti ne olacak acaba?
Eğer herkese geçti sayarlarsa bu dersi geçmiş oluyorum.![]()
Saymazlar ise bu soru yüzünden binlerce kişi bu dersten kalabilir, bu tepkiyi göze alırlar mı? Zira, 40 puan almış ve akıbeti bu soruya bağlı birini mağdur etmemeleri gerek diye düşünüyorum.
saol abicim. seren tebrikler hayırlı olsun sanadaemrahk yazdı:cikcikgribi yazdı:bölümüm tm kredim 194 alan kredim 78'di. son 2 sınavdır 1 kredi bile alamadım.tekrar 30 kredilik bütün matematik derslerını seçip sınava girdim. tek geometri 3'e yüklendim. 15 doğru 5 yanlışım var. evet bitti. diğerlerine bakmaya gerek yok. mezunummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mezunummm
![]()
![]()
serenity yazdı:arkadaşlar mezunuuuuuuum yani göründüğü kadarıyla =))
geo 1de bir soru iptal olmuş onu doğru sayarlar herkese di mi?
bu dönem de 30 krediyi aldım. 207 krediyle mezun olmuş oluyorum
Tebrikler arkadaşlar, gözünüz aydın...